Battlefield 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nézd, kérlek alássan, a multi engem személy szerint nem érdekel, ha lövöldözni akarok van a BF 1-nél jobb is. Másrészt a cikk emelte ki, hogy a kampány milyen hosszú, ennek megfelelően reagáltam. Tehát én is visszakérdezhetnék, hogy most akkor volt-e értelme paraszt módon kommentelni?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

etniez
Ez nem szimulátor.
lac coo
Szerintem rohadt hosszú a singlekampány... !
Nekem biztosan ,mert olyan gagyi, hogy talán egy év alatt átkínlódom magam rajta :))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Bandicoot
Á az Otherworld videó amiben a balfasz nem elég hogy láthatóan easy-n tolta (hiába hazudozik normal szintről), de még egyértelműen lejön hogy a multival sem tolta csak valamit befröcsög?
Az Operations capture the flag mód? Játszott már ez CTF-el egyáltalán?
Meg a 16v16 a legelterjedtebb? Otherworld """szinvonal""".....
Meg is érdemli ai ezeknek a f*szfejeknek a videóira hallgat...

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Gladiator
Jeeezusom, ez mennyire szar. A videoban 30x tamadta le hatulrol az ellenfelet, es mind a 30x hajszalpontosan ugyanaz a mozgas, ugyanaz a tehetetlen AI... Video alapjan a legsegghulyebb mesterseges intelligenciaval van dolgunk...

Tikal
inkább a duplája...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

wraithLord
Már is nagy szó, hogy egyáltalán van benne normális sztori mód, mert ez elsősorban egy online multiplayer játék. Nagyon jól sikerült, hangulatos kis a kampánya van, az alapján, amit a gameplay-ekben láttam... Több kis történetből áll, amiben tkp. mindent ki lehet próbálni, ami majd a "nagybetűs játékban lesz".
Valahol talán a kettő között, nekem olyan 6-7 óra között volt.

molnibalage83
Költői túlzás, az OW értékelésnél az volt, hogy az kb. 3-4 óra.
//www.youtube.com/embed/q49rei8QLwY
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.10.30. 20:07:15

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Bandicoot
A BF1-be meg 1000+ órákat ölnek a rajongók multiban mert ez a bf lényege. Akkor volt értelme megint okosat kommentelni?

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

sárkánylovag
Gyönyőrű a játék, bár lenne ilyen RPG-be.
De egy dolgot nagyon eltúloztak, mégpedig a lövés számot.
Multiba második világháborús fegyverropogás van folyamatosan.
Játékélmény nagyszerű hitelesség nulla.
8-10 órás kampány? Az jó? Ennyi pénzért? Az SW2 nem valami szövegelős RPG de már túl vagyok a 20. órán is...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams