Brutális mozis hónapnak ígérkezik a november
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felb@sztak a gyerekek, vagy mi van?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
Ez meg a másik hülye, aki egyrészt ráeszmél arra, hogy nemcsak tükörfordítás létezik. Te Vér apának fordítottad volna? Mert, ha nem, akkor elég sokan hülyéznének le a hasonlók közül. Szerintem sokkolna, hogy egy-két Shakespeare-darabnak mi a magyar címe az eredetihez képest. A lényeg, hogy beszédes legyen. És ne hangozzon hülyén.
Másrészt azzal kérkedik, hogy nézett egy szar filmet, ahelyett, hogy megnézett volna helyette egy jót (miért nem olvas utána?)
Másrészt azzal kérkedik, hogy nézett egy szar filmet, ahelyett, hogy megnézett volna helyette egy jót (miért nem olvas utána?)
Úúú, ugyanaz a címe egy másik filmnek. Félelmetes! Rá ne keress, de már Bruce Willis előtt is volt film, aminek ez volt a címe. (Komolyan azt hitted, hogy ilyesmit tilos csinálni?)
Sikerült a magyaroknak a "Blood Father"-t így fordítani... Megnéztem a virágbolti verziót, annyit is ér....
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2016.11.03. 11:13:32
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2016.11.03. 11:13:32
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Csodálkoztam volna, ha nem brutális a november.
Utolsó emberig címmel volt már egy Bruce Willis film.
Utolsó emberig címmel volt már egy Bruce Willis film.
"A valódi dömping 24-étől érkezik"
Bocs de mit szívtál?
Bocs de mit szívtál?
Doctor Strange arat látom 8)