Olimpia 2016 Rio

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Látszik ,hogy te sem vagy igazán képben az új rendszerrel kapcsolatban ,ráadásul a fejlesztések nagy része uniós forrásból valósulna meg, jó ettől még ugyanúgy ellopják 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LasDen
nyugodj meg...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

molnibalage83
Csak egy olimipia gyakorlatilag sehol nem nyereséges, kuvrváa kockázatos. Ha meg ellopják a metró felújítás harmadát, attól metró még kell, mert anélkül a főváros megbénul.

Bp. és az ország közelében nincs, hogy zökkenőmentesen olimpiát rendezzen. Egy átlagos hétköznap két balaeset és egy villamos órás kiesése kell és olyan szinten beáll a város, hogy arra szavak nincsenek. Csak a közlekedési rendszer felhúzására nincs elég forrás 7 év alatt.

Nem igaz, hogy egyesek ennyire képtelenek gondolkodni, hogy mi a difi a luxus és a város minimálisan szükséges működéséhez beruházásokhoz. Néha vacak 10 milliárd HUF-on veszekszik az állam és a főáros. Az olimpia valahol 10000 millárdos kiadás táján van.

Nem értem, hogy miért kell ilyen ökörségekről álmodni. Egy 10 milliós ország mai színvonalon akkor tud olimpiát rendezni, ha mondjuk ausztrál színvonalon van a gazdaság és az alap dolgok nagy része már meg van. Sydney nem véletlenül volt az egyik legjobban sikerült olipmia ever.

Athén és Rio is akkora anyagi bukta, hogy ehaj. Ja, és brazilban is loptak és görögben is ezerrel.

Ezek után aki olimpiáról papol legszívesebb fejberúgnám.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

dave9004
Am meg bármit csinálnak ellopják szal kb mindegy mibe fognak bele. Legyen az árvagyerekekről szó, vagy sportról, metróról, bármi
molnibalage83
Nem a sprotot szidjuk. Az országnak gazdaságilag nem fér bele egy ekkora pénzszórás. Pont. Főleg úgy, hogy még a szög feléből is lopnak itthon.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

dave9004
Persze sztem se kell itthoni olimpia, de a kintieket támogatni kéne
dave9004
A kard aranyhoz annyit írt h még eggyel közelebb a pesti olimpiához szomorúan. Divat szidni a sportot manapság mert a kormány támogatja
Maala
Szomorú, hogy az úszás utáni első percben ez a megnyilvánulásod.

Te valójában miért is drukkolsz? Szeretnél valami drámát a szomorú kis életedbe? Engedj egy kis bepillantást beteg elmédbe, kérlek, mert mi, normális emberek nem értjük, hogy lehet valaki ennyire alávaló.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

AnuluWork
Aha. A terrorhelyzetnek is jót tenne. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

[HUN]FaTaL
Szép volt Laci! 😊 <#taps>

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
az igazi amcsi cucca jobb, mint azé aki csak oda ment férjhez 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
én se tudtam, de a légellenállás miatt cserélgetnek, mert a legelöl lévőnek nehezebb a tekerés, mint a mögötte lévőknek. És a végén csak az első 3 ideje számít.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez a terembiciklizés mi ez? miért cserélgetik magukat a sorban? xd a végén meg kevesebben vannak
molnibalage83
Londonban már 3-szor volt 2012 előtt 1948-ban.Már 2012-ben sem ott kelett volna, hogy legyen. Kapja csak meg Párizs.

ReszegKoldus
ez a judo egy nagy szar, intéssel nyerni...röhejes
és majd most jön még a birkózás, aminél ha jól rémlik néha tulajdonképpen a meccs eleji pénzfeldobás dönti el ki nyer 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Azt korábban néztem neten egy kicsit, valamivel érdekesebb mint a 15 perces úszó futamok 😊

Nyugi. Most már gumi asztalt adnak helyette.Ami roppant érdekes....inkább mint atlétika...gumiasztal.
Amúgy még mennyien vannak versenyben a magyarok között?
FrezeR
Pláne, hogy ott van mögötte 4 év várakozás, és ha nem is konkrétan csak erre az eseményre, de maga a készülődés. Aztán megint várni 4 évet...

ReszegKoldus
nem tudom Knézynek vagy a nézőknek nagyobb büntetés, hogy egy rakás cucc megy élőben, de ha jól láttam végig adták az összes 5000000000 km-es úszás előfutamát
majd az lesz az érdekes, ha még meg is ismétlik a magyarok futamait...

Shep
Hát az rohadékság volt de tényleg, ott már nem kellett volna a bírónak beleszólnia, pláne, hogy annyira nem is volt jogos, a másik legalább 2x kaphatott volna már korábban. Mikor a bíró dönti el a meccset az nagyon dühítő.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Főleg a mainál. Bár nem láttam, csak Barna nyilatkozatát, de ott, ahogy olvasom, lényegében a bíró döntött két egyenlő ellenfél között. Ez milyen gáz!
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2016.08.12. 20:21:11

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Shep
Amúgy rohadt kegyetlen dolog ez a sport, meg az olimpia. Kiutazik a versenyző a világ végére, a világ végéről, kikap az első meccsén és vége. Legdurvább talán a judo, 15 mp alatt földhöz vágják aztán kész.

Shep
Lenne egy köteg vidéki helyszín is, nem minden esemény lenne Pesten és környékén. Evezés pl. Szeged Maty-ér, kézilabda Szeged ha jól rémlik, lenne Debrecenben is helyszín, Balaton vitorlás versenyek, stb. stb. Azon kívül, ja sokba kerülne de pár milliárdot kapásból lök a NOB, és a legtöbb létesítmény ill. infrastruktúra fejlesztésre egyébként is szükség van így legalább fix, hogy megcsinálnák 8 éven belül, nem pedig majd 2050-re. Ami meg olyan létesítmény, hogy nem lesz rá szükség később az csak ideiglenes lenne, ill. pl. az úszó központban visszabontható lenne a nézőtér. Szóval nem tátongana üresen az olimpia után x stadion.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.12. 20:12:51

ReszegKoldus
mondom én, legyen párizsban ott úgyis 100 évvel azelőtt volt utoljára 😄

bár kicsit azért furdal a kíváncsiság, hogy pl az etele térre hova építenének valamit, amiben lehet röplabdát meg kézilabdát játszani, mert feltételezem nem a metróba vagy a vasúti sínekre tervezik

LasDen
egy Párizs is elég. Mondjuk nekem tökmindegy, hogy rendezünk vagy sem.

Jim Morrison
+, nem kell nekünk olimpiát rendezni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
LA valószínűleg nem nyer, mert már a harmadik Európán kívüli helyszín lenne. Rómában pedig az új polgármester nagyon durván tiltakozik úgyhogy sajnos Párizs az egyetlen ellenfél. Én remélem, hogy nem nyerjük meg, brutálisan sokba kerülne.

LasDen
Párizs, Róma és LA mellett nem hiszem, hogy túl sok reális esély volna a győztes pályázatra... Főleg, hogy Rioval új helyszínnek adtak lehetőséget és eléggé lesújtó a szervezés. Így Tokió után szerintem újabb tapasztalt városnak fogják adni.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.08.12. 19:18:58

ReszegKoldus
vívás nem lesz?

közben megtaláltam, hogy az a népligetben lenne...remélem ez az egész terv megmarad csak elméletnek
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2016.08.12. 19:07:44

molnibalage83
Atyaisten mi volt a nő 10000 méteren.

Rockynhooo
Igazából tisztában vannak ők a szabályokkal, de ezt ki is használják. Nevezik a maximális számú úszót, így a tartalékok turistáskodnak egyet.

