Rising Storm 2: Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most vettem meg Steamen a játékot,de nem akar elindulni. 2 DLL fájl nem található...
Amúgy a gépemen simán futnia kéne. De ha kell leírom a konfigurációt is 😊
Alapból space a gáz felfelé és LControl lefelé. De ha elengedem a space-t azonnal lemegy nullára! Régebben középállásban tartotta a sebességet. Advanced Flight-tal lehetett átkapcsolni de ez most nem működik!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tegnap jött egy nagyobb frissítés és azóta vannak anomáliák... No most meg jött még egy, szerintem ezzel javítják.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.05.31. 18:04:54
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mostanában az Alte Jungs mit Knarren szerveren lógok, zömében normális emberek vannak, csapatjáték is rendben van nagyjából.
www.smart-bus.hu
Ellenséges csapdák felszámolása, macerás helyekre füst, hogy fedezze az átkelést, claymore a kényes pontokra védekezésnél.
Amikor azt hallod, hogy "scout report in", akkor nem sokkal utána egy rövid ideig a térképen nyomon követhető az ellenség aktuális pozíciója és mozgása. Nem kezdem el ecsetelni, hogy ez miért fontos... 😊 Egyébként ez akkor van, ha a commander felderítést kér.
www.smart-bus.hu
El tudja nekem valaki magyarázni, hogy pontosan mire jó a pointman? Van valami különlegessége?
Plusz mi az amit folyamatosan mondogatnak a játékban? "Scout report in?" ez mit takar?

Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.27. 18:49:20
www.smart-bus.hu
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Per Aspera Ad Inferi.
Belevetettem magam a dzsungelbe (black friday) 😉
Mivel ez egy masszív csapatjáték, ha valaki még tolja, szívesen csatlakoznék.
Csaó Yula
www.smart-bus.hu
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
www.smart-bus.hu
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ha valaki erre jár, megnézné, hogy a VGA memóriájának az órajele megfelelő értéken ketyeg-e? Nálam a 980Ti memória órajele csak 1650 MHz-n ketyeg a gyári 1750 MHz helyett, természetesen csak ebben a játékban. 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Játszik valaki 4770K-nál erősebb CPU-l és legalább 980Ti párossal?
www.smart-bus.hu
Más:
Egyik barátom is megvette, és neki 3-5 percenként "lost connection"-al kidobálja a játék. Semmilyen más téren nincs problémája csak ezzel az egy játékkal. Próbáltunk utána olvasni de igazából nagyon nem talált rá senki semmilyen megoldást, mindenki a routert hibáztatja. Erre van valami ötleted, ötletetek? Elég idegesítő... :/
This new system will be OFF by default. Should you wish to enable this system, go to the VIDEO options and select the “Instanced Rendering” option, as seen in the below image: KÉP
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.08.31. 08:11:25
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ma éledek kétszer és le vagyok napalmozva azonnal holott a közelébe se voltam a bombázásnak! 😄 és mégegyszer WTF!
Jött ez a Giga patch és még mindig az orrom előtt nőnek ki a növények! 😄
www.smart-bus.hu
Most ha teljesen lecsupaszitjuk a játékot akkor egy karakter több kockából tevődik össze és találat esetén azt feléd jelzi hogy kar láb fej torzó stb.
Pl.: Te látod hogy fejre célzol, oda megy a lövedék is, de a játék nem regisztárja, mert a kockán kívülre esik a találatod, hiába vitte le a fél arcát... Ez ebben a játékban annyira tré hogy sokszor hiába lövöm a hasát mintha nem is találtam volna el.
Remélem átment, mit akarok mondani!
Ilyen hitreges videókat CS:GO-ban láttam ahol kifejtették miért nem találat a találat!
www.smart-bus.hu
Ezen a tárgymegjelenésen (hirtelen kinovo bokrok) már ki sem akadok, de a hitreg nálam elment a picsbe.
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
Arról van infó, hogy ezek az újítások kb mikor érkezhetnek?
www.smart-bus.hu
Per Aspera Ad Inferi.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu