Battlefield 1

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Valóban, te stickmaster. :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Harlekin
őőő az bill meg egér sehol nincs rajta stick!!!
darkSectorxxx
Nem nem tudok, az ugyanúgy kontroller csak kinézetre bill+egér, nekem nem maga a 2 nyomorult müanyag a fontos hanem az irányítás.
ezt a fos ketyere amiért még fizetnem is kell...érted fizetnem, az emulálja a bill+egeret a kontrollerre, azt lefosom, mintha nem is lenne...kész ennyi.

Bill+egér nincsen konzolon! :)

Majd ha a gépbe be tudom dugni a bill+egeret akkor lesz támogatás.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.02. 18:40:48

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Harlekin
Mi van????
Te kész vagy !!!!
MOST MA HA AKARSZ TUDSZ KONZOLON EGÉRREL ÉS BILLELL JÁTSZANI.ENNYI!!!!
Sőt már elég régen!!!
Mit akarsz ezen még rugózni???Lehet nincs mit megoldani.Ez ismét csak egy agyszüleményed amivel túl akarod magyarázni a semmit!!!! Meg azt hogy amúgy miért nem teszed azt amit akkor se tennél ha lehetne!!!!
Maak
Felvettelek friendbe, majd alkalomadtán elfogathatnad. :)

A 27k-s verzio milyen pluszt ad?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

darkSectorxxx
Jóvvanna nem érted. :D

Nem oldott meg senki semmit, csak egy bill+egér alakú kontrollert vehetsz drágán, semmi más nincs megoldva. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.02. 13:56:52

Harlekin
Én is csak ismételni tudom magam már megoldották!
Így pontosan ennyire érdekli őket is mit téged.
Most is fizetsz érte,ha akarod!<#nevetes1>
darkSectorxxx
Ő ismételni fogom önnmagam.
Kit érdekel? :)
Oldják meg, OLDJÁK-MEG!
Leszarom.

Én fizetek, ők dolgoznak ennyi! :D

Harlekin
Csak PC alapból alkalmas erre!Ehhez van kitalálva!A konzolokat meg utólag kellene erre felkészíteni, amire sokkal egyszerűbb 1 külső eszközzel megoldani!

"PC-n hova a gyíkomba dugod?"
Pont oda ahova teszem azt a nyomtatót a konzolon!!!És pontosan úgy fog működni pedig egy szabványos portba van dugva!!!
Tudom nehezedre esik, de....<#kacsint>
Konzolon ez egy mostani igény amit utólag kellene megoldani vagy is nem mert régi igény csak most jutottak el oda,hogy ha ennyi ember akarja akkor legyen...

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.09.02. 13:19:16
darkSectorxxx
Gondolod érdekel, oldják meg, PC-n müködik? :D
PC-n hova a gyíkomba dugod?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.02. 12:42:59

Harlekin
Száműzöd???Te esztelen máskülönben hogyan oldják meg a hivatalos támogatottságot is 2 különböző eszköznél!!!?Nem baj ha nem válaszolsz ,mert az előző posztod pontosan elmond mindent arról,hogy halvány lila gőzöd nincs a témáról!!!!<#kacsint>
Vagy hogy gondolod a támogatottságot,hogy 2 különböző usb be bedugod a 2 különböző dolgot és majd a konzol egybe kezeli a 2-T????
A kontroller végül is 1 olyan eszköz ami a 2-t olvassza egybe!!! gondolkozz!!!!<#kacsint>
darkSectorxxx
Bocs a buznyák konvertert most remélem megérted ha száműzöm a listáról, majd ha ingyen lesz az a fostenger. :)

Tegnap sajna nem volt módomban játszani, de bepótlom hétvégén. :)

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Harlekin
Meg van oldva elég régóta!!!Tehát???
darkSectorxxx
Ahogy nézem elfért a topikban, de már mindent leírtam amit így gondolok a demo-ról. :)

Tikal
Na jol van Dark, sok lesz már a duma, ahhoz képest, hogy nem is játszol vele és nem is fogsz :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
+:

///valamint egyet tudok érteni azokkal akik azt mondják ezeket a játékokat PC-n bill+egérrel.

Vagy a gógyik oldják már meg konzolon a klaviatúra támogatást, addig fps multit már csak ezért sem tudok komolyan venni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.01. 19:15:44

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Én is hálisten ki tudtam próbálni, isten az atyám, nem vészes, elhiszem valaki elvan ezzel, van háború benne, de hogy engem mennyire hidegen hagy a játék, el nem tudom mondani.
Battlefront nekem szebb volt, nem mintha ez önnmagában érdem lenne egy multiban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.01. 19:13:28

Tatyla
Ez basszus így ps4-en nem béta hanem alfa basszus nagyon felbaszott...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
....ingyen a PS plus mellé. :D

Most megint szar pedig. :D

AntiHero
Pedig reggel jo volt már. :)

Amugy ráér ez majd karacsonyi leárazaskor.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
A legnagyobb baj meg az ha akarnék sem tudnék játszani, mert nem kapcsolódik a szerverekre. :D

darkSectorxxx
Ez igaz, de én még gyerek vagyok. :D

Mesejátékmulti. :)

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Én nem mondtam hogy rossz.
Egész egyszerűen nekem nem fekszik. :)
És úgyse fogom megszeretni, ha multira adom a fejem ott az Uncharted 4.

