NIOH (PS4)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
DEDE!

Nem, nem ez a faszság önnmagában...megmondom mi a faszság. :)

Hogy MINDEN kapu, rövidités, minden ugyanaz marad, kulcsok megszerzése, kristályok stb.

Gondold el....elhagysz egy ládát, egy itemet, egy manot a pálya végén, van ahol A KÖZEPÉN a pályának szopnod kell a boss-al újra, mert egy geci manod hiányzik...a sima mobok leverhetőek százával, bár van pár akiknál csak 1x nézel félre és bedarálnak.

A mocsokság ez. Újra kötelező végigparasztoskodni azokat a dolgokat, amiket megcsináltál már 1x, amiket unsz, csak megy maxolni szeretnél.

Oké ez ilyen, ez a játék ilyen. Biztos ennek is megavn a rétege, akiknek ez bejön, nem mondom hogy totál faszság, én csak részemről skipelem a témát, 1x végigmegyek ha sikerül, de ez így annyira nekem nem téma.
Szóval a pályákon magyarul vannak checkpointok, de ez a térképen kint már nem jelentkezik mint oda vissza közlekedő pont, mint a BB lámpák, vagy Das kardok. :D

Én nekem ez új, csak azért annyira nem élvezem a harcokat hogy egy tetves manóért még1x kaszaboljak le egy pályát. (személyes hozzáállásom a témához, szubjektíven értendő amiket írok, nehogy ez miatt valaki ne vegye meg)

De lesz tuti százezrével olyan játékos akik ezeket a pályákat szarásig újrajátszák majd. :D

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.13. 18:02:02

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Igen!!!
:)
Van egy táblázat Seth mutatta ott van, 2 sor, egyik sorban az hogy hányszor haltál meg nála, alatta meg hogy te hányszor ölted meg!

Vagyyis itt nem kell NG+-ba menni a boss újboli megöléséhet...:D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Miert ? Itt palyak vannak, nem egy osszefuggo helyszin mint soulsborne-okban.
Meg igy lehet boss osszetevoket szerezni craftolashoz

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
Az mondjuk akkor tényleg faszság.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Seth
Főbossok is ujra vannak,mint pl a Diablo-ban.

PSN ID.: Beegabor

n000rbi
Azt azért kétlem, hogy a főbossok is respawnolnak. (a többi meg a soulsokban is így van, azon nem kell meglepődni)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

A prestige pontok gyűjtése is elég fontos, mert rengeteg bónuszt lehet összehozni vele. Én lámdzsára és kardra költöm el a skill pontokat, de a presige pontokhoz az összes fegyvertipust ajánlatos használni, mert nélkülük nem nagyon növekszenek.
Tatyla
De a bossok is újra ott vannak?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Jó de nem csak a szörnyek, a pálya a gond.
Nekem ez a része nagyon nem gyün be, de nem para így is elszórakozatott, ha netán itt érne véget a játékom. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.13. 11:19:11

darkSectorxxx
Hát hogy magyarul a map ha visszamész, minden visszaáll úgy, mintha ott se jártál volna, kivéve a zöld manókat meg talán a dobozokat, amiket kinyitsz.

Szerintem érezni a probléma okáát.

Nem véletlen van stat a boss-okról, győzelem/vereségről....:D

AntiHero
BB-be is vissza születnek :D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tatyla
Az miaz?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Ja azt is néztem. Bár nem biztos hogy annyira nekimegyek majd. :D Ha innen nem jutok tovább. :)

darkSectorxxx
J ártem oks, de most nekem nem az a baj hogy elvész a cucc, az egyetlen dolog ami elvész, az amitara, az nem lényeg, a pálya, ajtók, ellenfelek visszaszületésével van a probléma. :D

AntiHero
Ng meg itt a twilight mission.

Ami minden nap resetelődik! 20as szintel kezd es felmegy a nap végére 145re!

Minel nehezebben kezded annál jobb jutalom.

AntiHero
Csak mondom ha ujra kezded a palyat boss leölése után. Igaz hogy az ajtok (röviditések) zárva vannak. De mindent össze tudsz szedni anelkül, hogy a bosst vagy akárkit leölsz.

Ki is tudsz lépni úgy, hogy nem veszíted még el az emratat se..minden megmarad.

Himorogi Branch az item neve. :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.02.13. 01:16:43

darkSectorxxx
Újra összegezve....SZUBJEKTÍV VÉLEMÉNY

A régi dolgok érvényesek.

