X4 - Foundations

Oldal 1 / 149Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RJoco
Megértem. Én imádom a hangját, ezért van elsősorban az általam vezetett hajón ratata.
Minden másra azt teszem, amit annyira szeretsz.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Elsősorban azért nem kedvelem a ratatát, mert a lövedékei bár erősek voltak de lassabbak. A találati aránya ezáltal rosszabb mint pöllő ennek. Ha nem is sorozatot lő ki, akkor is hamarabb melegszik túl. Lehet, hogy ezt gondolom sorozatnak.
Hiába erősebb a lövedék, ha egy jelentős hányada nem talál célba. Így olyat választottam ami veszett gyors lövedékeket lő ki.

De ugye soha nem derül ki mert valamelyikünknek be kellene lépni a játékba és lecserélnie bármelyik "M"-es ladikon!!! :D

Kész szerencse, hogy az oldal könyvjelző ikonja fekete lett!
Akkor sem találom ha tudom hol van és akár felette is lehet az egérmutató!
RJoco
Hátő. Ez nem túl tetszetős.
Miért nem kedveled a ratatát? Az addig lőtt, míg túl nem melegedett. Vagy nem?

Én nem tapasztaltam szaggatást. Egyszer, mikor ráfordultál az állomásra, volt valami, de nem volt vészes. Mikor ott repkedtél a modulok között, akkor semmi.

Játék közben is akad és szaggatott. Vagy ezt az én gépem adta hozzá ajándékba?

Az a LOD amiről beszélsz. Kevés játékban tudják szépen megcsinálni. A zacsisban például katasztrofális volt!

És akkor már megírom azt is, hogy így nyúltak bele a fegyverek viselkedésébe! (Link a szöveg alatt!)

Magyarul is leírom: Ez a fegyver eddig folyamatosan tüzelt, amíg teljesen túl nem melegedett.
Most meg sorozatokat lő amitől minden ma még nem kitépett hajam szála égnek áll.
AZONNAL CSINÁLJÁK VISSZA MERT BEPERELEM AZ UNIVERZUMOT IS! Nem viccelek. A ratatát ezért SEM kedvelem. Mi francért (Nagyon szép fogalmazás) kellett hozzányúlni. Nem érdekel, hogy kinek tetszik így. NEKEM NEM!!!
RJoco
Én nem láttam igazán szaggatást. Itt-ott egy keveset, de amúgy szerintem jól futott. És még a 4K-t is bírta a yt, igaz, hogy nem kellett gyorsítanom, mert az már sok volt.

Ez nyavajás oldal meg már nem képes új lapot sem nyitni a linkeknél, rátölti az oldal lapjára a az újat. Vagyis eltűnik a fórum.

Sokkal jobban zavart az a grafikai bug, amit fícsőrnek adnak el. Konkrétan, hogy amikor közel érsz, akkor látványosan, durván megváltozik az adott dolog grafikája. A napelemeknél ez nagyon zavaró volt, de a nem tudom milyen gyáraknál is, ahol volt valami keverő szerű cucc, aztán hirtelen belekerült a "világítás", mikor közel mentél. Az ilyet nem szeretem. Nagyon nem. Bár ezt mindenki használja (hófutó, zacsi), de ennyire durván csak a zacsiban találkoztam eddig vele. A hófutónál az árnyékoknál venni észre, de csak, mert nagyon széles a monitorom és főleg ott a széleken tűnik ez fel.
NMS-nél nem is emlékszem, hogy találkoztam e ilyennel. Vagy ETS2, ATS-nél. Legalábbis ilyen durván biztos nem.

Visszanéztem a saját dejómat.
Olyan ordenáré módon szaggat, hogy nincsenek rá kifejezések.
És ez bizony az FSR bűne.
Ott van a link. Működik is, Csak nem látszik!
"Mondjatok róla..."

Hát ez a hozzányúltak, nem nyúltak, ez olyan dolog, hogy lehet, hogy a kétszáztizenkilencedik szinten babráltak el valamit ami miatt az összes mod nem működik. Csak van amelyik megakasztja a játékot és van ami csak szimplán mindegy, hogy van-e. Ilyen a maszatos mod. Ami csak szimplán hatástalan.
Ááááááá. Remekül működik. Épp csak újra kellett regisztrálnom. És ugye a frissítés.
És így?
RJoco
Hát az új kinézettel sem lett jobb a fórum, mint korábban volt...

RJoco
Írd ide az üzeneted...

RJoco
Miről mondjunk véleményt?

Az L-es hajókhoz elvileg nem nyúltak, szóval érdekes, hogy ott gond van. Ezek szerint mégis hozzányúltak?

Mondjatok róla véleményt ti először!

Amúgy ez most egy minden mod nélküli futás, mert hiába okoskodtam és kísérleteztem ki, hogy a Leopárd mod a hibás. Mert úgy néz ki, hogy csúnyán átvert a játék. Úgyhogy most kezdem elölről a hússzori elindítást. Ezt meg csak úgy közben rögzítettem, mert felmerült bennem, hogy esetleg pont az FSR miatt hasal el. De nem.

A Mirandát sem bírja.

Az lesz amit te Mondasz Tamás... Egyik hajó modot sem bírja a 9.00 béta 1. Nagyjából mindegyikkel elindul így vagy úgy, de amikor például a hajóboltban rányomtam egyre, hogy megépíttetem azonnal kidobott.
Most azt próbálom, hogy egyik hajó se, de minden más mod bekapcsolva.

És még egy gond. Mármint nekem. Az egyik mod hoz magával egy motort. És mit gondoltok melyik motor van mindegyik L-es hajómban? :-)
Nnnnu.
Az a hat hajó inkább ötvenhat. :-)
Mert elfelejtettem, hogy néhány fontosabb gyáramnak is adtam párat.
A másik meg az, hogy hiába tüntettem el a szem elől, nem tölt be a játék. Deeeee. egy másik mentést, amiben még csak kezdenek csoportosulni betöltött. De amikor elindultam a HÁKÚ felé, akkor kivágott, mint macskát szarni.
Ééééés a szélvédő maszat eltávolító modom sem működik!

Úgy néz ki egy darabig nem lesz játszás.
Pedig az FSR-re ráizgultam.
Annál a komplexumnál 19:55-nél tényleg egész szépen megy a játék. Nálam egy ilyennél örülhetek, ha megközelítjük a 30 kockát.
OK. Ha majd odajutok, kipróbálom. Bár nálam nem a DLSS fog játszani, hanem az FSR.
Egy másik játéknál egész elfogadható eredményt értem el, de ott kimondottan a VGA-n segített.

A moddal kapcsolatban meg arra jutottam, hogy várok egy turnust. Ha a következő frissítésnél sem lesz jó, akkor kiírom a mentésemből. Vaaaagy. Visszatöltöm a 8-as verziót és elküldöm ezt a hat hajót a világ valamelyik sarkába, hogy ne kelljen találkoznom velük. És nélkülük játszom egy darabig.
RJoco
A régi mentésem eléggé belassul a HQ vagy a hajógyáraim környékén, amelyek mindent maguk termelnek és a bányászok hordják a cuccot.
De a 100 darab csörgő mellett sem volt vidám az élet. Ha meg még egyszerre mennek harcolni is, akkor jobb ott sem lenni.
Úgyhogy nem tudom, hogy az extrém játékosok hogy játszhatnak, de szerintem nem úgy, mint itt mi ketten :D

Olyan van még, hogy az AI mellélő az álló célpontnak vagy ez a fajta hallucináció már javítva lett?
Gondolok itt arra, mikor mondjuk egy K lövi az állomásom, gyors odamegyek és látom, hogy az állomás pontosan ellő a K mellett úgy, hogy a K mozdulatlan. Aztán egyszer csak megjavul és eltalálja. De, ha nem megyek oda, akkor a K szétlövi az állomást.

