Előbb lehet Portal 3 mint új Half Life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

10 éve használom a steamet soha nem volt gond vele, te hol vásárolsz game-t?
Ja te nem vásárolsz értem.
Akkor miért aktiválod a steamen ha lehordod?
A steam egyike azon kevés platformoknak ahol pénzt lehet keresni.
Jajj ezt a Portal 2 kamu-hype istenem. Kedvenc játéka, meg ami a szívéhez a legközelebb állt. Persze, H
hagyjuk már. Fejleszteni se kellett az alapoktól, mert ugye átvették mástól még az első részt. Különben is egy "bohóc" játék egy HL-hez képest, akármilyen "mélysége is van" néhol. Ha ennek a cégnek a feje, aki még 1998 körül egy kis senki kocka volt és munkatársai a semmiből hozták össze a világ egyik legjobb és legértékesebb játékát, nehogy már meg akarja nekem magyarázni, hogy nem az a "kedvence", meg áll hozzá a legközelebb. Csak már kerüli mindenhol ezt a témát. Jó, hogy nem Left for Dead-et mondott már 😄
Zombee
Milyen létező Dishonored-et akarsz összevonni?

Karácsony előtt vettem pár játékot. Gotham Knight + Season Pass + DLC-k, Syndicate + Season Pass + DLC-k, a teljes Sniper Elite-sorozat DLC-kel. És négy digitális boltot néztem a Steammel együtt, illetve még kettőt, ahol lemezes verziókat árulnak és a fenti játékokból csak egy volt olcsóbb a Gameliebe-n, mint a Steamen, a Syndicate alapjáték. Az is csak pár euróval.
Atisz hozzászóláshoz csak annyit, hogy nincs versenyképes kedvezmény a Steamen? nebazz már. Évente legalább háromszor vannak olyan akciók, amikor 30-40 eurós játékokat 10 alatt meg lehet venni...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

molnibalage83
Az első ponthoz nem tudok szólni. Nekem soha nem volt szükségem a supportra edig.
Ez sem érint, de ilyen problémám sem volt soha.
Ezt végképp nem értem, olyan leárazások vannak néha, hogy beszarsz. Inkább a probléma az a gond, hogy néha (?) pofátlanul drágán adnak. A Witcher III-at a GoG-on töredék áron vettem meg az összes extrával. Ha a GoG-on több új játék lenne előbb utóbb nagyon komoly vetélytárs lehet. Régi játékok terén meg értelemszerűen szart sem tud a steam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Tinman
???

Na de ki vásárol Steam-en? Van még ilyen idióta? Ne már :-D

Steam = az a platform ahová azokat a játékainkat aktiváljuk be, melyeket nem a Steam-en vettünk <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.19. 10:14:31

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Azt sajnálom, hogy pont a végére értem oda, amikor elköszönt (komolyan, az akkor jelent meg 😊), mert fel tudtam volna tenni én is néhány kérdést:

- miért elérhetetlen a support és mikor óhajtják kidobni a naplopó moderátorokat?
- miért nem lehet összevonni a 2 létező Dishonored verziót?
- miért nem éri meg nekik a steam store oldalon versenyképes kedvezményeket adni, mint régebben (mielőtt bárki elkezdene értetlenkedni, a korábbi árakat ajánlanám megtekintésre)?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Malakai
Neem, soha, senkinek. 😎
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.01.19. 01:13:45

(\__/) ( X.x) ( } . { )

takysoft
Portal, Portal 2, Half-Life, Half-Life 2, Half-Life 2: Episode 1, Half-Life 2: Episode 2, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Team Fortress, Team Fortress 2, Dota 2....

Nem tűnt még fel senkinek sem, hogy a Valve nem szereti a 3-as számot? 😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity