Ghost Recon Wildlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van sok hiba benne de nem zavar mert nagyon jol meg van csinalva ezekkel egyutt is.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.03.28. 13:16:57
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A Wildlands és az MGS is mást ad, bár a lopakodásról szól mindkettő.
Olyan pedig, hogy 4 embernek ugyanakkor legyen ideje, az képtelenség. Ezért értelmetlen a coop az UBI féle hozzáállással, míg ki nem toltad 100%ra vagy le nem szarod a történetet és csak a pipa kell.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Lehet ez ízlés és pofon, talán a legjobban bizonyítja ezt a metacritics score
72 - 6 - http://www.metacritic.com/game/playstation-4/tom-clancys-ghost-recon-wildlands
93 - 8 - http://www.metacritic.com/game/playstation-4/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain
A félkész MGS-ben, amiből ezt is megpróbálták koppintani magasan veri, nem kellett volna mást csinálniuk, mint lemásolni, az AI pl abban zseniális, mozgás, túszul ejtés, helikopter berepülés etc
Utoljára szerkesztette: vik3, 2017.03.28. 01:04:51
Én, amióta kijött a játék, félredobtam minden mást (WoW, For Honor, R6 Siege, Hearthstone, Division) és csak ez tölti ki azt a szabadidömennyiséget, amit egy napon játékra szánok. Jelenleg már 33%-on vagyok 35 óra játék után és még a föboss közelében se vagyok. Szép lassan mellékküldetések, aztán a föküldik.
A jármüvekkel nem tudom, mi bajod, meg kell szokni, az igaz, de nem annyira vészes. A legtöbb autóval tök jól lehet driftelni egy kézifékezés után, kanyarban nagyon jól jön. A helikopterezés tuti, nekem csak a repülövel van gondom, ott is csak a leszállással. :)
Az épületek tényleg egy idö után repetitívek, de láttál már lakóközösséget Dél-Amerikában? Én eddig csak videón, de ott se volt nagy különbség a házak között, max. színben. :)
Az meg, hogy a világ statikus és élettelen, na ez az, ami nem igaz. Nappal-éjszaka, esö, napsütés, ennek megfelelöen kevesebb-több ember az utakon, városokban, az ellenfelek/NPC-k éjszaka lefekszenek aludni, már ha nincsenek örségben, madarak repkednek, lámák futkároznak össze-vissza, a dzsungelben még nem is jártam, ott nem tudom, mik lesznek. A városokban mászkálnak az emberek, élik világukat, némelyikkel még beszélni is tudsz, így megszerezve pár infót elérhetö küldetésekröl.
Ami nem tetszik, az a fedezékrendszer, lehetne kicsit jobb, valami olyasmi, mit a Divisionben is van. A társak tényleg nem segítenek, pontosabban nem ölnek és hatástalanítanak senkit, amíg te nem adsz vagy szinkronparancsot nekik vagy nem kezdesz el ellenséget irtani, akkor beszállnak a küzdelembe. De ez nyilván életszerü, érdekes is lenne, ha egy csapat, ahol te vagy a fönök, az engedélyed nélkül elkezdene a saját szakállára rambozni. A lázadók már más kérdés, meg kell gondolni, hogy hívod-e öket segíteni, mert ök viszont kérdezés nélkül rárombolnak mindenkire, aki piros és nem velük van. Múltkor emiatt buktam el egy helikopterlopkodós küldetést, én hülye behívtam öket, mert 7 ellenfél volt a heli körül, erre elkezdtek löni mindenkire, aki mozog, a hadnagy meg elmenekült a kopterrel. Kezdhettem elölröl.
