A Telekomhoz is beköszöntött a Digitális Jólét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Digitális jólét? Na persze Telekom módra, én az Edigitál által forgalmazott Hiprnet Touch 2 -őt használom havi 2090Ft-ét 2Gb Telenor szolgáltatás. Ugyan itt az 1Gb 1290. Ja és nincs hűség és lejárat után csak lassítás van.
Szóval a részemről ennyit a Telekom általi Digitális jólétről
Szóval a részemről ennyit a Telekom általi Digitális jólétről
Értsd:
- digitális jólét a cég vezérkarára vonatkozik !
- digitális jólét a cég vezérkarára vonatkozik !
Az egyik az otthoni vezetékes, a másik (az 1 és 4Gb)a mobilnetre vonatkozik. A cikk egyébként elég bénán lett leírva, mert elsőre tényleg nem egyértelmű.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
No igen, mit is lehet várni egy olyan bagázstól, amely naaagy szaktudásával internet adót akar bevezetni, és a vezére annyira túlképzett hogy még FAX-ot sem képes küldeni (ami 50 éves technológia lassan), nemhogy egy emailt (30 éves technológia).
Ez a "Digitális jólét" is egy olyan agyszüleményük, amire ember nem fog jelentkezni.
Drága is béna is. Mint ők.
Ez a "Digitális jólét" is egy olyan agyszüleményük, amire ember nem fog jelentkezni.
Drága is béna is. Mint ők.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"Az otthoni csomagok korlátlan adatforgalmat biztosítanak, és 5 db e-mail postafiókot is tartalmaznak. A csomagban foglalt 1 GB illetve 4 GB egyenleg elérése után az adatforgalom leállításra kerül."