Battlefield 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Running, 2018.06.15. 07:18:17
BF4 is "megpiszkált" BF3 mégis nagy sikere volt.
Spread De Love!
BFV - reskin WW2 környezetben. Itt is foglalkozhatok azzal, hogy "túl gyorsan fordul a tank torony" (ezen beszartam), vagy ugyanaz az élvezhető háborús fps, mint a BF1, csak a kedvenc érámban. Én köszönöm, inkább az utóbbit választom.
És ezért hálás vagyok e az EA/DICE-nak, hogy ezt lehetővé teszi (szórakoztat heti 4 órában)? Igen.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nagy lesz a lelkesedes aztan fel ev es sehol senki.....
Nem is ertem mit lattok ebben barmi valtozast, ugyan az a dedo mint amit tol a dice-ea mar evek ota....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
2. Kevesebb a lőszer.
3. Stodeh (a videon szereplő streamer) az egyik legjobb sniper a világon (szerintem), tehát nem meglepő, hogy jókat lő.
4. Minden szar, az élet is.
A 4-en sajnos a fejlesztők nem tudnak segíteni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
I met God. She's black
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Én inkább attól félek, hogy megint nem fog számítani ez a rengeteg újítás, mert Pista a zászlótól 400 méterre a hegytetőn fog kempelni sniperral, mert a k/d az fun. Építeni, gyógyítani, lőszert adni megint nem fog senki, ahogy eddig is max a játékosok 10% tudta egyáltalán hogy lehet.
Szóval ameddig nincs valami olyan megoldás, ami kényszeríti az embereket a k/d majmoláson kívül bármire is, pl zászlóhúzás, csapatmunka, supportálás, addig nem lesz itt semmi változás, csak új mapok, új skinek, új battlefield-ek.
Én azzal kezdeném, hogy 5 pontot adnék a kill-ért, és 100-at egy zászlóhúzásért. Csapatsupportért is pöröghetne 50-essével. Összesítő táblázatból kihagynám a k/d-t, csak a pont maradnak, meg zászlóhúzás. Így pista beszopná és azt látná, hogy a sniperral a szánalmas pötyögtetése senkit nem érdekelt, és semmit nem számít senkinek. Erre mondjuk ők is rájöttek már kb 10 éve, csak az a gond, hogy még mindig azt gondolják, hogy Pistából, meg Janikából élnek meg, pedig a PUBG bebizonyította, hogy lehet merésznek is lenni, bejöhet.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
bf1 uj skinek+cod zombimod epitgetes meg redfekson full demolition ...
annyra nincs otletuk semmi h 4 napra osztva minden egyes jatekmod egy mappon -este es nappal?
meg csak sok map sem kell... szuper bonyi.
ammo hiany meg revive sem jon at jol.fetrengeni elore-hatra sincs ido ,annyira pergos.-csak lehet.
senki nemfog vissza repkedni bazisra.inkabb eldobni gepet es kesobb respawn...
granat dobni sem latni senkit meg nem is uj.celozgatni is hujeseg mert jobb ha foldon robban.-megaztan uncharted 1 egyebkent is.
nagyszeru bf1 mod lett vegulis.
mixed gender es race is nevetseges elegge...
hoember fontos ... preorder azonnal...kul
Utoljára szerkesztette: toza, 2018.06.10. 23:21:37
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
bf3-4nél mindegy volt, modern színtérben nem számít, bf1ben muszáj volt, kevés volt az ismert puska, gyakorlatilag így is kamu fegyverekkel kellett feltölteniük... de ww2ben már kicsit erős, újabb pofon a hitelességnek.
jöhetnek codból a red dotos, hangtompítós stg-k, meg a női, mg42-s kivégzőosztagok.
Per Aspera Ad Inferi.
ez nem árkád hanem kiddy
varázs homokozókanállal mint wunderwaffe 😄DD
utána lapítana mindenki nehogy hasba lőjék , nem nagyon állatkodnának.<#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: Bogdogege, 2018.06.10. 09:58:54
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ami a minimalkonfigot illeti: nem is ertem a cpu oldalt.Az emlitett ket proci nem is ugyanabban a ligaban jatszik.