Olimpia 2016 Rio
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy pár magyar érem olimpián biztos lett volna a srácban ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
"Az MTVA közleménye szerint olyan tartalmakat is láthatunk, amelyekre az egybeesések miatt esélyük sem volt a magyar nézőknek. Sőt, ezúttal mind a 306 olimpiai döntőt leadják majd."
<#eljen>#eljen>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
1-2-re odafértünk mi is... :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy 3 hét simán lehetne szerintem az olimpia.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Csodálkozok, hogy nem modell lett belőle.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Meglehet csinálni a 2024es budapesti olimpiai csoportot.
Mire mi rendeznénk meg az olimpiát elfogynak az éremesélyes játékosok, sportolók.
Azt nem értem, hogy én nem egyszer hallottam a közvetítésben, hogy az utolsó fél percben nem lehet meginteni senkit, de az lehet itt nem volt érvényes, vagy én nem tudom már mi van ebben a "sportban"...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Mi történt mert nem láttam a versenyt?
Ez férfi munka volt :D
Ja meg is találtam, szóval emiatt?
Ez tényleg férfimunka volt!
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.08.21. 09:44:48
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
bronzérmes

Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.08.21. 04:49:04
Persze húzza a lábát, de amikor jön a passz és mehet a kapura akkor levág egy nagy sprintet.
Meg nem úgy van, hogy nem lehet megállni büntetőrúgás közben? Két brazil is megtorpant.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.08.21. 01:20:12
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Vagy tenisz.. Már késő bánat...
Most is volt lovasugrás, hát elég sok ló leverte az akadályokat mindig megtorpan előtte vagy tipeg és már nem lesz jó az ugrás. Amúgy a lovas, hogy veszi rá a lovát az ugrásra? :D
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ízi
(ez férfimunka volt<#nevetes1>#nevetes1>)
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.08.20. 14:50:06
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.08.20. 13:18:41
Régen suliban, 60 métert futottuk 6 másodperc környékén, most nem tudnám, mert cigizek.
Az is durva, hogy futásban az összes számban mind a négerek nyernek. a 4×100as női váltó döntőjében is szépen az amcsik nyerték meg, mind négerek voltak, és a többi európai országot képviselők közt is voltak ilyen színes bőrűek, a németeknél is meg a briteknél is.
A női 10 000 méter döntőjében első 5 ben nem csak afrikaiak nyertek meg jamaicai lett a 3. a japán csaj ment az elején, aztán a végén 17nek ért be. A futam feléig diktálta talán a tempót, aztán utána lépet ell az egyik fekete nő, volt neki talán 30 métere majd a kenyaiak lehajrázták és olimpiai csúcsot futottak így is.
Meg azért nyer, mert ő a legmagasabb 195 cmével a mezőnyben, mire lép egyet a japán csávónak kettőt kell.....
Shep
De most nem saját lovon lovagolnak? Ki volt az a magyar lány aki leesett a lóról? Vagyis nem akarta átugrani a lova az akadályt, szegény hogy kapaszkodott a kantárba végig...
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.19. 21:56:01
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!