Cél természetesen nekem is a Coop lenne, meg ha késöbb lesz valamilyen PvP, akkor az, de elöször le akarom soloban tudni a sztorit, minden területet felfedezni, minden küldetést elvégezni, összes bosst kinyírni, akkor meglesz minden fegyver és felszerelés, na után beállok ismeretlenekhez coop-ra. Addig nem. Az elsö föboss (La Plaga) is úgy lett megölve, hogy csak kíváncsiságból bementem coop-ba, pedig még az elsö küldetés se volt meg, ott valakinek már La Plaga utolsó küldetése volt és mivel a csapatban voltam, így nekem is meglett. Nem örültem neki, de az én hibám volt, türelmetlen voltam. Azóta csak szólóban megyek és ezt javaslom mindenkinek, akinek nincs állandó 3 haverja, akikkel csak együtt tolják a sztorit és mindenki ugyanott tart, ahol a másik.
Bocs a Wall of Text-ért.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Detto. Közben még BDOzok, pedig azért kijött egy Mass Effect is ...
A CooPal az a baj, hogy mindenki máshol tart. Még akik az elején együtt kezdték is el, azok is. Nekem ennyi időm nincs. A filmeket meg akarom nézni, nézelődöm, fényképezek, lopakodok, nem lopakodok, stb. A CooP és a PvP a cél. Addig meg nyomulandusz egyedül, kiélvezve minden darabkáját a játéknak.
Kizárt. Ha galiba van, akkor azt az odapofátlankodó lázadók csinálják, mint a sportszeletes emberke, olyanok. :) Az embereid akkor lőnek, ha TE IS LŐSZ, akkor meg már úgyis mindegy, legalább segítenek, mert egyébként NEM cselekszenek nélküled.
A küldetések fajtáinak számát illetően persze én is azt mondom, hogy legyen azért minél több, mint ahogy van is és a teljesség igénye nélkül fel is soroltak párat előttem, de van szerencsére ezeken felül is, viszont shooter játékról lévén szó, minden esetben az oda vezető út lesz a hangsúlyos, konkrétan a lopakodás, a harc, az akció megtervezése és kivitelezése, az hogy egy-egy ütközet végén mi történik ha megnyomjuk az "E" gombot, már másodlagos.
Persze ízlések és pofonok de a játék megjelenése óta és szinte kizárólag csak ezzel játszom a rendelkezésre álló szabadidőmben, amiből sajnos elég kevés van. Lehet ha napi 12 órákat játszanék vele folyamatosan, mint ahogyan az első végigjátszók tették a kalkulációk szerint, megunnám én is, de egyelőre még lefoglal és ez a lényeg.
Zseniális az benne hogy végtelen számú taktikai lehetőség van erre.
Igen, COOPban a legjobb, 3an játszunk vele és óriási fun.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hogy ismétlődnek...? Hááát. Amit lehet azt belerakták a témában, igaz nincs autóverseny, szivárványon átugratás stb ..:))
Megfogni, megölni, kihallgatni, megtudni ,felrobbantani...ezek vannak .
A missziók a terep a házak, repetitívek, annyira érezték ezt a készítők is, hogy a játék felénél lenyomhatjuk a főellenséget, csak hogy ne kelljen végigszenvedni.
A világ élettelen, statikus. Azt mondanám, hogy csak szubjektív, de annyi jó példát tudok felhozni - far cry, GTA - ezekből lett összeollózva, de végtelenül középszerűen.
A járművek - omfg - inkább fast travellezek és aztán gyalogolok, csakhogy ne kelljen beülnöm egy járgányba sem, annyira megalázó élmény
Jobban át kell olvasnom legközelebb a steam kommenteket, mert alaposan leírják ezt
Egyébiránt jóval több lesz ez, mint 30-40 óra, eddig 5 vagy 6 alfönökkel végeztem, és még csak 31%-nál járok a teljesített missziók terén, és jelenleg a mért játékidöm a Uplay szerint több mint 32 óra. Mondjuk egy adott területen elöször megcsinálok minden missziót (kivétel a konvojos küldik), aztán megyek a fösztorira. Így azért tovább tart. :D
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10