A démon arca - végre egy élvezhető horror
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Horror terén igazán jó évet zártunk??? Az elmúlt 10 évben nem volt jó horror év. Idén legalább volt egy-két meglepő és tűrhető próbálkozás. Ami tényleg jó is volt, na azt sem a jenkik szállították, hanem a koreaiak.
A cikk írójának: A film címét, majdnem eltaláltad Dreamscape (Álomküzdők). De ez semmiképpen sem hiba, hisz régi filmről van szó és elég kevesen ismerik ezt az igazán izgalmas és klasszikus sci-fi-thriller-t. 1984-s alkotás.
Dennis Quaid, Max von Sydow, Christopher Plummer, Kate Capshaw
A cikk írójának: A film címét, majdnem eltaláltad Dreamscape (Álomküzdők). De ez semmiképpen sem hiba, hisz régi filmről van szó és elég kevesen ismerik ezt az igazán izgalmas és klasszikus sci-fi-thriller-t. 1984-s alkotás.
Dennis Quaid, Max von Sydow, Christopher Plummer, Kate Capshaw
Valami követ (It Follows) volt a címe - két és fél éve.
Agyament fura alapszituáció, a filmben logikai buktatókkal, de ha azt elfogadta az ember, maga a film teljesen jó volt, élvezhető horror-hangulattal.
Agyament fura alapszituáció, a filmben logikai buktatókkal, de ha azt elfogadta az ember, maga a film teljesen jó volt, élvezhető horror-hangulattal.
én mostanában egyetlen jo filmet láttam asszem a valaki követ vagy mi volt a cime
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Ezek közül néhány már vegyes műfaj, de igazat adok neked évek óta nincs olyan horror amire azt mondtam volna hogy ez igen. A gonosz ház/gyerek/kisértet/lény/könyv alapú klisésorozatokat amik mostabában futnak semmi újat nem tudnak mutatni.
"rég volt ennyire jó évünk" - érdekelne mikre gondoltál konkrétan.
Sajnos a cikkíróval kell egyetértenem, sőt én a "...utóbbi hetek-hónapok horrorkínálata..." szófordulathoz az éveket is hozzácsaptam volna...
Hogy én is konkrét legyek, nagyjából ezeket láttam:
10 Cloverfield Lane, Don't Breathe, Lights Out, Pride and Prejudice and Zombies, The Boy, The Forest, The Other Side of the Door, The Witch
- és nem sok örömöm telt bennük. Sőt, volt olyan, ami alatt simán untam magam - egy horrort alatt...
A fenti filmet nem láttam még, de azt gyanítom, csak javíthat az átlagon.
Sajnos a cikkíróval kell egyetértenem, sőt én a "...utóbbi hetek-hónapok horrorkínálata..." szófordulathoz az éveket is hozzácsaptam volna...
Hogy én is konkrét legyek, nagyjából ezeket láttam:
10 Cloverfield Lane, Don't Breathe, Lights Out, Pride and Prejudice and Zombies, The Boy, The Forest, The Other Side of the Door, The Witch
- és nem sok örömöm telt bennük. Sőt, volt olyan, ami alatt simán untam magam - egy horrort alatt...
A fenti filmet nem láttam még, de azt gyanítom, csak javíthat az átlagon.
"Végre"? "Végre" egy élvezhető horror? Ne röhögtessük már ki magunkat, rég volt ennyire jó évünk. És ez egy nagyon közepes film.