Arany Málna-díj: 2016 legpocsékabb mozis teljesítményei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mondod ezt, hogy megnézted a filmet, amit mindkét oldal rettenetesen gáznak és amatőrnek talál. arról nem is beszélve, hogy doku. Nem kell minden mögött összeesküvést sejteni. Ami szar, az szar.
" Ezzel a mostanival viszont egy gond van, hogy a demokratákat támadja. "
Mármint amellett, amit te is leírsz az első mondatodban, hogy szar.
" Ezzel a mostanival viszont egy gond van, hogy a demokratákat támadja. "
Mármint amellett, amit te is leírsz az első mondatodban, hogy szar.
A BvS egyáltalán nem rossz film, a Suicide Squad ezerszer rosszabb. Előbbit moziban láttam, meg egyszer otthon, teljesen élvezhető. Luthor karakterét kár kritizálni, az a többi filmben is kretén volt, Gene Hackman különösen.
Aki tényleg harmatgyenge volt, az Jared Leto Jokerként.
Aki tényleg harmatgyenge volt, az Jared Leto Jokerként.
A Hillary’s America valszeg nem rosszabb, mint a demokratákhoz közel álló, és Oscar nyertes Moore által megszült "dokumentum" filmek, vagy a nagy GW "környezetvédő" filmek. Ua. műfaj: hogy csináljunk féligazságok összedobálásával összeesküvés elméleteket és konklúzióként, mint a főgonosz megjelölésével az aktuális elnökválasztás során támadjuk direktbe a republikánusokat.
Ezzel a mostanival viszont egy gond van, hogy a demokratákat támadja.
XD
Ezzel a mostanival viszont egy gond van, hogy a demokratákat támadja.
XD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A BvS-ben két dolog volt gáz: Superman és WW karaktere. Affleckkel semmi baj nem volt. De a forgatőkönyv égbekiáltóan szarra sikerült a Marthával együtt...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Erősen túlzás azért ennyire lehúzni a BvsS-t,tény hogy nem kiemelkedő a szuperhősös filmek táborában,sőt vannak nála jobb filmek is ebben a témában,de bőven nézhető és egyszeri nézésre szórakoztató volt,legalábbis szerintem. Jesse Eisenberg lehúzását se értem,mit vártak tőle a kritikusok egy ilyen szerepnél?? Jared Leto se hozott akkora húdenagy performanszt,sőt a karakteréhez képest szerintem gyengén játszott,nem tudta megütni Joker szintjét. Nálam inkább ő a málnás mint Eisenberg
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.02.28. 11:05:48
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.02.28. 11:05:48
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nekem is elment egynek.
Nem kerestem benne méllyenszántó gondolatokat - arra ott a Black mirror - kikapcsolódásnak (meló utáni zombulást értek ezalatt) pont jó volt.
Inkább 100x ez a film, mint két perc bármelyik tetves kereskedelmi tv műsorából.
Nem kerestem benne méllyenszántó gondolatokat - arra ott a Black mirror - kikapcsolódásnak (meló utáni zombulást értek ezalatt) pont jó volt.
Inkább 100x ez a film, mint két perc bármelyik tetves kereskedelmi tv műsorából.
Apex
Kövezzetek meg, szerintem a Batman Superman ellen kifejezetten nem volt rossz, türhető történetet kalapáltak össze és pozitívan csalódtam Ben Affleckben.