Olimpia 2016 Rio
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk az is igaz, hogy nem nőnek minden bokorban olyan játékosok, mint akik nagyrészt a korábbi sikereket összehozták
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerintem ha a jövő évi vb-n nem lesz érem, akkor elküldik. Vagy még akkor sem :)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Plusz hazai pálya előnye, kedvez a magyar csapatnak.
És igen, tisztában vagyok vele, nem lehet csak úgy egy másik csapatot felépíteni. De Benedek vezetésével gyengébb lett. Nem fejlődött sehova
Lassan kijelenthető, nem hogy a jók közé tartozik a magyar csapat, hanem közepesek közé. A gyenge csapatokat megtudja verni, de ezzel ennyi.
igaz a németeknek eddig még sose sikerült nőknél érmet nyerni, most így ez is meglett
már eldöntöttem, hogy ha találok streamet akkor mostantól nézek pingpongot, főleg a japán és kínai csajok versenyei érdekelnek <#nyes>#nyes>
És ez akkor most, hogy van? A bíró felemelte a fehéret, majd mikor leesett akkor a pirosat. Elvileg tovább ment, mert a bíró nem várta meg míg leesik a léc és megadta neki.
Meg néztem ilyen ugrásokat, atlétákat, hát midnegyik olyan 2 méteres emberke volt és baromira vékony alkatúak, azt hittem, hogy a tv átment 4:3 ba, hogy megnyújtotta őket :D
Két pontból rakódik össze, ami ki volt írva, az erősségi szinttől, meg a kivitelezésre kapott pontokból, de így akkor meg már előre eldől, hogy ki lesz az első helyen, hiszen ha te csinálod meg a legerősebb szintet, akkor nyersz. persze ehhez meg is kell csinálni.
Cselgáncsnál miért van idő, ha egyből iponnal lehet nyerni? Ez akkora geciség.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mit tudom én, olimpián kívül nagyjából Csollány Szilveszter idejében néztem tornát, fogalmam sincs :D
És miért az egyik amerikai kapja a legtöbb pontot? Pedig neki is elég sok ellépése volt. Másodikként bemutatott kínai csaj sem volt rossz. vagy csak gyengébb erősségű volt a gyakorlata?
Mondjuk akkor még jobban követtem a vízilabdát és az olimpiai döntőkön kívül az a csapat se volt éppen verhetetlen. Azt nem mondom, hogy nem kéne leváltani, ha leváltják akkor leváltják, nem érdekel különösebben.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mentségünkre szóljon, hogy a montenegrói csapat rutinosabb rókákból állt.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Érem sem lesz. :(
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.08.16. 17:18:48
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.16. 17:11:31
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!