- a játék jó, játszatja magát szokás szerint
- graf kellően jó (állítási lehetőség, vagy stabil felbontás, vagy stabil frém, illetve közép állás)
- a menü rettenetesen zavaros nekem, sokszor nehezen találok meg menüpontokat, bár szokható
- irányítás kicsit furcsa, nehézkes, viszont a kameraállás megnehezíti majd a gamerek sorsát
- nehézsége nem vészes, de a boss-oknál pláne a kamera miatt meg a lock miatt lesznek gondok, hitbox érthetetlen néha, nem ott sebez ahol a fegyver elégne amúgy

- pályák jók, van sok pálya, illetve mellékküldetés, változatosak, nagyok, viszont hamar kiismerhetőek ha 1x körbenézelődik valaki, csak elsőre tűnik kesze-kuszának
- viszont itt kezdődk a játék LEGNAGYOBB hibája
ez részletesen annyit jelent, hogy ha elkezdesz egy pályát, és megcsinálod, és elérsz egy boss-hoz, amint bemész hozzá és megölted, nem mehetsz vissza a pályára, csak ha meghalsz közben.
Namár ugye ha viszont a térképre ki szeretne menni az ember, nem megölni a boss-t, mert éppen kint kéne valami, akkor van teleport lehetőség, de vesznek a soul-ok, vagy amitara mindegy....

A probléma a kilépéskor indul...

HA VISSZAMEGYÜK A PÁLYÁKRA....MINDEN ÚJRA TERMELŐDIK!
ÚJRA LESZNEK ZÁRT AJTÓK, ELLENFELEK, SUB BOSS-OK FINAL BOSS-OK, MINDEN!
NA EZ NEKEM ELÉG UNSZINPATIKUS A JÁTÉKBAN, EZT RÜHELLEM A LEGJOBBAN A nI-Oh-BAN.

Fejlesztgetés.

- millió és 1 lehetőség van
- temérdek fegyver, item, páncél, ruha, fejleszthetőek, alakíthatóak, beolvaszthatóak, a kovácsnál minden van
- a skill része, amiket tanulni-feloldani lehet ott is rengeteg van, minden stílushoz, fegyverhez....
- az összetettsége a játéknak megkockáztatom az eddigekhez képest a legmélyebb...
- az elixir, vagyis a gyógynövén, ami itt a vial/estus helytt van érdekes, alapon csak 4 van minden szigetnél, területnél, amikben a pályákon kell mindig ujból megtalálni a kis manókat akik miatt lehet egyre több, a max a 8
- halálkor az elixirek fogynak, de van mindig egy minimum, ami 4-5-6 lehet (nekem ennyi volt csak a max)

- boss-ok, sok van, változatosak, csak néhánynál agybaj amit művel a játék, sebzés terén vagy a látószög vagy lock miatt (bár ez a fs játékokban is volt gond)
- NG játékmód nem tudom lesz-e
- vannak rejtette dolgok a játékban, de szerintem sokkal! könnyebben megtalálhatóak mint a BB vagy Das-ban, ott több volt a rejtett.
NPC nincs a játékban, max 2-3 ami nem is értem miért volt.
- harc az is részletes, összetett, sok lehetőség van a küzdőstílusokhoz megfelelően
- nem álltam meg sehol a területeken szétnéztem 90%-ban legalább, ha nem többen és most tartok vagy 35 óra körül. Szóval 40-50 óra szerintem a story része, halálokkal együtt.

Szóval jó játék, de nekem így is 3. lehet csak a sorban, a NG+ része nem hiszem hogy tartogatna nekem olyat, amiért belevágnék ha végigvittem.
De 1x-i alkalommal megteszi.

/ most ahol elakadtam, egy érdekes rész, ahol nagyban hátráltat hogy nem tudok kilépni, vagyis kiléphetek órányi játék veszteségével, szóval nem tudom mi lesz a vége.
De nem egyszerű, ajánlatos néha farmolni, ha az ember nem bírja a szenvedést, mert a boss-ok előtt gondot fog okozni a felkészületlen rajtaütés.

Most hirtelen más nem jutott eszembe.

darkSectorxxx
Ni-oH - Part 6

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.12. 16:25:59

darkSectorxxx
Ja értem, ez a 4 terület első missziója asszem amiben vagyok, hát voltak aranyos bossok. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.12. 13:19:26

AntiHero
3. szigetre még csak most megyek át. :D

darkSectorxxx
Ja nem tudom, miért te hun vagy? :D
Ez nekem a 11. boss. lesz ha megölöm. (a legelső hiába 2 phase, azt 1nek veszem mindig. :) )

Vagyis igazából 12. lesz mert egyik boss a mostani előtt lévő pályán csak ugy mob-ként be volt cseszve a pályára, vagyis egyik boss 2x volt. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.12. 00:17:35

AntiHero
Na már lehagytál :D

darkSectorxxx
27 óra és 15 perc eddig.
De itt most ez a nagy béka szopat ám rendesen a szargeci sebzésébel, mocskos hitbox.

darkSectorxxx
Az isten áldja meg ezt a JÉGKIRÁLYŐ-t. :D

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Mindenkinek köszönök mára mindent. :)
Sikerült átpakolnom figyelmetlenségből vagy 100 fegyvert a tarsolyomb és vissza a storebox-ba. :D
Szimplán mert a játék alapba a Storeboxot teszi, erre még oda kell figyelnem. :D

Meg a hülye hernyó kiakasztott, na majd holnap. :)

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Amúgy jó vak voltam valszeg mert a 2. pályán van 1 fal, amit megtaláltam, a 3. pályát meg csak most kezdem. :D

darkSectorxxx
Ládát csak a demoban.

darkSectorxxx
Ja ezt tudom. 1 falat találtam, és egy teknőst.

A teknős volt a demóban is, de falat tök véletlen vettem én is észre, akkor értem már miért hagytam el 3 zöld manót a 2. Pályán. :)

AntiHero
Kellene. :D

AntiHero
Ugyan az a pálya csak más részek vannak nyitva rajta. Meg lehet nappal van, vagy éjszaka.

Vagy meg kell ölni valakit vagy megtalálni valamit általában. Vagy kinyírni mindenkit. Jutalmakat kapsz érte. Érdemes megcsinálni mindet. Nem is nehezek.

Más:

Ugye itt is vannak "mimic" ládák.
Na már most itt olyan, hogy ami elő ugrik belőle ad neked 1 esélyt!
Csinál egy emotiont. Ha leutánzod akkor kapsz ajándékot és elköszön.
Ha nem sikerül akkor le kell győznöd.

Ugyan így vannak "Secret wall"-ok is. Pl én totál elhagytam a 3. pályán mindet...Te is Dark. :D
Ezeknek van 2 szemük. 2 esélyt adnak!
Elsőre ha nyomsz egy emotiont, de nem tetszik neki akkor vörösre vált a szeme.
Ha 2. esélyed is elrontod akkor készülj fel a harcra!
Szívós "kis" dögök ezek. :D

Ha pedig megtámadod rögtön akkor örökre megjegyzi az adott fal.
Ha oda mész hozzá piros szemmel fog rád nézni egyből.

Na meg van a "Diablós Goblin". Amit ha megölsz jó lootot dob.
Na már most itt is van ilyen.
Két lábon járó teknős (arany csillogó páncéllal a hátán).

Ha nem vigyázol elmenekül, de van hogy szimplán tesi órát tartat veled..és körbe futod vele a pályát. Jobb ha sarokba szorítod. :D

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.02.10. 11:41:12

darkSectorxxx
Amúgy tetessünk be bannert?

darkSectorxxx
Igen, de legelőször movie-ba mentem, azért a FS engine-je jobb arcot mutat szerintem. Nem ocsmány, csak egymáshoz képest.
De ja, ez nem Uncharted, itt elég a normal minőség. ;)

darkSectorxxx
Hát ja, de bazz elsőre meglett volna, ha nem kapkodok, mert volt elég életem, türelmesen kell, ahogy a többinél. :)

A 2. Menetben már látni lehetett, hogy már stabilan éreztem a tempót. Meg szerencsém is volt. :)

Hát ja, majd ha el kell menni a szigetről, előtte visszamegyek felcsinálom a sub-okat is.

Amúgy azok mik? Ugyanazon a pályákon kell csinálni valamit?

AntiHero
Ne feled, hogy Action módba mész. ami fix 60 fps. De így nem annyira szép a játék.

Movie módba azért 30 fps mert szebb a grafika. Valamit valamiért. :)

Amúgy a legstabilabb engine szerintem ebbe a kategóriában. Még ha nem is a leglátványosabb.

darkSectorxxx
Bár szerintem technikailag is a FS engine-től egy csöppikét gyengébb, de ahoz pont elég, hogy ne legyen zavaró, és élvezhető maradjon, sok időn keresztül is. Csak ezek a látványbeni dolgok miatt pár helyen azt sem tudom merre meddig, pl egy barlangba, ahol max pár doboz alapján tudom éppen merre vagyok :)

AntiHero
Meglepően könnyen megölted a 3. bosst. :D Én már többet szoptam vele.

Másrészről a 2. szigeten vagyok..hát kezd a játék átmenni direkt benehezítésekbe.
Mellék küldik pl néha jobban tetszenek mint a main küldik. :D

Pályák változatosak eddig. Külön megváltás volt mikor nappal kellet menni egy részen. Eltünt rögtön ez a nyomasztó hangulat, ami amúgy nagyon rajta van. Nem csak városokat, falvakat, de konkrét föld alatti bányákat, romokat járunk be.

Azon gondolkodtam, hogy ez a játék eleje...Mégis annyi mindennel találkoztam már..mi lesz még itt? :D

darkSectorxxx
Hát gondolom a digitális azért, még ha nem is ossza meg, mert úgy olcsó lenne, ez nem olyan játék amit gyors végigjátszana.

Szerintem ha nem adja el kényelmesebb az ha nem lemezezik, megsérülhet stb.
De ezt csak gondolom.
De az árát megéri, azt már most biztosra mondhatom, aki szereti a témát. :)

Összetettebb mint a BB vagy Das, sokkal több dolog van, lehetőség. Rengeteg.
Viszont amúgy stílusban nekem 3 csak, vagyis az én izlésem alapján még mindig dizájnban BB>Das3>Ni-oH. Bár ez nem grafikát jelent, hanem csak dizájnt. Kellemes a játék, csak a sorban a 3.
A BB-t valszeg jó ideig nem tudják majd átugrani.

darkSectorxxx
Karácsonykor se hiszem. Ez sok ideig majd, ilyen féláron kb.
A csapat szerintem kisajtól majd mindent ebből, ha már összehozták egyszer, és már most tuti, hogy ennek lesz még több része.

Én is.

A neten hamarabb hozzájut, olcsóbban. Nem értem, miért kell digitálisan? Még el is adhatja utólag, ha megunta, vagy mégse tetszik, azaz, anyagilag duplán jól jár.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

darkSectorxxx
Hát én úgy látom, hogy ez annyira azért nem lesz rétegjáték, eddig egyeltalán nem nehéz.
Kapni fog leárazást, de azt max a sok eladás után. Kb 2 hónapon bellül jön egy apró engedmény, 6-7 hónap simán fogják az árát majd, mire kap 40-50%-ot.

Valóban most odatették magukat a fejlesztéskor. Ps4 exclusive, ebből nem lesz nagy áresés rövid idő alatt, hacsak nem robbantanak a kasszáknál hirtelen.

Én így tippelem.

Akkor legalább karácsonyig várhatsz vele, addig biztos nem lesz 6 ezer forint.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Tatyla
Digitálisan szeretném mint minden mást a 10 még sok

pillanatok múlva ez a játék 10 ezer forintért fog keringeni a neten.

Tatyla
Sajnos még nekem nincs meg mert ezt egyedül kell megvegyem de pár hónap szerintem és le is esik az ára nem kicsit, mivel rétegjáték

darkSectorxxx
Na eddig elég türhetően megy a dolog. :D

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Na ez jó hír. :)

darkSectorxxx
Amúgy nem kell annyira megijjedni, a bonyolult része olyan mint a das-ban, nem kötelező alkalmazni őket, ha csak a standard dolgokat használod akkor is tudsz haladni. :)

Amúgy ha bonyolítás, ezt a KI-t nem tudom megérteni, az R1-ezést, amúgy is a harcban elkél az odafigyelés, és akkor még az R1-el szórakozni, nekem ez még így 3 óra után se megy.
Persze nem kötelező ugye.

De 2 dolog szokott történni:

1., Nem tudom időbe megnyomni, mert a harc közben a kezem áthelyezésével tudok áttérni a sima gombokról, a negyzet, az x, az első ravaszokra.
Az nem megy, hogy a 3-at kényelmesen egy kézállással elérjem.

2., A harc hevében egyeltalán eszembe sem jut.

De ugyanez van részemről a stílusváltással.
Tartsam lenyomva az R1-et vagy melyiket, és háromszö, vagy x vagy négyzet.
Atyaég, ezt nemhogy harc közben nehezemre esik, de alap nyugalmiban is rossz használni.

Bár hálisten egyelőre nincs szükségem rá.
Vagy csak még nem látom a fontosságát.

Ezekre gondoltam mikor az irányításra írtam, hogy nekem sok halál lesz mire beletanulok, ebbe tuti lassabban fogok haladni mint amúgy illene a tapasztalat alapján. :)