Ez mindig is így ment, hogy neveznek a váltóra egy csapatot akik kb a tartalékok, de a top 4 úszó ússza a számot. Míg a legjobb országoknál pl USA a "gyengébbek" is megússzák a döntőt, majd ott kiegészülve Phelpsel stb zsebelik be az aranyat.
Pont ezért vezették be ezt a szabályt, hogy kötelező legalább egyszer úsznia minden nevezettnek, hogy ne legyenek olyan úszók akik csak turistáskodni mennek ki.

Csak mi ezt fordítva alkalmazzuk, az előfutamban úsztak a legjobbjaink, akik tudni lehetett nem fognak bejutni, de legalább az esély nagyobb volt... Kizárták a csapatot de nem érdekel senkit, mivel úgy sem jutottak döntőbe, de legalább több sportolót tudtak kivinni Rioba.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

A k a a bírónak nem hiszem el, hogy a magyart kell megintenie 20 másodpercel a vége előtt.....
[HUN]FaTaL
*Kvassay

Az megvan 2 kilométer egyenes szakasz? 😄 a gubacsi hídtól felfelé jó az a szakasz.lejjebb beszűkül meg kanyarodik. és a szélességes sem biztos, hogy jó. 10 méterre vannak egymástól a bóják, amibe a versenyzők haladhatnak, olyan 100 méter széles ott a zsilip.
Meghát felkéne újítani az egész környéket és nem csak ott, meg befog dögölni pest forgalma emiatt...
LasDen
Kassay zsilip, ha ez mond valakinek valamit...

Amúgy mi ha rendeznénk olimpiát, hol tartanánk meg a kajakos versenyeket? A Dunán nem lehet annak van sodrása nem?
Amúgy mikor jönnek a kajakos versenyzőink?
Az magyar úszószövetség nincs a helyzet magaslatán nincs tisztában a szabályokkal ,de nagy mellény az van.
Maala
Igen, azóta utánaolvastam, hogy emelték a versenyzők számát, és így a kvóták számát is, és így végül ott lett alanyi jogon, szabadkártya nélkül. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Rockynhooo
Cipős sztori csak a sportemberi nagyságát mutatja, semmi köze a kvótához.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
Gének. Ezért tűnnek fiatalnak és ezért olyan alacsonyak. Eleve nem magasak az ázsiaiak, így a fiatalon még alacsonyabbak. Jó, a 16-20 közöttieknek talán nem kéne ennyire alá lőni az átlag magasságnak (ami 157-160cm), de talán tudjuk be a kiválasztásnak. Meg aztán a kamera is csalhat valamennyit. Viszont náluk is benne van, hogy mindent bevetnek egy kis előnyért...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.08.11. 23:07:15

ReszegKoldus
az összes kínai tornászlány 2000 előtti születésű (hivatalosan)

Alacsonyabban van a súlypont, nem viszi tovább annyira a lendület, megtudják tartani az egyensúlyt.
De én elsősöknek tippeltem őket, mármint általános 😄 Olyan fiatal az arcuk, de most komolyan hány évesek?
Japán nők is akik 40-50 évesek, úgy néznek ki mintha 20 körül lennének, nem öregednek.
LasDen
a tornában, inkább a nőknél, az a jó, ha nem túl magas valaki. Szóval az hogy valaki alacsony nem feltétlenül jelenti, hogy 6 éves...

Most volt az m4et tornában vagy miben, egy kínai lány hát ő hány éves volt? meg eléggé alacsony. 😊
Jim Morrison
Cipojet adta oda, de ugy tudom utana rendesen megszerezte a kvotat.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Maala
Szomorú volt hallani az evezősök interjújában, hogy már most a támogatásokra kell gondolniuk, még véget sem ért a futam szinte...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.11. 21:57:32

Maala
A tollasozó lány, igen. És úgy emlékszem, hogy emiatt ki is jutott Fair play kvótával, de javítsatok ki, ha tévedek. Talán pont ma játszott ő is.

Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)