Remek folytatást kapott A galaxis őrzői
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az összes Marvel-flimnek az a legnagyobb baja, hogy a harcjeleneteket jobban elhúzzák, mint a Dragon Ball Z-ben...
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2017.05.17. 05:59:49
Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2017.05.17. 05:59:49
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Megnéztem, szerintem szarabb lett, mint az első rész.
Nagyon jól szórakoztam a filmen (Groot karaktere volt a legviccesebb). Az utolsó harcjelenet viszont túl volt húzva.
Az első rész egy 6-ost kapott nálam a 10-ből.
A második rész ha 90 perces lett volna akkor 7-est.
Mivel 135 perces lett max 3 pont.
Túl sok volt a végtelenül unalmas vagy nyálas vagy teljesen felesleges rész.
Emiatt szar lett és sokszor unatkoztam vagy arra vártam, hogy legyen már vége az adott jelenetnek...
A második rész ha 90 perces lett volna akkor 7-est.
Mivel 135 perces lett max 3 pont.
Túl sok volt a végtelenül unalmas vagy nyálas vagy teljesen felesleges rész.
Emiatt szar lett és sokszor unatkoztam vagy arra vártam, hogy legyen már vége az adott jelenetnek...
Én olyan jót nevettem!!!! Drax karakterén mindig olyan jót nevetek!!!
És mi lehet jobb egy cuki karakternél?? Hát kettő!! Mordály és Groot.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Groot a GYőrben kézilabdázik?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Csak "kicsit" spoiler-es a cikk.
Van még valami, ami nem lett lelőve ?
De aki már látta, annak tényleg jó cikk, gratula.
Van még valami, ami nem lett lelőve ?
De aki már látta, annak tényleg jó cikk, gratula.
Kell a filmbe a cuki karakter, hogy hozza a plusz nezoket es sok szep jatekot lehessen eladni.
Nos Groot ebben a szerepben 100%-os telitalalat lett😊 Imadnivalo, es egy percig sem tul faraszto.
Nos Groot ebben a szerepben 100%-os telitalalat lett😊 Imadnivalo, es egy percig sem tul faraszto.