Az értesítések is érdekesen érkeznek időnként. A legtöbbször csak akkor szól a hajóm, hogy lövik, mikor már menthetetlen. De van, amikor csak a piros feliratot látom, hogy volt egy hajóm. Nagyon ritka, mikor időben szól.

A hülye bányászokkal mi a helyzet? Rátámad a Kha'ak, eliszkol, észreveszi, hogy nem lövik, visszamegy. Természetesen megint megtámadják, de a pajzs még nem töltődött vissza. Rövid időn belül elpukkan.
Bezzeg régen (réges-régen) képes volt bedokkolni állomásra, akár javíttatni is magát, ha volt a rendszerben egy hordozóm.
Itt most az M-es bányászokról beszélek. Az L-esek azért bírják a kis szúnyogokat.

És, ha már L-es, hogyan működik a szektor védelem. A bányászok védelme miatt kirendeltem a szektorba járőröket, aztán cseszték a támadókat (Xenon, Kha'ak) megsemmisíteni, csak a szektorban repkedtek. A bányászokhoz meg nem rendelhetem őket védelemnek, mert olyankor saját magukat nem védik meg, hacsak nincs rajtuk torony, ami megfelelően van beállítva és elég erős. Enélkül szépen elpukkangatnak.

RJoco
Köszi! Így már érthető.
Kimaradt, hogy csak kis hajóknál van ez.

Fuh, most MINDENHEZ hozzányúltunk, amik hajók, ütegek, pajzsok, stb-stb. Kb. minden borul az eddigi modokkal kapcsolatban; nagy is lett a fejetlenség sok modifikációs Discordon. Remélhetőleg hamar frissítik ezeket a modderek.

Hmm, DLSS: valóban jól mondod, a lehetetlenen az sem tud segíteni, viszont ha egy olyan mértékű teljesítménycsökkenést tapasztalsz a játékodban a sok kalkuláció miatt, ami még "kezelhető" (tehát olyan 10-20 fps-re csökkenti), akkor a játékélményedet képes olyanná alakítani, hogy éppenhogy észrevehető a lag.

Amikor a karácsonyi XLOG-ot rögzítettem, ott az volt az utasítás, hogy a videó második felét (ahol Bernd a DLSS-ről beszél), csakis kizárólag olyan mentésekben rögzítsek, ahol irtózatosan le van terhelve a játék. És így is tettem (annyi, hogy a videó nem mindenhol mutatja ezt a tényt, mivel az egységek általában az egész univerzumban vannak szétterítve). Nem azt mondom, hogy nem voltak meredek jelenetek, amiket inkább kivágtam, de még így is sikerült egy elég folyékony játékmenetet rögzítenem 4K-ban, pedig ezek az extrém játékosok mentései nem voltak ám kispályások.
Utoljára szerkesztette: tomonor, 2026.03.12. 12:17:15

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Betöltötte a legrégebbi mentésemet. De valószínűleg azért, mert abban nem a hajómban ülök. Hanem egy állomáson vagyok. Amikor teleportálni akartam az M-es csónakba amit kísér az ominózus hajó, akkor kidobott az asztalra.
Arra enged következtetni, hogy ugyan a moddal nincs konkrétan baja, de megjeleníteni semmiképp sem szeretné azt a hajót.

Azt ugyan nem értem, hogy mi a franc baja lehet vele, mert az tulajdonképp egy Buffalo, ami módosítva van.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2026.03.12. 07:41:02
Ne vedd magadra. Tudjuk, hogy csodák nincsenek.
Azt ugyan nem értem, hogy a DLSS-nek mi köze ehhez. Az nem csak a grafikában segít? Az én játékmenetemben nem a grafikán múlik a képkocka szám, hanem a rengeteg felhalmozott eszköz és ojjektum számolgatásán. Egészen pontosan CPU korlátozott a játékom. De mondd meg ha rosszul tudom!

Más:
A kísérő hajómat (Mod) nem tölti be a játék. Ami elgondolkodtató. Nem azért mert az véd, hanem mert egy komplett regiment fért bele a tetemes áru mennyiségéről nem is beszélve és még gyors is volt.
Kimondott csaló hülyegyerek mod. (ÍZILÁJF) Amikor már eljut oda az ember, hogy piszlicsáré hülyeségekkel ne zaklassák, akkor használ ilyet.
Többek között a terraformáláshoz szállítottam vele az irgalmatlan mennyiségű motyót és bármilyen hajót elfoglalhattam vele, mert minden hajóhoz elegendő katona fért rá. Összesen lehet talán hat darab a mentésemben.

Úgyhogy egyelőre várok. Hátha...
Mindig próbálunk optimalizálni a játék teljesítményén, viszont egy ponton túl nem lehet tovább varázsolni.

A karácsonyi XLOG-ban Bernd elmagyarázta nagyjából, hogy amely játékmenet már meghaladja a hardver teljesítményét az óriás kalkulációk miatt, oda nagy reményeket fűzünk az NVIDIA DLSS szolgáltatásához, amely segít rosszabb esetben megduplázni, jobb esetben megnégyszerezni a képkocka/másodpercet, így folyékonnyá téve a játékmenetet.

Az S és M méretű hajók lettek hozzáigazítva az új művészi vonalhoz, amely kb annyit tesz, hogy amit a Timelines és Boron hajók elkezdtek, azt most kiterjesztettük az összes hajóra. Magyarul a modulok cserélhetőek, de vizuálisan nem változnak rajtuk, viszont áramvonalasabb lettek a hajók, mivel nincsenek rajtuk túlméretezett modulok.

Mivel ez csak az S-M hajókat érinti, így az L-XL hajókon a régi ütegmodulok maradnak - ezen nem fogunk változtatni, ugyanis innentől ez különbözteti meg, hogy az ütegek elpusztíthatóak-e, vagy sem. Mivel a Hyperion L-es hajó, így azon a régi klasszikus ütegek vannak.

Azért történt a videóban a gyors vágás, mivel az art pipeline változtatás nagyon kis része a frissítésnek és érdemi facelift nem történt hajókon, így éppen csak kitértem a témára.

Valamelyik moddal akad össze.
Nincs kedvem kísérletezgetni. Majd...
Nnnnnu.
A Time Lines-al tudok játszani.
Új játékot is tudok kezdeni, de a (nagy) mentésemet nem tölti be. Ugyan nem próbáltam mind a tízet, de kettőt igen.

A dejót meg el is felejtettem megnézni!
RJoco
Jajj bakker. Hát ez nem jó hír nekem.

Bár egyelőre nem érint. Még a hófutóban vissza vannak a piszlicsáré feladatok. Szerintem elleszek vele egy darabig. Aztán meg utazás.
És a zacsiban is van tervem, amit megpróbálnék kivitelezni.

Láttam a béta promó videót.
Hát felettébb érdekes volt.
Egyrészt mutogatja, hogy lecserélte az ágyúkat, amolyan előtte-utána képen, alig találtam meg a különbséget, olyan gyorsan elvitte. Biztos a fáradság.
Mintha lett volna ilyen bevágás a hajtóműről is.
Nade a lényeg, hogy utána mutatja a Hyperion-t és még a régi torony van rajta. Szóval akkor nem értem. Nem minden fegyverkinézet lesz lecserélve? Vagy egyidőben fog létezni mind a két fajta verzió?

Az egyebek meg egyelőre...

Utoljára a Hyperion megjelenésekor játszottam vele. Asszem az éppen nem sokkal egy évvel ezelőtt volt, februárban. Azóta pihen a játék.
Összeszedtem kb. 200 millát és valahogy nagyon elakadtam, hogy összeszedjem a következő 200-at, hogy megvegyem az L-es hajógyárat. Lehet, hogy kénytelen leszek először az M-est megvenni.

