Verdák 3 - ismét élmény a száguldás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" A 3.ra meg semmi szükség nem volt max profitnak. "
Mi ez a magvas gondolat? Mert az első és a második résznek nem az volt a lényege, hogy jövedelmező legyen azok számára, akik 100 millió dollárt beletoltak?
Mondjuk eleve baromság, amit írsz, mert a profit azt jelenti, hogy sokan megnézik, vagy sok embert érdekel, vagyis a film egy nézői igényt elégített ki, pár millió vagy tízmillió emberét. Vagyis bőven szükség volt rá. Sokkoló, de nem csak te vagy a világon.
(Arról nem is beszélve, hogy teljesen jó kis film volt. Szerencsére a filmek nem úgy működnek, hogy egy szar után csak még szarabb jöhet.)
Mi ez a magvas gondolat? Mert az első és a második résznek nem az volt a lényege, hogy jövedelmező legyen azok számára, akik 100 millió dollárt beletoltak?
Mondjuk eleve baromság, amit írsz, mert a profit azt jelenti, hogy sokan megnézik, vagy sok embert érdekel, vagyis a film egy nézői igényt elégített ki, pár millió vagy tízmillió emberét. Vagyis bőven szükség volt rá. Sokkoló, de nem csak te vagy a világon.
(Arról nem is beszélve, hogy teljesen jó kis film volt. Szerencsére a filmek nem úgy működnek, hogy egy szar után csak még szarabb jöhet.)
Én is csíptem ezt a 3. részt, de azt láttam, hogy a gyerekeknek ez egy kicsit szentimentális és lassú volt. Nekem pont ezért jött be. Tele van visszaemlékezéssel, múlton merengéssel. Szerintem épp ettől volt andalító és megható. Egyedül Sally karaktere volt béna. A szövegei is, és mi lett a kettejük románcával? Erről a 2. részben volt szó?
Utoljára szerkesztette: dagobratyo, 2017.06.20. 11:31:41
Utoljára szerkesztette: dagobratyo, 2017.06.20. 11:31:41
Az első részt tetszfilmnek szoktam mutogatni a haveroknak ha vakerni akarok a TVvel meg a kivetítővel! Amúgy baromi jó kis muvi! A 2.-at hagyjuk is. A 3.ra meg semmi szükség nem volt max profitnak.
A második nem tudom milyen gyerektípusnak és korosztálynak jött be... Egy 3-4 éves, aki imádja az első rész ártatlanságát, nem fogja megérteni, hogy miért lőnek egymásra a másodikban, és egyáltalán miért van tele erőszakkal...
Az első egy tipikus amerikai értékre épít, a NASCAR-ra és annak hőskorszakára, amivel nagy bakot nem lehetett lőni Amerikában. A többi már cseppet sem eredeti vagy szívhez szóló.
Az első egy tipikus amerikai értékre épít, a NASCAR-ra és annak hőskorszakára, amivel nagy bakot nem lehetett lőni Amerikában. A többi már cseppet sem eredeti vagy szívhez szóló.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Nekem nagyon nem jött be..béna történet, humor semmi..ami volt az is gáz..az említett csavar max egy 6 évesnek meglepetés..mellesleg tök gagyi ötlet....
nálam ez kuka..
az első fényévekkel jobb, de a 2. rész is sokkal..ez halovány békaf*ng
nálam ez kuka..
az első fényévekkel jobb, de a 2. rész is sokkal..ez halovány békaf*ng
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Bár, nekem tetszett a második is, a harmadikra jól össze kapták magukat a történettel, és olyan svéd csavart raktak bele, amire tényleg NEM lehetett számítani. Sejtette az ember, hogy nem stimmel valami, de nem gondoltam volna, mert nem vártam ekkora ötletességet. :-)