Gears of War 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy UE4, de a konzolokra szabva, ami azért nem PC szint. Már az Xbox trailerből látszott, hogy nem néz ki jobban, mint a PC-n kiadott első rész sok évvel ezelőtt. A fenti képek meg röhejesek pár idén megjelent játékhoz hasonlítva (pedig azok is többnyire portok).

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Totti5
Rossz képeket nézel. Legújabb UE4 motor használja és mindent tud mindent megmutat ami manapság techben adott.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tetsuo
A képek alapján, amit látok (és már több éve nem játszottam hasonlóval), a grafika untersz@r.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Szerintem a cikk írója semmit nem játszott a játékkal. A grafika fantasztikus, az optimalizáltság is nagyon jó, multi nagyon jó egyedül a 2fős coop campaign-t nem értem...miért nem fért bele 4 ember amikor végig 4-esben megy a játék.
Ennél rosszabb konzolos PC-s átírat és játék összességében sose készüljön!!!
Totti5
Remek játék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

én se szoktam túlzásba vinni...

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

NEOreg3
<#merges2>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nem játszok külsőnézetes játékkal