Játszanom nem kell vele!
Nem tölt be a játék. 55%-nál kötelezően elhasal. (CTD)
Ezt neked Jocó!
.. a felhasználói felület és a térképmenü frissítését...

Ez a frissítés több mint 200 fegyver és torony, több mint 90 pajzs és több mint 200 hajó teljes újraszabályozását tartalmazza. A cél az, hogy kijavítsuk az inkonzisztenciákat, növeljük a taktikai mélységet, és intuitívabban osszuk el az erősségeket és gyengeségeket:

Az árak jobban tükrözik majd a hajók és felszerelések minőségi szintjét.
A nagy hajók nem annyira sebezhetőek a kis fegyverekkel szemben.
A nehéz páncélzattal és pajzsokkal ellátott hajók életképesebb választásnak bizonyulnak.
A tornyok frakciónként változatosabbak.

Ez hálás:
... véget értek azok a napok, amikor manuálisan kellett módosítani a parancslistát, ha azt akartad, hogy egy hajó azonnal tegyen valamit!

Hajószalon. Ez a modul lehetővé teszi kedvenc hajóid stílusos tárolását és kiállítását. Attól függően, hogy melyik Hajószalon modult építed meg, csak S méretű hajók, vagy S és M méretű hajók is kiállíthatók.

Kösz bakker!
Most építettem egy múzeumot saját kútfőből. Persze az is kérdés, hogy itt mégis hány darab hajót lehet kiállítani? Mert nekem S-M-ből van vagy húsz, ami M-zárolva van!

Ehhh. A következő bekezdésben választ is kaptam. Csak meg kellett volna várni amíg azt is elolvasom. :-)

Van pár jó és szép dolog leírva, de ezek jobbára csak leírva szépek és jók.
Kerestem azt a mondatot, hogy fejlesztettük a játék sebességét, de nem voltam elég kitartó, vagy már nem merik beleírni. Mindegy. Én odagondoltam, hogy majd jól csalódhassak! :-D

Az Empire Update több száz fegyver, hajó és pajzs egyensúlyának átalakítását tartalmazza, valamint a harci rendszer átfogó fejlesztéseit, amelyek próbára teszik pilóta képességeidet. Más AI fejlesztésekkel kombinálva a harcok dinamikusabbak, kihívóbbak és jutalmazóbbak lesznek.

Jááááááááááj!
Pusszantás!

Jó sok betű! Életemben nem láttam még ennyit.

Mivel cefet sz-ul állok játékok tekintetében, valószínűleg foglalkozom vele.
Megelőzlek titeket, ha már úgyis ezen dolgozom:
9.00 The Empire Update Public Beta elstartolt.

RJoco
Már van benne tutorial :)))
Asszem a 7.0-val került bele.

Én is sokat Eve-eztem. De aztán elkopott a keménymag, a maradék meg állandóan csak afk bányászott. Már nem is tudom, hogy mikor játszottam vele utoljára. De nagyon régen.

Nagyon tetszik ez az X4, sokat Eve Online -oztam de elég drága lett a havidíja. Ha esetleg valaki kipróbálná ezt a tutorialt ajánlom hozzá: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsYaAtYv_5eU01w1VmLhtPW1ev-iIFMqa
Háááát a ribörsz kijöveteléhez hasonlítani a jelenlegi X4 állapotot, hogy is mondjam csak... Sem matematikai, sem fizikai, de nyelvi mértékegység, vagy kifejezés nincs rá.

Ha nem játszottál az X4-el, akkor gyorsan kezdj neki. Mondhatnám, hogy tökéletes, de kinek mi a jó, vagy elfogadható. Ha elfogadod a játék törvényeit, akkor tökéletes.
Egyelőre többet nem is mondok.
Kezdd el!

Amikor beleütközöl abba a problémába amibe mondjuk én, de nem minden játékos, addigra beleborul 500 - 1000 órád.

