Pokémon Go
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem megkaptad, ha látsz valami ismeretlen gagyi pokémont a lista végén akkor azt kaptad, gyakran csinálja nálam is, hogy nem mutatja a "feltörést" csak fogja és bedobja a tárolóba
"Nulla tenaci invia est via"
pl azóta elég sűrűn azt írja h eldobta a gps-t
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Swedish people are albino monkeys
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Fuck it, így szart sem ér.
UPDATE a Pokevision-ről:
"
Hey, we didn't quit! We really hoped that we'd be able to continue it at least up until the in-game tracker is fixed
We hope soon, but we don't know. We didn't want to keep you guys in the dark. We hope that these circumstances change soon.
"
Þór vígi þessi rúnar
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Azért van különbség egy map használata és egy bot használat között... Az egyikért ban jár a másik meg olyan aha ok kategória. Szerintem.
Þór vígi þessi rúnar
"
Pokevision @PokeVisionGo 9 perccel ezelőtt
Hey guys. We wish we had some news for you
At this moment, we are respecting Niantic and Nintendo's wishes.
Will keep you guys posted
<3
"
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2016.07.31. 10:36:53
Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
★★★★★
Nekem is vannak 1500-as alap szörnyeim emellé van kb 120.000 stardustom. Ha nekiállnék fejleszteni, akkor könnyen 2500 környékére menne a fő lényem CP-je, csak spúr vagyok és hátha jön valami über epic szörny. (Gym-ezésért meg én sem vagyok nagyon oda).
Þór vígi þessi rúnar
A javítás a következőket tartalmazza:
- A karaktered kinézete megváltoztatható a bal oldali profil menüből
- Bekerültek új ruhadarabok, amiért megéri mindenkinek benézni
- Korrigálva néhány pokémon támadás ereje
- Javítva néhány Edzőterem animáció
- A játék memóriakezelése javítva
- A lábnyomok a Közelben modulról letörölve (ha úgy sem működnek jól..)
- A harcban a sebzések kicsit átalakítva
- Hibák javítása a vad Pokémonokkal való összefutással kapcsolatban
- Frissítve a Pokémon részletes nézete
- Frissítve a Jutalmi medálok képe
- Javítva a térkép megjelenésén
- és a szokásos szöveges javítások
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
kíváncsi volnék a velencei tó körül mik kószálhatnak mert a pokevision ott semmit se mutat.
ahol meg lakom ott egyetlen egy hely van lehet az ablakomból dobálhatnám rá a labdákat:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.07.29. 18:51:10
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
magmar van a ludovika térnél és pontya a bme-nél de mégis csak charmander kéne mint tűz :D
Egyiket leütötttem teljesen ésbeköltöztem, persze hamar ki is estem. HOgy tudok olyen gymbe beköltözni ahol többen vannak benn?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
tudtommal random kap 1 spec támadást, ahogy alap támadást is random kap
Þór vígi þessi rúnar
ami tudom hogy nem sok, de egy lusta halogató embernek mint én az :D
Þór vígi þessi rúnar