Final Fantasy XV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandicoot
Kikapcsolt géppel!!!!!<#banplz>

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Kandurex
Na kezdjed már, hogy ha, ezt - meg azt, nem használod, akkor mindjárt nehéz....persze, meg kikapcsolt monitorral...VAGY....kikapcsolt kontrollerrel! Na, na?! :)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.04. 15:46:57

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
E van. Látom a hibáit. És ezek olyan ordító hibák, hogy nehéz még elhinni is, hogy ez így maradt.

A TLG más tészta, de ott is, a fejlesztési idő miatt, szinte biztos vagyok benne, hogy a legnagyobb tanácstalanság volt a projekt körül, hogy nem tudtak értelmes játék gyúrni belőle. Bizonyos részeiben elképesztően aprólékosak a megvalósítások, máshol meg, mintha fejszével verték volna őket.

De nem kell azon aggódni, hogy sokáig lógok rajtuk, ennél többet már nem szándékoztam időt, tintát :) szánni erre a két kripta szökevényre.

Bandicoot
Rinya és moslék.
Ez amit tolsz nem több.

*potizva easy...ahogy mondtam.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.04. 15:38:05

Kandurex
TLG egy fél moslék. Nem teljes. Az FF teljes moslék. Így korrekt.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.04. 15:16:07

Kandurex
40 körüliként? A legtöbben 40. környékén visszük végig, lásd kép #83, #82 topik, és a 14. fejezetben ott figyelnek a 70 szintű ellenek és a szart is kitapossuk belőlük... püff...super easy lófasszság...kapj már a fejedhez!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.04. 15:18:23

Bandicoot
A repcsivel jól nézz szét olyan helyekre juthatsz ahol iszonyat lények vannak és secret.:)

Bandicoot
Te meg ennyi erővel ne hord már le minden szarért a sárga földig úgy hogy a felét nem láttad és a kipeckelt kontroller meg földbedöngölés lvl 40 körüliként lvl 70-es elleneket erős meseszag.
Napok óta ide és a ps4 topikba is a moslék ömlik tőled a FF és TLG témakörben is. Nem tetszik lépd át.
De az hogy már a normális játékot élvező embereknek is "el kell adni ezt a szart" szintű rinyát tolsz....
Járkáljak be én is Nomansky Cod és egyéb topikokba naponta lehordani a francba az egészet meg szarnak titulálni? Biztos nem raknának ki trollkodásért...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.04. 14:51:28

Kandurex
Nem szopj már fel ennyire egyértelmű hibáktól hemzsegő fost.

Bandicoot
Rinya.

Kandurex
Ez is valami buziskodás. A normális részekben a repülő jármű, a méretek és harcok miatt, alap volt, itt meg végig perceket kellett vergődni A-ból B-be, a végén már elég fárasztó volt.

darkSectorxxx
Mindig ezekről a Ragnarok jut eszembe a FF -ban.
Szép emlékek, mikor azzal el lehetett menni egy titkos szigetre giga rare szörnyekre vadászni, 10 órákat elkalandoztam meg farmoltam vele. <#finom>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.03. 17:45:01

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Azért még elvagyok. A repülő kocsi például tök jó. :D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Jó ötlet....:D digital-nál.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Új küldetések. Északon skubizd a mapot.
A huntokat érdemes bitangok. A megnyíló dungeonok jópofák - ezt küldetésben kapod legészakabbra a vadásztelepülésen a nyitó kulccsal.
Nézz szét jelöli a térkép kérdőjelekkel ha van valami.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.03. 13:34:37

Kandurex
Semmit nem érdemes. Semmi nem kapcsolódik semmihez. Kb. ennyi erővel mehetsz huntokra. Add el a picsába míg van ára.

AntiHero
Az endgame tartalom kell csak.

Azt vágom, hogy van új dungeon. De mik vannak még amik újak most (amit érdemes megcsinálni) ?

