Westworld (HBO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kis feka fönők csaj egy kicst irritáló, talán a kora miatt...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2016.11.10. 02:25:07
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bal: Ford mutatja Bernardnak a képet, hogy ő Arnold
jobb: Ford apjának a mása az 1x06-ból
Utoljára szerkesztette: homeless, 2016.11.08. 22:48:27
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Én erre következtetek.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Meg eddig annyira nem is keltette fel az érdeklődésem a sorozat a parkon kívüli világ iránt.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ott van pl Ed Harris karaktere, mennyivel epikusabb és badasabb gonosz lenne, ha nem egy művilágban nyomná😊
Ez sokat elvesz szerintem az egészből.
Engem pontosan ezért nem taglózott úgy le a sorozat mint egy breaking bad, bár szerintem nem jó példa én inkább egy stranger things-et említenék.
Pedig legalább olyan jó és minőségi sorozat.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.10.30. 08:35:24

PSN ID.: Beegabor
akkor ez a fekete csávó ott nőtt fel? vagy nemtom. de vendégként felismerték, csak gyanús lenne az ott dolgozóknak ha folyton bennt lenne...
meg az antony hopkinssal lévő gyerek az akkor robot volt? hazaküldte a picsába a szüleihez és szófogadva elment mellőle.
plusz, akkor anthony azért nem hagyta jóvá az új narratívát mert a vörös folyóhoz szólította volna a park vendégeit? ugye a fekete kalapos is oda tart a mondóka miatt. a kígyó fészke pedig az a kereszt lenne? azt bámulta az öreg is...
hm
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11