Amúgy nem rossz Darky, legalább végre világháborús. Bele kell jönni, kitanulni, azt kész. Sniper ide, sniper oda, ne hogy azt hidd, az könnyű. Megpróbáltam, baszod, eddig senkit nem tudtam azzal megölni. :) Futó ember esélytelen. De még állót is kurva nehéz, hacsak nem nagyon küzel van.

darkSectorxxx
Meg akarsz győzni arról hogy neked tetszik a játék vagy mi? :D

Ha a hátad mögött virít, meg oldalt virít, esélyed sincs, hogy észrevedd. Igaza van Darknak, nagyok a terek, ez nem is vitás. Van akinek ez bejön, másnak nem.

A kampányért érdemes megvenni, az tuti. Én fogok vele multizni is, de nem biztos, hogy első nap megveszem.

Harlekin
Nem... Nálunk vannak mérték egységek,mert játszunk vele és tudjuk amit tudni kell!!!Nem tudom mitől van instant halál,de ha harcba van nem tudsz "ráugrani", ha meg már ott vagy akkor vissza tudsz lőni!Ja hogy ez nem megy? Akkor nincs miről beszélni!!!Ez ismét nem a játék hibája!!!!<#kacsint>

Sniper 5 KM ről virít a lencse,hogy néz rád ezt nem veszed észre.Vagy mire vársz arra,hogy lőjön???
Méltatod a codot a gyorsasága miatt ott se nagyon tudsz gubbasztani.Akkor itt miért teszed várva,hogy zsíros célpont legyél!?

"Vagy kell még ember a csapatba?"
Isten ments ilyen használhatatlan csapattársat nem kell keresni ezt néha dobja a gép, ha nincs ki a csapat!És ilyenkor van az, hogy basszuk ki a squadból,hogy futkározzon 5 KM-t!Legalább hamar elmegy a kedve a játéktól és nem rontja a nyerési esélyünket a 0/40 KD aránnyal!!!

Látod mindennek megvan a jó oldala!<#nevetes1>
darkSectorxxx
Valóban 70%-ban azonnal halok, ha társra spawn-olok... mármint a többi részben.
Bedob a sűrűjébe, azt faszomat se tudok hirtelen hogy ki melyik sarokból néz rám sniperrel.

De nincsen para szerintem nem vesztenek velem sokat az EA-nál.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.01. 12:46:17

darkSectorxxx
Biztos nálatok más mértékegységek vannak, nálam az újjászületési pontok messze vannak, ha meg ráugrok egy társamra, ami a megfelelő lenne akkor instant halál legtöbb esetben.

De miről beszélünk, én nekem nem tetszik, azt ennyi, nem kell rábeszélni semmire. :)

Vagy kell még ember a csapatba?

Moby
Szerintem csak kéne tanulni játszani vele. Nem kell futni 5km-t. A squadod bármelyik tagjára spawnolhatsz, nem csak elfoglalt posztra. Ha ő járműben ül, és van szabad hely, akkor rögtön bele a járműbe.

Adversus solem ne loquitor

Harlekin
Nem az túl suta ,hanem te hozzá!!!
Lusta?? Ülsz közben!!!Meg ez csapat játék oda születsz ahova jelölöd,(nem cod,hogy oda ahova ő kitalálja!!!)Természetesen,ha te lusta vagy kijelölni és a bázisra születsz, ahonnan 5 kilométer gyalog elérni az első foglalható pontot akkor így jársz....
Ezért csapat játék ezért vagy squadba,hogy mindig tudj a sűrűjébe születni, ha kedved van és képességed hozzá.Kurvára nem "KELL" 5 km-t futni feleslegesen soha.
darkSectorxxx
Nekem túl suta. :)
Nagyon lusta vagyok, futok 5 km-t azt lelőnek, járművek. Sniperek a mmesszeségből.
Nekem nem nagyon fekszik ez a stílus. :)

Mi a baj a rendszerével?

darkSectorxxx
Online, próbáltam bezsákolni a Resi4-et. :) /ha lesz ember 10 dolcsi fejenként
BF1 demot ma unalomból megnézem, de félek nem fog lekötni nagyon, nem szeretem annyira a BF rendszerét. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.31. 15:24:54

Szerintem nagyon vagány lett, köszi!

Kipróbáltam a bétát? Láttam online voltál tegnap, de mintha mást toltál volna.

darkSectorxxx
Üdvike, legyen úgy hogy betesszük ha már megkértél, azt utána ha itt mást akartok akkor meg szépen lecserélitek. :)

Darky boy, egy jó kis bannerrel feldobhatnád ezt a virtuális csatamezőt! :)

Szóval, a tegnapi bétától nem aléltem el, bár ehhez kellett a saját bénaságom is. A frame-mel még komoly gondok vannak, s nem vágom a játékmódokat sem teljesen, pláne a Rush-t. :)
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.08.31. 08:25:04

← ElőzőOldal 2 / 2