Playerunknown's Battlegrounds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★★★★★
★★★★★

★★★★★
★★★★★
Erről muszáj volt egy videót csinálni.
★★★★★
★★★★★
Szerencserére ez egy ilyen szempontból elég jó univerzális játék, hogy több mód is van benne játszani, mindenki meg tudja találni a neki megfelelőt.
★★★★★
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2024.01.17. 06:48:46
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
★★★★★
Én ezzel a Rondó győzelemmel ünnepelek most, elárulom nem én voltam ilyen jó, csak szerencsém jó gémbe kerültem, de azért így is jó kis karácsonyi ajándék! Szerintem nyugodtan mehet most mindenki játszani aki egy kis sikerélményre vágyok, rengetek béna játékos van most, egymás után lehet őket lelövöldözni. ;-)

★★★★★

★★★★★
★★★★★
★★★★★
★★★★★

★★★★★
★★★★★
Tegnap volt egy elég jó köröm 2. lettem és 4 ellenséget is kinyírtam, eddigi rekord.
★★★★★
Egyébként lassan véget ér a PGC 2023. Érdemes nézni a mérkőzéseket. Rengeteget lehet tanulni és az is látszik, hogy a világ legjobb játékosai sem istenek, nem lőnek ki 300 méterről fejesekkel, vagy full gázon az autóból stb... Kar98-at fel sem veszik, 90%-ban M416/AUG + Mini, vagy Mk12 van náluk. Durva milyen jól játszanak, nagyon élvezetesek a meccsek.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2023.11.29. 16:57:50
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
★★★★★
Amúgy én szerencsére nem tapasztalatam sok csalást, meg szoktam figyelni az ellenfelet miután meghaltam, hogy hogyan játszanak és úgy látom azért a legtöbb tisztességesen játszik. 1 év alatt kettővel találkoztam akik láthatóan nagyon gusztustalanul csaltak, mindkettő kisebb 40 körüli szinten volt a nevük ilyen véletlenszerű betűk és számokból állt. Az elsőt még korábban nem jelentettem fel, ezzel a másodikkal nemrég futottam össze és meg is tettem a bejelentést, kíváncsi leszek hogy lesz-e valamilyen visszajelzés, hogy kitiltották vagy kap-e valami büntetést.
★★★★★
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Amikor megjelent kb. akkor vettük meg. Akkor 30 Euró volt (2017-18). Olyan áron mentek a skinek akkoriban, hogy nagyjából 150 Euro kijött belőle az első évben 😊 Mivel minket, engem nem nagyon érdekelt az öltözködés, mindent eladtam szinte amit nyitottunk. Elég sok játékot vettem belőle anno 😊. Volt hogy figyeltük hogy alakul az árfolyam, megvettünk egyik héten police feliratú 2-es mellény skineket 0,4 Euróért, egy héttel később eladtunk 4-ért 😊 Sosem vboltam az a nagy üzérkdő, de ebben a játékban az első 1-2 évbe nem lehetett kihagyni ezt. Én nem tudom miért, de megvettek minden szart a játékosok és nem kis pénzekért. Rust volt még ilyen. Azt is évekkel ezelőtt abbahagytuk, és a minap eszembe jutott, piacra dobtam a skinjeim úgysem játszok már vele sosem. Még visszajött belőle 6 euró, hogy évek óta nem játszom úgy is.
Közben upgradeltem a játékot, azt a 13 Eurót szerintem megéri és csak egyszeri befizetős, nem havonta.

Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2023.11.24. 11:57:59
★★★★★
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
De még mindig tanulok új dolgokat, szóval bízok benne, hogy még fogok fejlődni. Én ilyen lövőldözős játékokkal ezelőtt kb. 15 évvel játszottam a Counter Strike-os időszakban, azóta nem kötött le ilyesmi fajta játék.
★★★★★
★★★★★
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2023.11.19. 14:55:56

★★★★★
Én egyébként egy elég béna játékos vagyok, már egy éve játszom ezzel a játékkal, de örülök ha egyáltalán 1-2 játékos meg tudok ölni egy kör alatt.
★★★★★
Sokan úgy használják ezt, hogy a beállításokban átírják másodlagos billentyűre a jármű utas pozícióit. W a vezetőülés, így akárhol szálsz a járgányba, ha nyomod a W-t és gázd adsz egyből beülsz a vezető ülésbe. E betüre teszik a jobb első ülést, Q betűre a bal hátsót. Így ha nyomod az előre gombot a W-t és lőni akarsz pl. egyből nyomod mellé az E vagy Q gombot és a kocsi gurul tovább te pedig lőhetsz, helolhatsz stb. Ha megnyomod a W-t megint mész tovább. Arra is használható ez a módszer, hogy tudd hol szálj ki. A karakter azon az oldalon szál ki a gépből amelyiken ül. Ha jobb oldalt akarsz kiszálni, fékezés után gyorsan E és kiszálsz stb. Nálam így van:
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2023.11.18. 06:20:00
★★★★★
Nem tudja esetleg valaki, mitől viselkedik így a scopom ? Tegnap óta ha belenézek bármiylen scope-ba, fordulás, mozgás közben besötédetik a lencse.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
★★★★★
★★★★★
Itt minden infó megvan:
https://pubg.fandom.com/wiki/Controls
Utoljára szerkesztette: Wreck86, 2023.07.10. 13:19:12
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
★★★★★
★★★★★
Utoljára szerkesztette: ntex, 2021.12.10. 14:20:56
Vadnyugatos battle royale készül : Grit
Tegnap és ma volt megint playtest, alul kérhettek hozzáférést, valószínűleg a kövi playtestre megadja.
Nézzetek rá, nyomtam vele én is párat. 😊 Még ne várjak sokat a jelenlegi állapotában.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
jah és a leg durvább, hogy a SEA szerveren van pályaválasztó <#oooo>#oooo>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