Jó szórakozást!
RJoco
A 8-ast szerintem el sem indítottam.
A 7.5-ben megnéztem, hogy egy számomra fontos UI hibát javítottak e. Ezt a hibát a 7-esben sikerült beletenniük.
Előtte sokat játszottam vele.
690 órám van benne. A steam szerint 1 éve nem játszottam vele....
Szóval nem biztos, hogy mérvadó a véleményem, de szerintem még játszható. Mármint gondolok itt arra, hogy nem rontották el a 8-as frissítéssel és nem pakoltak bele egy rahedli bugot.

Utolsó frissítésnek január 7-et ír a steam, Hotfix 4 jött ki. Ha azóta kuss van, akkor nagy eséllyel a főbb hibákat javították.

Már majd 1 éve kint a Hyperion csomag. Hogy megy az idő.

Hello, olyan kérdésem lenne hogy az X4 Foundtations milyen állapotban van jelenleg a 8.0 ás verzióban? Mert az X Rebirth el játszottam amikor kijött de az nagyon bug os volt. Az X4 milyen állapotban van?
Utoljára szerkesztette: naboo777, 2026.02.14. 19:45:55
Erről én nem kaptam levelet, pedig elég fontos lehet!
RJoco
Akkor nem csoda, hogy jobban futott.
Egy megfelelően nagy flotta is biztos megakasztotta volna.

Lehetett építkezni, de viszonylag korlátozott volt az építhető elemek száma. Viszont nem is volt szükség többre.
És igen össze lehetett barkácsolni viszonylag összetett gyárakat, amik szintén legyártották a saját szükségletüket is.
De nem úgy mint ma, hogy elmebeteg módon halmozhattad a részegységeket.
Nem tudom pontosan hogy volt, de mintha mindenből egyet lehetett volna ráaggatni.
És hajógyárunk csak moddal lehetett. Talán a vége felé bekerült vanillába is. Ez nem biztos.

Volt egy része a játéknak. Talán egy szektor, ahol viszont rendesen belassult. Az rémlik, hogy egy kör alakú "autópálya" volt benne és szerintem azért lassult le, mert túlságosan közel volt a szektor másik oldala és egyben kezelte a játék. Vagyis számolta azt is mintha In-sector lettél volna. Vagy voltál is.
RJoco
Igen mondta. Mindegy.

Nem a legelején próbáltam a ribörszt, de mikor próbáltam, akkor még nem volt olyan állapotban, hogy legyen elég türelmem hozzá. Az 1 órás dokkolás nálam nem játszott. Ráadásul az egy szem vezethető csónak egy olyan gyenge kis fostalicska volt, hogy 1-2 M-es lelőtt. Mindjárt az elején, mert úgy kell azt, nehogy kedve legyen az embernek bármit is csinálni benne.

Azt sosem felejtem el, hogy 3000 Ft-ért vettem a lemezes változatot, mert akkora bukta volt a megjelenéskor. Mindenhol vagy 40€-ért ment. Asszem ez volt az original prájz.
Futott rendesen: Mármint úgy érted, hogy nem lehetett akkora komplexeket építeni? Volt benne egyáltalán építési lehetőség? Vagy állomásbirtoklási?

A Karácsonyi összefoglalóban is mondta Bernd.
"Az első félévben" Hát az elég tág időtartam. A bétájára sem számítok csak talán az első negyedév végén.

Amúgy a ribörsz hamar összeszedte magát.
Az a hiba amiről beszéltem a megjelenéskor volt. Aztán sorra javították és adták hozzá az új tulajdonságokat - lehetőségeket.
Nem úgy emlékszem rá, mint egy hibahalmaz.
És azt se felejtsük el, hogy az futott rendesen! Nem úgy mint ez.
RJoco
Nem véletlen, hogy azzal nem igen játszottam. Csodálom is a ti kitartásotokat.

