Nézd, ki van itt - Hitler a jelenben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég sok mindent elmond az emberről és az alattvaló hozzáállásáról, amikor olyan szavakat használ, amit korábban soha, de most köszönhetően az "uralkodó osztálynak", szolgai módon átveszi a retorikát. (Ráadásul még becézve is, ami további 20 pontnyi IQ-csökkenés.)
Eddig tényleg azt hittem, hogy az ilyenek nem léteznek.
Eddig tényleg azt hittem, hogy az ilyenek nem léteznek.
Gondolom a végén azért körbeállja és lehugyozza 8-10 migri! XD
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Demokráciát! Demokráciát! ...jahhh és csak a fákat ki ne vágják.😄
For the greater good
Kvp teljesen hülyeségeket beszél a zsidókról, de nem lényeges, itt nem.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Szerintem pl a Japánok és a Kinaiak nagy része sem szeretne multikulturalizmust az eléhelyükön.
És valószínűleg az európaik nagy része sem, da nagy részüket soha nem kérdezte meg senki erről.
És valószínűleg az európaik nagy része sem, da nagy részüket soha nem kérdezte meg senki erről.
A filmet jó ötletnek tarottam, az előzetese is érdekes.
Netflix-en láttam, de közepesnek tarottam, nem egy Untergang kategória, még ha más is a környezet.
Netflix-en láttam, de közepesnek tarottam, nem egy Untergang kategória, még ha más is a környezet.
Maguknak nem akarnak, másoknak sokszor igen, "önvédelemből".
Nem túl új ötlet, ez itt pl több mint 40 éves:
https://moly.hu/konyvek/moldova-gyorgy-hitler-magyarorszagon
https://moly.hu/konyvek/moldova-gyorgy-hitler-magyarorszagon
+1
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
"Igen... ezt a "kedves hölgyet" is idézik benne:"
A gond ott van, hogy a valodi, vallasos zsidok nem szeretnenek multikultarizmust. A sajat orszagukat szeretnek, az ott elo tobbi nep es a liberalis multikulturalista zsidok nelkul. Ezt reszletesen kifejtette az ensz elott az egyik miniszterenokuk is. Az igazi gond, hogy ez a csoport szemben all a globalista, multikulturalista es manapsag mar egyre kevesbe zsido hatteru amerikai csoporttal, akiket alavetoen a zsidosag aruloinak tartanak, reszben a masodik vilaghaborus passzivitasukert, amiert hagytak azt amit Hitler tett es csak hasznot huztak belole, masreszt azert a multikulturalizmusert es liberalizmusert, ami miatt az ujkori honfoglalasuk soran egyseges, vallasilag es kulturalisan egysegesse tett Izrael veszni latszik, joreszt demografiai alapon.
ps: A helyzet az, hogy ebben a vitaban a nemeteknek egyaltalan nem osztottak lapot, a magyarok is csak azert vannak egyaltalan jelen, mert a jelenlegi magyar kormanyzat a konzervativ iranyzat (likud) nemzeti tulelesi elveit tette magaeva (mindket part liberalisnak indult, de mara mindketto jobbolali neppart lett, pedig nem ok mozdultak el hanem a vilag korulottuk).
A gond ott van, hogy a valodi, vallasos zsidok nem szeretnenek multikultarizmust. A sajat orszagukat szeretnek, az ott elo tobbi nep es a liberalis multikulturalista zsidok nelkul. Ezt reszletesen kifejtette az ensz elott az egyik miniszterenokuk is. Az igazi gond, hogy ez a csoport szemben all a globalista, multikulturalista es manapsag mar egyre kevesbe zsido hatteru amerikai csoporttal, akiket alavetoen a zsidosag aruloinak tartanak, reszben a masodik vilaghaborus passzivitasukert, amiert hagytak azt amit Hitler tett es csak hasznot huztak belole, masreszt azert a multikulturalizmusert es liberalizmusert, ami miatt az ujkori honfoglalasuk soran egyseges, vallasilag es kulturalisan egysegesse tett Izrael veszni latszik, joreszt demografiai alapon.
ps: A helyzet az, hogy ebben a vitaban a nemeteknek egyaltalan nem osztottak lapot, a magyarok is csak azert vannak egyaltalan jelen, mert a jelenlegi magyar kormanyzat a konzervativ iranyzat (likud) nemzeti tulelesi elveit tette magaeva (mindket part liberalisnak indult, de mara mindketto jobbolali neppart lett, pedig nem ok mozdultak el hanem a vilag korulottuk).
Igen... ezt a "kedves hölgyet" is idézik benne:
Egy kis betekintés a tervbe...
Egy kis betekintés a tervbe...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A szocializmusban volt egy lenines verziója ennek a filmnek. Ott gyakorlatilag fwlforgató elemként bebörtönözték vagy kivégezték a végén azt, akire egyfolytában hivatkoztak.
Ez most hogy jön ide? Chamtrail, nemvót hódraszálás, gyíkemberek, HAARP esetleg nem jut eszedbe?
Én kb 25-30 percig bírtam. Szerintem nagyon gagyi. Pedig vártam...
hát igen, napjaink felvilágosult, tájékozott embere: "Mindenki véleményét tisztelem és elfogadom, amíg az egyezik az enyémmel..."
ezt akartam én is linkelni <#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ha röhögni akartok akkor inkább ezt ajánlom: Moldova György Hitler Magyarországon
Na jó, ez nem film.
Na jó, ez nem film.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
https://www.youtube.com/watch?v=lKDeyuM0-Og