Deus Ex: Mankind Divided
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt próbálom magyarázni, hogy nem kell 80 eurót adni a játékokért, 1-2 éven belül lecseng a dolog, és akcióban DLC-kel együtt a negyedébe sem fog kerülni. A mikrotranzakció meg senkinek sem kötelező. Emlékszem az AC Unity esetében is mekkora volt a felháborodás, de a rinyálók nem gondolkodtak (vagy nem is játszották, csak rinyáltak), mert anélkül is ki lehetett hozni a maximumot, hogy az ember egyetlen extra centet is ráköltött volna (pl. a Digital Deluxe minden extrával másfél év után 14.99 euró volt, amihez eleve járt 500 Helix bónusz - ez az a játékbeli valuta, amit csomagokban súlyos eurókért árult az Ubi Store).
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Értem én... de csak nekem tűnik fel, hogy a játékok kezdenek a kifizethetetlenségig drágulni? XD
80 euró azért... mégis csak 25 ezer forint...
Mondjuk, hogy a Season's Pass mennyire éri meg, az még kérdéses...
De szerintem megveszem jövőre, ha lesz valami jó kis leárazás...
még féláron se olcsó :S
80 euró azért... mégis csak 25 ezer forint...
Mondjuk, hogy a Season's Pass mennyire éri meg, az még kérdéses...
De szerintem megveszem jövőre, ha lesz valami jó kis leárazás...
még féláron se olcsó :S
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Hát izé. Azért ehhez a végeredményhez biztos nem járult hozzá, hogy a DLC-kel és mikrótranzakciókkal tarkított játék a hírek szerint az eredeti verzió harmadába fűrészelt sorozat első darabja.
"nem is okozott akkora eufóriát, mint közvetlen elődje"
Ha az elődje felteszi a mércét, még ha meg is ismétlődik a "szint" már nem üt akkorát.
Ha az elődje felteszi a mércét, még ha meg is ismétlődik a "szint" már nem üt akkorát.
Egy játék csak akkor nem indul el egy gépen, ha technikailag lehetetlen a futtatása. Pl. a hardver nem támogat egy API-t, szoftverkörnyezetet stb.
Ha a te géped nem ilyen régi, akkor el fog indulni rajta, max. már a főmenüből kilépni is kínszenvedés lesz, magában a játékban pedig több másodperc alatt fog a gép egy frame-et produkálni.
Ha a géped alulról súrolja a minimumot, akkor attól függően, hogy a fejlesztő mennyivel lőtt a gépigény fölé, a grafika egyes összetevőinek very low/low/esetleg medium beállításaival, alacsony felbontáson biztos elmegyeget rajta. A legtöbb játék a minimum konfig körül lazán elmegy FHD-nél alacsonyabb felbontásokon medium beállításokkal.
------
A történethez: úgy tudom, hogy ezt a részt a kiadó gyakorlatilag 3 részre szedette (ez az első), ezért lett a történet relatíve rövid is és klisés is. Nekem eddig tetszik a játék.
Ha a te géped nem ilyen régi, akkor el fog indulni rajta, max. már a főmenüből kilépni is kínszenvedés lesz, magában a játékban pedig több másodperc alatt fog a gép egy frame-et produkálni.
Ha a géped alulról súrolja a minimumot, akkor attól függően, hogy a fejlesztő mennyivel lőtt a gépigény fölé, a grafika egyes összetevőinek very low/low/esetleg medium beállításaival, alacsony felbontáson biztos elmegyeget rajta. A legtöbb játék a minimum konfig körül lazán elmegy FHD-nél alacsonyabb felbontásokon medium beállításokkal.
------
A történethez: úgy tudom, hogy ezt a részt a kiadó gyakorlatilag 3 részre szedette (ez az első), ezért lett a történet relatíve rövid is és klisés is. Nekem eddig tetszik a játék.
DX:HE tökéletes lett volna, ha lehet a praxis pontokat adni-venni is. Minden egyéb telitalálat, a helyszínek, a karakterek, a hangulat, a zene, a színészek, a sztori (és az elsőben is büntetlenül kifosztható volt minden, az AI erőssége a csatában volt, meg a lopakodás közben). A MD-vel nem játszottam, csak a videókat nézem, de az az érzésem, hogy Prága nagy hiba volt. Jensen valahogy kilóg, semmiben lebeg, nincs kötődése, nincsenek meg a személyiségének a horgonyai, mint az elsőben a többi karakter. Grafikailag, játékmenetben jó ez is, de a lényeg, a sztori nem üti meg a szintet. Nem is beszélve arról, hogy az előzőnek hogy lett vége. Muszáj lett volna valahogy ME-módra tovább vinni az előző játék döntéseit, mert ez így elég vékony. De itt az első DLC, amit szerintem követni fog több is, úgyhogy 1 év múlva valószínű jó vétel lesz az egész csomag...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Próbáld ki és kiderül. A minimum sem mindig pontos, olykor pont hozod a szintet de a játék el sem akar indulni, olykor meg épp alatt avagy, és minimumon is simán fut.
Minden egyhelyen, fantasztikus akciókkal: nessbeau.eu
Hello,
Ez érdekelne, de a konfigom nem éri el a minimumot. Akkor el sem indul, vagy csak lassú lesz?
Ez érdekelne, de a konfigom nem éri el a minimumot. Akkor el sem indul, vagy csak lassú lesz?