Bandicoot
Szvsz felesleges. NG+-al meg kell várni a javításokat, kiegeket, ep13 javítását, stb.
Ha az endgame tartalom kell akkor felajánlotta a végén a játék hogy ments. Azt töltsd be, egy pihenőhely mellett leszel, hívd umrát és utazz vele vissza a területekre.

AntiHero

New Game+ba folytathatom tovább?
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.01.03. 12:53:15

AntiHero
Kösz megoldva. :D
Tenyleg easy így. Eddig amugy nem nagyon vettem potiz. Amit találtam elég volt :D

Tatyla
Én egyszer se halltam meg, egyszer egy level 120-as mob megszorongatott de a poti taktika ott is működött :)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Veszel 100 Hi-poti, kb. 5000gil-ért, aszt nyomkodod a szervezetbe, halhatatlanság kipipálva. Hogy az istenbe tudtok ebbe a játékba meghalni?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.03. 08:44:32

Tatyla
Poti meg poti

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AntiHero
Fő ellenfélnél valami taktika?

Mindig elfogyok az utolsó pár miliméter életénél. :S

Seth
Igazán lehetett volna egy Ultros a játékban is. Ja nem, Ultros csak a csajokat szereti :D

PSN ID.: Beegabor

orichalcos
//www.youtube.com/embed/AlHR0QztA9Q

My streams: https://beam.pro/oriic

Bandicoot
Szerintem nem.
Egyrészt azon túl hogy harcban ott lesz semmi jelentősége nincs, nincs vele párbeszéd, saját cselekmény,semmi.
Másrészt a peca?....A pecát semmi pénzért.....<#banplz>

AntiHero
Megéri be bugoltatni Aranea Highwind-et (így a csapatunkal marad)? Megéri vele bukni a horgászós mini játékot?

Vagy már kijavították ezt a bugot?

//www.youtube.com/embed/GpEtHfr_VbU
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.01.01. 13:12:39

Kandurex
Kétségtelenül érződik a játékon, bár elméletileg van még easy fokozata is....te jó isten, az vajon kinek szól?

De ez még nem magyarázat a 4db...nem tudom sírjak e, na mindegy, tehát a NÉGY summon -ra és használatukra...vagy mmorpg legalját bemutató első 10 fejezetnek, vagy az egész AP.... mindegy, nem akarom senki kedvét elvenni, mert mondom nem lett ez rossz, legalábbis az utóbbi FF-ek között kifejezetten félszemű király...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.01.01. 02:22:22

Maala
Úgy érted, mióta elfordult kizárólagosan a Hardcore gamerektől, akikre támaszkodva megdöglött volna a cég, és nyitottak a casual felé is? :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kandurex
Kb. Amióta lejtmenetbe kezdett a széria.

Maala
A huntoknak pont ez a lényege, hogy opcionálisak, kb. FF10 óta így van.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kandurex
Ez az egyik hibája a játéknak, itt van ez a sok kidolgozott ellen és csak "hunt"-ok vannak, ahelyett, hogy beleszőtték volna a játékba őket.

Maala
Az RPG-k többségének, de főként az FF-eknek, nem mindig is ez volt a célja? Van a főszál, a fő történettel, meg van a kevesebb-több-számtalan mellékszál, amit hajkurászhatsz, amivel az aktuális fantasy-scifi ___szerepjáték___ világot bővíted.

Persze értem, hogy nem tetszik az, hogy manapság már csak odab@sznak egy mobot, oszt' nesze, győzd le, te vagy a faszagyerek. De attól még a kihívás az kihívás. Nyilván le lehet nyomni őket potikkal... És potik nélkül is. Oh wait, ahhoz grindelni (grindolni?) kell. Ebben igazat adok, a jó szerepjáték úgy teszi lehetővé a "legnehezebb" tartalmak leküzdését, hogy közben nem érzed azt, hogy grindelned kell.

Biztos vagyok benne, hogy az FFXV is ilyen, mert őskövületek készítették a mai fiataloknak. Pár Walkthrough-al később meg is mondom, hogy hogy lehet, de előbb magamnak akarom felfedezni. :-)

MerlinW
Csak így tovább <#eljen>

[merlinw.org]

Kandurex
Nem. És nem találkoztam 72. szinttől nagyobb ellenféllel. Mondom, biztos lehetne hajkurászni izmosabb ellenfelet, de ha nem vagy rákényszerítve?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.31. 19:45:38

Maala
Dungeonök, a lvl 99 Magick Armorral pl nemtom, találkoztál-e?

Kandurex
Fú, nagyon nehéz volt, meg volt kihívás vagy mi...most így jobb?

Biztos vannak benne mura-nehéz huntok, de kurvára nem érdekel, amibe belebotlottam azt levertem. Mit keresgéljek még benne 50 óra után? Jobb fegyvert? Mert hát azokat se értettem, volt az enige blade és kész? Bahh...

Bandicoot
//www.youtube.com/embed/6htgqDQtl9U

Kandurex
Nah, kipörgettem, 40. szint körül végeztem. Azt elismerem, hogy itt a végjátékba volt 1-2 darab érdekes ellenfél, 72. szintű cucc, de persze őket is belevertem a betonba. ÉS! hihetetlen de itt, már először használtam phoneixdown -t is...nagy bravó a készítőnknek a super easy játékért. Továbbá az is tény, hogy FF -nek akkor fog tűnni, amikor elérünk 10 chapter -be, addig valami mmorpg, vagy mi..de onnantól már jönnek a jóságdolgok.

Összességében nem volt rossz,... ritkán tolok majd 50 órát egy játékba. De szerintem ez attól is van, hogy a sok közép - low szar FF játék után már ki voltunk éhezve egy nem gagyira. És ez annyira nem volt az, pedig küzdött érte.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.31. 19:15:07

orichalcos
A támadó spelleknél ha elixirt pakolsz bele az healeli a csapatot, ez felfogható healing varázslatnak is.

orichalcos
Hja hát végül is egy darab halál nem volt, sőt potit sem lőtt el a user...Tök egyszerű és könnyű. :S

Bandicoot
Oh és van még középtájt egy dungeon,amiben trükközni kell hogy bejuss a főganéhoz,arról is egy videót,köszi. Kíváncsi vagyok erre a kontrollerkipeckelt és egyéb nagyszájú dumákra mert állítom hogy kétpofára fogod nyomni mindnél a phoenix down potikat.:)

Addig mindez csak mese marad. Rank 8-9-es huntoknál és az említett dungeonban elment vagy 30 megaphoenix-em..... Gondolom a potizás nem bűn,az régen is volt. :-P A mókus a videóban is ellő egy rakatot mert "lóf*sz a nehézség".

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.31. 15:30:03

Bandicoot
Nyomd le így,várjuk a videót. :)
Illetve még kérnék videót a 4-5 villámbajszos cicahuntból is. És még jópár lvl 70 fölötti huntból.:)

Maala
A probléma inkább a normális healing magic hiányában van, ami miatt muszáj potizni.

darkSectorxxx
Most ez az újgenerációs FF, meg kell szokni.

Most ha nem látom a FF karaktereket hirtelen azt hinném, hogy ez a MGS PP....vagyis egy Gear belőle....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.31. 14:56:34

Kandurex
Tévedés, van már game+ és nincs változás. Nem tudtam meghalni a játékba! Ha megakartam még ablakot dobott fel, hogy bedobhatnál egy potion és mehet tovább...szánalom.

darkSectorxxx
Hát bakker az elvileg 22. óta már megjött. :D

Maala
Úgy tudom, jön majd NG+, abban gondolom nehezebb lesz már. :-)

darkSectorxxx