Hard Reset Redux
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számomra ott halt meg a játék, hogy gyakorlatilag üres és sekélyes a sztori. Leginkább a Doom-hoz és a Painkillerhez hasonlítható, a tartalmasabb FPS-eket szeretők számára kerülendő.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Van kultusza, persze, de minden szempontból szar játék bármelyik hasonló játékkal összevetve.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
épp pár hete vittem végig a hard reset-et, pár dolcsi volt steam-en, szerintem teljesen jó kis game. helyszínek meg a graf nagyon tetszett
"Habár az eredetihez mérten egy kicsit növelték a szavatosságot a kiegészítővel érkező extra pályákkal, de még ezzel is csak maximum 5-6 órányi lövöldözést lehet kihozni a kampányból."
Maximum Easy fokozaton...
Maximum Easy fokozaton...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azért a Serious Sam-et nem mondanám ultragagyinak, elég nagy kultusza van a játéknak, a puszta hentelésről szól, nem is akar többnek látszani, arra pedig tökéletes játék.
Szerintem nem a Wolfhoz meg a Doomhoz kell ezt hasonlítani. Hanem mondjuk a People Can Fly-féle Painkillerhez, lévén nagyon sok ember abból a csapatból jött Flying Wild Hoghoz. Vagy a Serious Samhez, ami a lengyelek minőségéhez képest aztán tényleg ultragagyi. Pálya- és ellenfél-dizájnból pedig abszolút jeles a lengyelek minden munkája.
És a motort bár ugyanúgy hívják, de igazából már teljesen átalakult 2011 óta. Már az első Shadow Warriorhoz képest is nagyot léptek előre, pedig az is elég komolyan nézett ki.
És a motort bár ugyanúgy hívják, de igazából már teljesen átalakult 2011 óta. Már az első Shadow Warriorhoz képest is nagyot léptek előre, pedig az is elég komolyan nézett ki.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams