ReCore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem azért is lehet gond az értelmezéssel mert az sg-s cikkek tempója rendszerint ott dől el hogy mennyire sikerült a cikkíróbácsit és a hóbortjait "berántani" , utána a berántás mértékének függvényében jön az objektívnek látszó lehordás/éltetés , na és ezt az objektív látszatot fenntartani közben velős gondolatokat rakni mögé elég kemény meló lehet.
Ha valaki nagyon jó valamiben, az még nem zárja ki a lehetősét annak, hogy másban is ne legyen nagyon jó.
Elég kemény, hogy felnőtt emberek, értelmes magyar mondatokat nem tudnak értelmezni...
Elég kemény, hogy felnőtt emberek, értelmes magyar mondatokat nem tudnak értelmezni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én azt az egész cukrászos mondatot nem értem. Nem lehetett volna felbontani mondjuk 3 értelmes mondatra?
"Ha ugyanis valaki egész életében cukrászként dolgozott, még nem jelenti azt, hogy ne tudna isteni babgulyást készíteni"
Ezzel mire gondolt a "költő"? Hogy a cukrász valószínűleg nem tud babgulyást? Vagy, hogy a cukrász igenis tud babgulyást?
Egyébként Buddy Velastro cukrász, és jól főz is :-)
Ezzel mire gondolt a "költő"? Hogy a cukrász valószínűleg nem tud babgulyást? Vagy, hogy a cukrász igenis tud babgulyást?
Egyébként Buddy Velastro cukrász, és jól főz is :-)
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nekem bejon, jol elvagyok vele ;)
viszont nehezseg 5 csillag .. nekem nemondja senki, hogy a Rapository Blitz -et idore megcsinalni pl nem nehez , es az csak egy dungen a sok kozul
viszont nehezseg 5 csillag .. nekem nemondja senki, hogy a Rapository Blitz -et idore megcsinalni pl nem nehez , es az csak egy dungen a sok kozul
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.