Szellemirtók - közeleg a legutáltabb folytatás premierje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Úgy lenne normális a dolog, ha férfi mellé egy társnőt is beszerveznének,mindkettőnek meglenne a maga különlegessége mely a másiknak nincs,így segítve(kiegészítve egymást),így lehetne akár egy szerelmi szál(emellé a szokásos 12+-os ágyjelenet),hogy mindenkinek megfeleljen,ezt még lehetne fokozni különféle vicces szituációval is akár hogy pl vígjáték is legyen.....
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2016.07.13. 21:31:15
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Vicc is van erről:
"- MIért van az amerikai sci-fikben mindig egy fekete, egy ázsiai szereplő, de arab szinte sose?
- Mert a sci-fik a jövőben játszódnak." <#taps>#taps>
Szerk: ja, meg zsidó is legyen, de persze pozitív szereplőként. A bunkóknak marad a "Normál" ember.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2016.07.13. 10:52:21
Az eredetiben azért kapásból ott volt négy jó színész, akikből három remek komikus, Dan Aykroyd és Bill Murray bizonyították is ezt már addigra.
És még valami a sokat hangoztatott eredeti szereplőkről: nem az eredeti karaktereikben tűnnek fel.
A romantikus vígjátékok a fiatal nőknek készülnek. Miért lenne kötelező egy buzik osztva fiatal nők kvóciens alapján n romantikus vígjáték után egy buzidrámát letenni az asztalra.
Ráadásul állszent ez a kvótáskodás, mert egy börtönös jelenetben egyenlő arányban vannak fehérek, négerek, csikánók, míg a valóságban több mint a fele néger, harmada a csikánó, és néhány fehér.
De ha ezt mutatnák, menne a kocsiborogatásos békés niggatüntetés, hogy rasszista Hollywood.
Semmi gond nem lett volna a filmmel ha az eredeti szereplőgárából viszatértek volna néhányan (mondjuk Murray és Aykroyd) és még beraktak volna melléjük 1-2 erős női karaktert. és csináltak volna egy folytatást. De nem, remake-elni kellett és egy SNL/McCarthy filmet csinálni belőle...
Minden egyhelyen, fantasztikus akciókkal: nessbeau.eu
Amugy ertem en, hogy ciki azzal jonni, hogy regen minden jobb volt, de bakker...amiket ma vigjatek cimen probalnak eladni...Jo pelda ra a viszonylag sokszor emlegetett Kem cimu alkotas...es ez meg nem is a legrosszabb...
A Tron szerintem mai szemmel sem gáz. Maga a film nekem sosem tetszett, de látványilag erős, nagyon jól visszaadja a korabeli számítógépek világát, meg az akkori játékok 8 bites grafikáját, egyszerűségét. Ma nyilván máshogy nézne ki, de a 8 bites világot tökéletesen adja vissza. Maga a sztori nekem se gyerekként, se pár hónapja felnőtt fejjel sem tetszett.
Ez a film egy szarhalom, az eredeti meggyalázása. Már most hányingerem van tőle.
Nem szabadott volna megengedni ezt a folytatást. :-(
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.12. 09:49:18
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A kemet, aminek a felet a ripacs McCarthy teleimprovizalt bena dumakkal, a nagy resze pedig baszos/szopos/fingos/dagadt poenokra epult? Remenykelto.
Ennek ellenere, az uj filmrol csak akkor mondok majd velemenyt ha lattam.
Amugy 1984-ben azok a szellemek kb a mai Avatar szintjen voltak...Osszehasonlitaskeppen meg lehet nezni 1 masik nagy klasszikust a The Last Starfightert, amiben a CGI..hat...nem annyira szuper😄 Vagy a Tron..(ami szinten nagy klasszikus szvsz😛) Ezekhez kepest a Ghostbusters szellemei hihetetlen teljesitmenyek voltak anno (Foleg Slime)
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2016.07.11. 22:22:29
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Utoljára szerkesztette: Zombee, 2016.07.11. 21:59:04
A trailerek mar eppen eleget mutattak a filmbol..sajnos...sot az alapotlet is mar elegge riaszto...
Ez a nem-invertálás (férfiak helyett nők, nő titkárnő helyett férfi) pedig szerintem szükségtelen és erőltetett.
De fel lehet fogni emanci spinoffként is... Mert állítólag ez után majd lesz "rendes" Szellemirtók is. Azért idézőjelben rendes, mert ha jól emlékszem, azzal kapcsolatban pedig felmerült Channing Tatum neve, és amikor utoljára láttam tőle filmet, véleményem szerint még nem igazán volt birtokában ún. színészi képességeknek.
Az, pedig hogy a film minoseget ne a foszereplok neme alapjan allapitsuk meg, hanem nezzuk meg mondjuk magat a filmet eloszor, az senkinek eszebe se jut...
A róla készült jellemzően a kor igényeinek megfelelő C64 játékok is.
Utoljára szerkesztette: zsgaby, 2016.07.11. 19:19:12
Utoljára szerkesztette: pistike81, 2016.07.11. 19:19:09
Az amerikai filmek inkább pont a sztereotípiákra erősítenek. Gettó néger bűnöző, okos ázsiai stb. De arabokat se mutatnak annyit a filmekben mint amennyi a valóság ja és persze ha mutatnak aki 50%-ban terroristaként.
Kb ugyanaz, mint a melegekről szóló filmek. Kijön egy évben max kettő, hetero romantikus meg 1234234293452 millió, holott ha a melegek aránya kb 1:15 arányt tenne indokolttá és még így is megy az ajvékolás, hogy jajj jajj b.zipropaganda.
Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2016.07.11. 18:25:30
Főleg, amikor ezek játszák a legokosabb NASA főnököt vagy tudóst, a legszebb főhőst és persze a világot megmentő hero-t. Hát hogyne...