Tele van szívvel A dzsungel könyve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a képeket láttam, így csak az első érzést írom le: Szerintem az arányokat kissé eltúlozták. Túl nagyok ezek az állatok a gyerekhez képest. Persze, nem én vagyok a célközönség...
Egy mesefilm esetén megbocsájtható, hogy nem annyira valósághű, ellenben a sok akciófilmmel például.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"az ismert állatok bámulatos megvalósítása esetében még jobban is leesik az állunk, mint kék színű földönkívülieket látva."
Egy fenét. Avatar-szintű animációt nem láttam azelőtt, ilyet meg már elég sokat. Jobban leesett az állam 20 éve a Kongóban látott gorillától, mert az motoros báb volt és egy ember, mégis sokkal élethűbb, mint ezek a túlspilázott grafikák...
Egy fenét. Avatar-szintű animációt nem láttam azelőtt, ilyet meg már elég sokat. Jobban leesett az állam 20 éve a Kongóban látott gorillától, mert az motoros báb volt és egy ember, mégis sokkal élethűbb, mint ezek a túlspilázott grafikák...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nagyon jó film, a megvalósítás is remek. Egyedül a hegyméretű orangután nem tetszett, ha már minden állat normálisan meg van csinálva, akkor őt se kellett volna ilyen szinten elnagyolni...
gondolom csak azért volt unalmas,mert már kivűlről tudjuk mi fog történni
Nagyon unalmas volt. Látvány szuper, minden más /yawn.