Valamikor jön az X4-hez a 9-es. Nem tudom mikor, de yt-n már látom a borítóképeket, hogy egyesek beszélnek róla.

Így, hogy kurvára nincs mivel játszanom folyamatosan RIBÖRSZ játék élmények - emlékek jutnak eszembe. Biztos annak is oka van, hogy azt a játékot kétszer játszottam végig. És még a befejezés után is lehetne játszani...
Mennyi kaland fűződik hozzá!

És ha nagyon megerőltetem magam, akkor az is eszembe jut, amikor még nagyon fiatal volt a játék és estünk keltünk benne. Szinte semmire sem volt alkalmas, de mi csak mentünk és csináltuk a küldetéseket.

Konkrétan emlékszem, hogy annyira volt esetlen a játék, hogy egy teherhajó (TEPSI!!!) háromszor futott neki annak a feladatnak, hogy bedokkoljon egy gyárhoz és leszállítsa a kért mennyiségű árut.
És akkor még az úgy volt, hogy a hajó a fél szektorban tett minden egyes próbálkozásnál egy-egy kört. Egy kör kábé 15-20 percig tartott. Ki lehet számolni, hogy egy óra alatt hány körmöt rágott le az ember, hogy vajon "N"-edszerre sikerül-e neki?!?!? A valószínűsíthető válasz az volt, hogy NEM. Most sem sikerült! :-DDD
Innen visszagondolva is elsősorban fájdalmas, és csak picit szórakoztató!
RJoco
Pont a minap láttam, 9800x3d 450€, 2x16GB ddr5 550€.
Az árak durván elszálltak.

Köszönöm mindkettőtöknek. Látom, ti vagytok az utolsó mohikánok vagy legalábbis itt :)
Most egy kcsit össze kell szednem magam, aztán majd veszek egy nagy lendületet (meg egy új gépet) és elkezdem/folytatom az eredeti játékot modok nélkül, csak annyira jó ez az Interworlds, hogy nem tudom abbahagyni. Végre van saját Szuper Csillagrombolóm is, és az enyém nem fog a Halálcsillagnak ützközni,már csak azért sem, mert azt nem lehet megépíteni.
RJoco
Minden jót!
Jó hallani néha felőled.

Hozott isten! Vagymi... A szellemek.
Én is kívánok...
Happy new year! Boldog újévet mindenkinek! Ezer éve nem jártam erre...
Ennek több oka is van. Ismét eltöltöttem pár hónapot Afrikában, nemrég jöttünk haza. Kicsit érdekes a 35 fokból a -20-ba hazajönni :)
Kivételesen az egész decembert és újévet is a pálmafák árnyákában tölöttem. Azt hiszem ez hamarosan véglegessé válik és akkor végleg elbúcsuzom Magyarországtól is.Sok új dolgot átéltem, volt közte fájdalmas, volt egy halálközeli élményem is, és rengeteg csodálatos. De nem menjünk előre.
Azért utazásom előtt rendesen toltam a játékkal, habár jó ideje csak a SW Interworlds moddal. Szépen fejlesztik, már a 0.9-nél tartanak.
Látom, megvan a keménymag.Ennek örülök, jó egészséget mindenkinek. Picit visszaolvastam, megpróbálom visszatenni az X4 leírást és elérhetővé tenni, addig is jó játékot mindenkinek!.
Nyilván az egy prométteusz vs. patkó alakú űrbázis.
De a vonalai főleg a felső íve alapján az első gondolatom, hogy az egy Icus. Nem is beszélve a textúrájáról.
Nyilván én is összehasonlítgathatnám szőrszálhasogatóan, de még egyszer hangsúlyozom, (ami valamilyen oknál fogva nem volt nyilvánvaló) hogy EZ JUTOTT ESZEMBE...

RJoco
Esetleg van róla képed, hogy mire is gondolsz pontosan?

A videót megnézve, nem áll messze a Prometheusban lévő idegen patkó alakú űrhajótól sem.

Oldal 1 / 149Következő →