A legdrágább játékok tízes listája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Max Payne minden részében kellő egyensúlyban vannak a cutscenek a játékidővel. Mivel egy történetmesélés az egész (és abban zseniális mind), cutscenek nélkül nem lenne teljes az élmény. És ráadásul ki is hagyhatod őket, ha unod. Egyébként az MP3 nem Remedy.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nem teljesen idevaló mivel az közösségi finanszírozásból készül, így nincs anyagi bukta mint az a listában lévő 1-2 játéknál.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A cikk szerzoje se foldkako.
A remedy "jatekai" hosszu erdektelen unalmas cutscene-kel telerakot minimaljatek fosladmanyok.
Max payne 3 ahogy a qb is egy szettordelt szar, minden csak nem zsenialis.
A remedy "jatekai" hosszu erdektelen unalmas cutscene-kel telerakot minimaljatek fosladmanyok.
Max payne 3 ahogy a qb is egy szettordelt szar, minden csak nem zsenialis.
star citizen? Bár abból sokat "visszakuncsorogtak" ...
Max Payne 3 nem lett jó játék: nem jól működik a harcrendszer, tunkolda az egész.Pedig grafikailag nagyon látványosak lövöldözések,de hiába a látvány ha a rossz játékmenet hazavágja az akció/Adrenalin faktort.
Nem játszottál a multijával, mi?
nem vagyok codboy (de igen 😊 ), de az a játék nagyon jó volt...az azt követő részekből talán a BO2 és a BO3 ami még jó. de az MW2 mindenképpen etalon - single is óriási élmény volt és a multija végképp. bőven megérte a kiadott pénzt rá.
nem vagyok codboy (de igen 😊 ), de az a játék nagyon jó volt...az azt követő részekből talán a BO2 és a BO3 ami még jó. de az MW2 mindenképpen etalon - single is óriási élmény volt és a multija végképp. bőven megérte a kiadott pénzt rá.
The Matrix has you...
"Okoskodok"
De legalább őszinte vagy, az is valami.
De legalább őszinte vagy, az is valami.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Grand Theft Auto V - 265 millió dollár
Ez elég sok de erre megértem hogy ennyit elköltöttek
Call of Duty: Modern Warfare 2 - 250 millió dollár
De egy COD lineáris csőjátékra annyit? Nem is értem jól átverték őket, nem lett valami nagy szám ez a játékprogram x)
Vicc...
Okoskodok és CODboyok kíméljenek.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.11.24. 21:56:04
Ez elég sok de erre megértem hogy ennyit elköltöttek
Call of Duty: Modern Warfare 2 - 250 millió dollár
De egy COD lineáris csőjátékra annyit? Nem is értem jól átverték őket, nem lett valami nagy szám ez a játékprogram x)
Vicc...
Okoskodok és CODboyok kíméljenek.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.11.24. 21:56:04
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0