Steel Division: Normandy 44
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borzalmasan vicces értékelő. 3 csillagos grafika? Az RTS-ek között ez több, mint szép.
A játék viszont nekem nagy csalódás, 10 óra után feladatam még a beta fázisban...
A WG --> StDV átmenet, mi gond ezekke. Pedig ALB idején az egyik legnagyobb WG fan voltam. Aztán sikerült az egészet teljesen elkúrni...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.07. 14:13:33
A játék viszont nekem nagy csalódás, 10 óra után feladatam még a beta fázisban...
A WG --> StDV átmenet, mi gond ezekke. Pedig ALB idején az egyik legnagyobb WG fan voltam. Aztán sikerült az egészet teljesen elkúrni...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.07. 14:13:33
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Engem az az egy dolog zavar, hogy amíg a világháborús stratégiákkal Dunát lehet rekeszteni, a régi Wargamek legalább hiánypótlóak voltak a hidegháborús/modern technikával.
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
nem annyira rossz ez, de a közelében sincs a world in conflictnak, ami tényleg szép akkor is ha fps szinten közelre zoomolunk az egységekre.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams