Tyranny
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nincsenek jelenkorban vagy jövőben játszódo RPGk? Herótom van már a fantasytól, mindig ugyanaz a nóta....
Ahogy Gerin is írta.. kotor 3 inkább már akkor...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.23. 10:28:09
de a lényeg, hogy nagyon jó, nagyon hangulatos, magával ragadó játék. és NAGYON összetett!
Pedig nem nehéz a szövege. Az elején kicsit jobban munkára fogod az agyad, és igyekszel megjegyezni pár komolyabb nevet és fordulatot, utána már gyerekjáték - néha elég csak a szövegkörnyezet, és már érted is, miről van szó. Nem kell túlpörögni ezt a kérdést, hiszen nem kell róla olvasónaplót írni...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igen, sok a szöveg benne... de atyaég milyen az a szöveg! Felér egy filozofikus szépirodalmi regénnyel. Ezt gondoltam róla.
Ízlések és pofonok. Mivel az akciódúsabb szerepjátékokból jóval több van, így szerintem nem gond, hogy a Planescape vagy éppen a Tyranny jóval dumálósabb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tryranny nem tűnik jónak amikor több tucat oldalon kell átrágni magunkat az idegesítő, nem könyvet akarok hanem játékot, persze kell a szöveg de túlzás.
Letoltam a BG 1 + Totsc kieget + BG2 + ToB kieget és ezek még az egyszerűbb angol szöveggel voltak megáldva. A csúcs ezen a téren eddig a Planescape Torment volt. Életem legtökéletesebb játéka, de a szövegéhez a középfok NEM elég. Viszont az elérhető honosítás hozzá nagyon rendben van.
Tartok tőle, hogy Tyranny is ezen a magas szinten lehet, így azt hiszem rá sem nézek, kevés lenne hozzá az angolom :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
De túl bonyolult, a tárgyak kidolgozottsága félelmetes mindenről van kb 50 adat.
Nem értettem a történetet ezért abbahagytam annyi száraz angol szövegen kell magad átrágni amíg valami történik hogy túl sok. A lapozgatós könyvekbe volt utoljára hogy ennyit kellett olvasgatni. Meg ami nagyon hiányzott egy normális távolsági varázsló mert ez az érintgetős varázsló nem bejövős...
Egy 3D CRPG hiányzik nagyon a piacról... kb 5 éve.
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2017.01.22. 11:36:50
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo