A macskák ugyanolyan intelligensek lehetnek, mint a kutyák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Takagi szerint eredményeiknek fontos gyakorlati hasznuk van, hiszen a segítségükkel fejleszteni lehet a macska-ember kapcsolatok minőségét"

Hol viszi előbbre az emberiséget az, hogy a macska nem két lábon járó konzervnyitónak néz? Vagy ez egyáltalán kit érdekel? Esetleg terápiás célokra szeretné a tudós úr felhasználni?

Nem igazán értem a dolgot...

Vizsgára felkészülés miatt keresek "kidobásra" szánt Cisco menedzselhető routereket és switcheket.

caprine
Azért tegyük hozzá, hogy egy okos kutya is max egy 1,5 éves gyerek szintjét tudja produkálni.

"macska-ember kapcsolatok minőségét" Ezt mond a franciáknak.

AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....

Elhiszem, hogy van olyan hülye kutya, ami annyira intelligens mint a legokosabb macska! :-) A miénk tuti ilyen! Mondhatnánk, hogy nem a legélesebb kés a fiókban! :-)

Szerintem a kutyákra erőteljesebben hatott az ember által okozott szelekció, mint a macskákra. A tanulékonyabb, okosabb egyedeket is preferálták őseink, nem csak a nagyobbakat, erősebbeket stb.

Ez a kutatás szerintem nem érte meg a pénzét, ha adtak rá... :-)
Montanosz
hát nem tudom, nálam megtanulták kinyitni az ajtot de becsukni sose tanultál meg, ez hajnal 3-kor minusz 20 fokban elég meglepetés :-D

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

MiQ
... most komolyan! Azt kell kutatni, hogy hogyan lehet fejleszteni a macska-ember kapcsolatok minőségét, nincs fontosabb kutatnivaló? Inkább pusztulnának ki kicsi japó barátaink ...

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

Hát abban biztos vagyok, hogy a kajához kapcsolódóan nagyon jó memóriájuk lehet 😊

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Nekünk sok macskánk volt, de azok sík hülyék voltak. Évek alatt nem tudták megtanulni, hogy, ha a bejárati ajtónál nyervog akkor felbassza fater agyát és amikor kimegy repülés órát fog venni. És még láb alatt is voltak mindig.
Kutyával sose volt ilyen probléma.
A macska nem döglik éhen, ha elutazik a gazdi, úgyhol eleve nem lehet hülyébb, mint a kutya...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams