Angry Birds - A film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képzeld oda hogy Szekeres Viktor...Az ilyen buktatókkal ellátott,idióta értelmetlen cikkeket ő írja...Mellesleg a cikkben írja hogy az időnket rabolják ezek a filmek pedig csk 1-2 poén van benne (szerinte).Na most akkor ezeke az értelmetlen cikkek amiknek olyan hülye esetleg kétértelmű címe van és amiatt olvasod el a baromságát az mennyi időt vesz el az életünkből?
Mert, ha odaírja hogy Kovács Béla akkor mindjárt jobbá válik a cikk?
Azt értem hogy ha követni akarod kedvenc kritikusodat és először a nevet nézed meg (pl Cifutól mindíg tudtok hogy jó cikk fog jönni, szóval a neve garancia volt), de alapvetően sztem mind1 a név, mert úgyse ismered a srácot 😊
Azt értem hogy ha követni akarod kedvenc kritikusodat és először a nevet nézed meg (pl Cifutól mindíg tudtok hogy jó cikk fog jönni, szóval a neve garancia volt), de alapvetően sztem mind1 a név, mert úgyse ismered a srácot 😊
Az SG-n egyik íráson sincs név. Ez van.
Nem tudok komolyan venni olyan kritikát, amihez a szerző nem adta a nevét. Tudom, hogy lerágott csont ez a téma, és ebben az esetben egész korrekt lett, de az újságírásban nem az a minimum, hogy aláírom a cikkemet? Vagy ez egy amatőr oldal?
nézd meg gyerekekkel Száva a szív harcosa c. filmet. elég érdekes, nem szokásos stúdiók, hanem orosz, egyszerű megoldások, nem sok felnőtteknek szóló mondattal.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.05.20. 02:10:27
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.05.20. 02:10:27
Ezt kérlek fejtsd ki, mert a trailerek alapján meg se közelíti a zootopia értelmi színvonalát és a kritikák is lepontozták.
Tehát akkor a 2x azt jelenti, hogy a film teljes bevételének felét a nyitóhétvégén produkálta, mig az 5X az hogy a teljes bevételnek csak az 1/5-e volt a nyitóhétvégi bevétel. Igaz e?
(ha igy van, elég hülye név az hogy szorzó... nem szoroz ez semmit 😊 )
(ha igy van, elég hülye név az hogy szorzó... nem szoroz ez semmit 😊 )
De gugli a barátunk:
http://www.the-numbers.com/glossary.php
Multiplier
A film's total box office divided by its opening weekend box office. Another measure of the film's word-of-mouth but with a much wider range of possibilities. Films with below 2.0 are not unheard of, while 6.0 or more are a possibility. Just as a side note, not too long ago films with a multiplier of 10 or more were quite common, but the economics have changed and a big opening weekend is too important to the studios and the home market shortens a film's legs.
http://www.the-numbers.com/glossary.php
Multiplier
A film's total box office divided by its opening weekend box office. Another measure of the film's word-of-mouth but with a much wider range of possibilities. Films with below 2.0 are not unheard of, while 6.0 or more are a possibility. Just as a side note, not too long ago films with a multiplier of 10 or more were quite common, but the economics have changed and a big opening weekend is too important to the studios and the home market shortens a film's legs.
Én már csak félve kérdezem meg: mi van ha ez a szám 1x, vagy neadj' isten 0,5x? (0.5x akkor a nyitóhétvégén másfélszer annyit keres a film, mint az összbevétel?)
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2016.05.19. 21:44:28
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2016.05.19. 21:44:28
húha, azt én is néztem vagy 2 percig 😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
"Míg korábban még a nagy érdeklődésre számot tartó filmek esetében is sokszor háromszoros volt a nyitóhétvégi bevétel szorzója az összbevétel tekintetében Amerikában (a jól sikerült, közönségkedvenc filmek esetében pedig akár ötszörös, hatszoros is), addig manapság sokszor alig kétszeres, azaz egyes filmek összbevételük felét realizálják a bemutató hétvégéjén,"
Ezt a bekezdést tudná vki értelmezni nekem? Mi az hogy 3x-5x a szorzója a nyitóhétvégének? És most a 2x az jobb vagy rosszabb?
Ezt a bekezdést tudná vki értelmezni nekem? Mi az hogy 3x-5x a szorzója a nyitóhétvégének? És most a 2x az jobb vagy rosszabb?
Aranyos, de mint a legtöbb mai animáció, nem igazán való kisgyereknek.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams