Foci EB 2016
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:)
(Angolokat megverték 2-1re pont 9 hónapja)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ja és még sárgát sem kapott.... ilyenkor utólag nincs valami szankciót? valami eltiltás? addig amíg CR fel nem épül??
Ilyet kéne adni nekik akkor szerintem nem lenne ilyen, hogy lerúgják a másik játékost a pályáról.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.07.12. 12:02:17
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Tetsuo, ezt egyik csapat sem jelezte volna :D mint ahogy tegnap sem szólt volna Éder, hogy spori az én kezem ért véletlenül a labdába. ez nem az iskolai meccs és még ott is lebasztak engem néha, hogy szóltam, hogy ez most nem jár nekünk :D
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2016.07.11. 16:35:16
Furcsa, hogy annyi sportszerűség sincs, hogy jelezze a magyar csapat vagy a játékos, róluk ment ki a labda...
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Azok utan mar azert szoritottam hogy valahogy veszitsek el a dontot ezek a hentesek.
Mondjuk Dardai szerint CR tulontul is felkinalta magat az odarugasnak es o is hibazott, de ez akkor sem mentseg.
Orulok hogy igy alakult a vege.
A franciák győzelme több mint ciki lett volna...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.07.11. 11:33:00
Örültem, hogy nem a franciák nyertek a Payet-féle megmozdulás után. Addig szimpatikus volt a csapat, de ez alattomos volt.
Ennek az EB-nek (és a modern focinak egyre inkább) a legnagyobb problémája egyébként az, hogy minden csapat 11 emberrel védekezik. Régen a foci más volt, mert a játékosok elfáradtak, így a csatárok sokszor nem jöttek hátra még kritikus helyzetben sem, hanem az ellenfél térfelén ácsorogva várták, hogy a hátvédek tisztázzanak. Ma egy játékos le tud futni 90 percet (vagy akár 120-at), sokkal sportosabbak és atletikusabbak, mint azelőtt, így a csatárok is hátrarohannak, ha elvesztik a labdát.
Elég rossz látvány egy olyan 16-os, amin belül legalább 10 ember védekezik és a játék arról szól, kinek sikerül átrúgnia valahogy egyszer a védelmet.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.07.11. 10:52:09
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Komolyan, addig játszottak jól a franciák, ameddig volt Ronaldo. Leszedték, semmit sem kaptak érte, aztán fogalmuk se volt, hogy mit is akartak játszani.
Mondom, HB is mondta, 1982 effektus. Van ez így. Ezennel meg van a franciáknak is a maguk Görögországa ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mondjuk amit a portugálok is nyomattak hát... láttunk azért jobb meccset nem is egyet az EB-n, valljuk be.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Amúgy meg ameddig "hisztizik" ezt csinálja és kifigurázzák vagy mémeket csinálnak belőle, meg róla beszélnek, addig ez reklám neki és pénz.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: fonak, 2016.07.11. 00:02:13
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
mocsok meccsen nyert egy középcsapat. a franciák meg maguknak köszönhetik hiába voltak jók 90 percen keresztül ha eredménytelenek maradtak. ha könnyen veszik mint izland ellen (nekik is hasonló volt a taktikájuk mint a portugáloknak) nyertek volna biztos, túlizgulta a fiatal csapat vagy nem tudom.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De gecccciiiiiii, hogy lehet egy néger kezet összekeverni egy fehérrel :DDDDDDDDDDD Sikítok
ha tudom hogy ez lesz beírom 2 órával korábban :D
Kiejthettük volna őket, erre tessék....
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.07.10. 23:28:35
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2016.07.10. 23:07:34
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Franciákat sem értem, simán bedarálhatták volna őket erre ez van...