Hellblade: Senua's Sacrifice
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emelett egy idő után monotonná is vált, keresd a szimbólumot játék egyszer-kétszer érdekes, X-edik alkalommal unalmas, ahogy a fuss a legrövidebb úton a tűz elől is.
Viszont a grafika az fantasztikus, a suttogás is hangulatos, egy kicsit értelmesebb harcrendszerrel és komolyabb fejtörőkkel az év játéka is lehetne, így csak egy keserves csalódás.
Utoljára szerkesztette: bunny, 2018.01.20. 15:14:28
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
36 perc játék.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Grafika: A Hellblade: Senua’s Sacrifice alighanem az eddigi legszebb alkotás lett, amit Unreal Engine 4-gyel alkottak. A programozók olyan elképesztő munkát végeztek, ..."
Na persze.
A scannelt karakternek, a tonna jol kidolgozott grafikai kontentnek es az effekteknek ehhez semmi koze.
Csak a programozokon mult. Ja
Pont nem mert nem sajat engine szal. pont nem foleg rajtuk.
Moron...
Utoljára szerkesztette: ugh, 2017.08.27. 21:25:30
A narratíva a lényege ennek a játéknak, a harc másodlagos, azt a vég nélküli küzdelmet reprezentálja amit egy mentàlisan sérült embernek kell átélnie naponta.
Javaslom a feature film megnézését, érdemes.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Csak a lényegről maradtál le: a Hellblade nem akar hack'n'slash-action-RPG lenni...
Súgok: a narratívára összpontosíts... (már ha megvetted, és nem vaktölténnyel puffogtatsz, érvek nélkül)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
ez olyan felvetés, mintha a hosszú lépcsősor előtt állva ép lábakkal rendelkező embernek a tolószékes közlekedést ajánlanád...
a kontollerhez való optimalizálás azért is para, mert általában (mindig) azt jelenti, hogy a menürendszer kezelése háromszoros bonyolultságú, mert jól funkcionáló egeres tabváltások helyett egyesével pöccintgethető menürendszert kapunk
ez pl. egy komolyabb karakterlappal meg journal-rendszerrel rendelkező rpg-nél kifejezetten fájdalmas
Utoljára szerkesztette: Fbn Lx, 2017.08.20. 18:30:03
Soha az életben eszembe nem jutna kontrollerrel játaszni PC-n. A TR egyik részénél, de semmilyen TPS játéknál...
Ha valaha lesz PS4-em első dolgom lesz bill + egér működőképessé tenni, mert akar a tököm kontrollerrel szenvedni.
A '90-es években játszottam hébe-hóba konzolon. Utáltam a kontrollert. Mi előnyjt ad a bill + egérhez képest...?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.20. 17:50:23
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Pff, játszd kontrollerrel....
2017 van, szojunk már hozzá, de hogy egy controller is deafult eszköz a gamer PC mellé...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Készül a magyarítás a játékhoz, terveim szerint szeptember 1-én már tölthetitek is, én inkább arra a hétvégére ajánlom :)
Addig is egy rövid kedvcsináló (a szöveg nem végleges):
Utoljára szerkesztette: Andriska86, 2017.08.20. 11:58:16
"SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM:
Processor: Intel i5 3570K / AMD FX-8350
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GTX 770 with 2GB VRAM / Radeon R9 280X 3GB
DirectX: Version 11
Storage: 30 GB available space
Additional Notes: Minimum spec screen resolution: 1280x720"
Ez komoly gép?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Igen, ez tisztán látszik a rendszerkövetelményen. WTF?
Ezzel szemben ez egy szuper játék, igazi élmény volt végre egy ilyennel játszani! Az atmoszférája egyedi, kellően nyomott és őrült ahol kell ugyanakkor nem szürreális és elvont hanem pont a határon van,hogy élvezetes maradjon. A vikinges téma nekem nagyon bejött a "narrátor" történet mesélés is ami kiegészíti a játékot ahogy haladunk előre.
A Kezelőfelület és irányíthatósággal pedig semmi gondom nem volt! Tökéletesre sikerült ellentétben pl. a Nier:Automata játékkal ahol annyira buta konzolos átirat irányítás volt,hogy emiatt én nem is vittem végig azt a játékot.(amúgy jó volt és érdekes az is,de az irányítással azt totál hazavágták,gamepad nélkül egy szenvedés ezért is mondom rá konzolos szutyok)
Szóval irányítás jó ebben, nagyon hamar ráérezhető és a "rejtvények" is azért kitalálhatóak pár perc gondolkodás után simán. Nem tudom miért kapott csak 3 csillagot. Én ajánlom mindenkinek akik belefáradtak a mai semmit mondó játékokba és valami különlegeset/értelmeset keresnek! Nálam legutóbb a SOMA volt ilyen hatású játék mint ez. Köszönet érte a Ninja Theory-nak !
El. Psy. Congroo.