Foci EB 2016

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
nekem is szimpatikusak, de a meccseiket nem nézem végig mindenáron 😄 ha érted, hogy értem
Mit is mondott tegnap Lineker? Kutyaütő angolokról ma mit mond vajon? 😄

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

bakkerman
"Ki vagy rugva Roy!"
-"Nem mert en mondok fel!"

😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Prince23
Én is kb. szimpatizálok velük, és szerintem a francia-izland meccsen nekik foguk szurkolni. Nálam a francia válogatott hatalmas csalódás, mióta Zidane és Henry nem játszik ott, egy hulladék, és sztem az izlandi fogja nyerni azt a meccset, hosszabításban. Bár ez a francia csapat piszkosul érti a hajrát, hiszen az utolsó percekben nagyon veszélyesek tudnak lenni. És tippem szerint akkor fognak egyenlíteni.

De mindegy is, most izland felkerül a furtballtéképre... és most sokkal jobban álltájk helyüket, mint mi ellenünk. Osztrákok ellen nem látam játszani, de sztem ott is hasonló volt a helyzet mint Angliánál.

Tudnak ezek na...

És kiváncsi vagyok ezek után, hány izlandi védőjátékos fog játszani profi ligákban 😊)) Angol, spanyol, olasz, holland....
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.06.28. 01:41:20

BEAST
Kezdem egész megkedvelni az izlandi csapatot. Nem hittem volna, hogy ilyen "könnyen" veszik az angolokat.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Prince23
Izlandnak több vulkánja van, mint focistája, és mégis nyertek. Azért szép volt, izlandoktól tanulhatnának védelmet az angoolok... meg talán Európa nagyjai is. Az a második ISL gol nagyon szép volt... az angol védelem szépen le is mozizta azokat a jeleneteket.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.06.28. 00:40:46

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rockynhooo
Ideje elkezdeni tippmixelned <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Tyler1
Kíváncsian várom milyen "elavult" vén f*szt fog kinevezni az FA, aki teljesen alkalmatlan válogatott keretet irányítani.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
megadták neki a lehetőséget, hogy "emelt fővel" távozhasson...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tuvok
Hodgson lemondott, gyanítom csupán pár perccel azelőtt, hogy kirúgták volna. 😄

molnibalage83
66-ban is tudtommal csak eszméletlen bírói hátszéllel "győztek".

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Rudee
Az EU-ból nem zúgtak ki.

Szar Bayern, szar Bayern :)

molnibalage83
Na, az angolok az EU után az EB-ről is kizúgtak. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Rudee
Meg híreket se olvas.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ReszegKoldus
Szerintem "in one week" vagy "in a week". Lehet aki készítette az angol órát hagyta el többször is...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
mert a futball feltalálójának ki jár a tisztelet és hogy esélyesként kezeljék! Bár már öreg, csak a régi szép napokról tud beszélni és fogalma nincs már, hogy kell ezt csinálni, mert a többiek fejlesztettek a találmányán.
Vagy ő a hülye gyerek, akinek mosolyogva azt mondják, hogy 'jó voltál, ügyes vagy', de elfordulva kiröhögik a picsába, mert kettő egyenest nem tud rúgni a labdába...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Na EZ szégyen. De oltári nagy. Ilyenkor sajnálhatjuk, hogy nem lettünk másodikak a csoportban. Ha Izland képes volt ezeket a nyomorékokat megverni, akkor mi is...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Zseniális az angol média, hogy ezt a nyomorék válogatottat 66 óta mindig el tudja adni minimum "titkos" esélyesnek, ami tele van sztárokkal. Aztán jönnek a meccsek...
Mondjuk ez mindennek az alja, hogy egy Izland ellen kiesnek, úgy hogy az utolsó ~60 percben kb. egy értelmes helyzetük nem volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

[HUN]FaTaL
Ez az égés, nem a tegnapi 0-4.

http://goo.gl/gd6Zi5

Amiga
Anglia megy haza. Mert ugye a miénk volt a leggyengébb csoport. <#banplz>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Lópikula
Hehe én is Izlandra tettem egy ezressel. Angolok mindig hozzák a kötelező szart. Ezekkel kellett volna meccselnünk.

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Shep
Angolok hozták a szokásos formájukat. Mindig fogadkoznak aztán soha semmi, ötlettelen nulla játékkal rendre kihullanak, de most legalább a 9,5-es szorzó bejött .D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.06.27. 22:53:00

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tyler1
Szép!
Ezeket simán kiütöttük volna mi is...

De legalább Hodgson out

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
Anglia újfent Anglia volt. Nem baj, majd legközelebb, ahogy szokták mondani...

Jim Morrison
Brexit az oka!!444 😄
Csak viccből mondogattam, hogy Izland majd a döntőben... de most közel hozzá 😄

Palinko
én komolyan sajnálom az angol szurkolókat, a topicba is biztos akad pár, de mióta én követem a focit, azóta nem jött nekik nagy babér. csak a legjobb 8 közé jutottak be. remélem lesz egy felívelő ág pár év múlva.
Tetsuo
Ezen nem szabad, így van. Tovább, előre!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Shep
Másodikok nehezen lehettünk volna, ahhoz Izlandnak sem lett volna szabad nyernie az utolsó meccsén, de mivel nyertek max a horvátokhoz kerülhettünk volna. Szerintem kár ezen már keseregni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lópikula
vicc, h mi meg a saját kezünkben lévő sorssal a belgákkal meccseltünk 😄DD

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Ironikus és bosszantó, hogy pont azzal, hogy megnyertük a csoportot, a lehető legnehezebb ellenfelet kaptuk... És Izlandnak megint szerencséje van, ezeken a bűngyenge angolokon szerintem átmentünk volna...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.06.27. 21:35:12

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tuvok
Ebből a végén a fociban is Brexit lesz.

ReszegKoldus
Hehehe mekkora hiba volt megnyerni a csoportot 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Erre ki számított?
A franciáknak megint könnyű lesz ha így marad, de ők sem olyan jók.
A német olasz viszont kemény lesz...
Ha második helyen végeztünk volna továbbmentünk volna. 😄
Rudee
Terveztem, hogy lemegyek az egyik pubba és megnézem a helyi huligánokkal a meccset. Lehet hogy már nem élnék, 1-2-nél szerintem lebontottak mindent 😄

Hogy az angolok mennyire gyengék, azt már leírni is nehéz.

na, kiestek,mondjuk várható volt, a leggyengébb, legidősebb csapat, vicc kat. számomra
csak azt nem értem hogy a hősökterén mit ünnepelnek most? a 0-4-et???

?(???)?

Palinko
nem a napjain realjáról beszéltem, hanem még 10 éve mikor még zidane is játszott. akkor tényleg a real volt a világválogatott mégsem ment a játék úgy ahogy kellett volna.
Rudee
És messze a legalacsonyabb átlagéletkorral rendelkező csapat a "nagyok" közül.

marmint az a real madrid akik ket blt nyertek az utobbi 3 evben es 6 eve legalabb az elodontoig eljutnak? 😄
felreteve, ez a belga valogatott kurva eros, iszonyat regota egyutt jatszanak, hosszu epitkezes utan van ilyen csapatuk, tenyleg tele vilagklasszis szintu jatekosokkal.

Palinko
nem nézem az angol bajnokit ezért nem is tudom, de világklasszisok együtt sem szerepelnek mindig jól, lásd Real. meg a statisztika nem minden.
Palinko
azt hiszem kezdhetik a németek felkötni a gatyájukat, feszes legyen az a hosentrager mert megakad a bajuk ezzel a lesajnált "középszerű" olasz válogatottal 😄
limperatore
ne viccelj mar, belga csapat kezdőjében 2-3 játékos kivételével az összes világklasszis

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Jim Morrison
Megint volt par 15-18 eves hulyegyerek (ebbol 2 kopasz, 1 lany, 1 nyamnyila, mindnegyen fekete poloban) akik 3 fustbombat nyomtak el a tomegben. Azt mondta az egyik nem robban, nyugodjunk meg. De az idiotak letettem oket a foldre, es szepen kifustoltek mindenkit a kornyekrol. Kisgyerekek is szaladtak el.
Gratulalok nekik...

conte tud valamit 😄

limperatore
SPEXIT 😄DDDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Tetsuo
Az angol válogatott kb. az izlandival illetve a magyarral van egy szinten. Tegnap a belgák őket is kiverték volna legalább 2:0-ra.

Tetsuo
Eddig kb. ez a legvalószínűbb.

Moby
<#eljen>

Adversus solem ne loquitor