Anno 1800
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végignéztem nem egyszer ,de semmiféle automata ker út ,vagy kikötőben beállított vásárlás nincsen ill.ami volt leállítottam,de így sem jön össze a matek?!
/szerk: amúgy ha nincs elég bevétel, akkor fel kell húzni pár pénztermelő szigetet, ahol a legalapabb dolgok vannak csak, 1-2es szintű polgárok, hal, ruha, krumplipálinka, és végtelen mennyiségben 1-2es szintű házak, amíg csak a piactértől elér a dolog. Kis követ odavinni, lekövezni az utat, hogy még messzebb elérjen a piac hatása, és féléjük se nézni többet, csak dőljön onnan a zs.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2023.07.03. 17:41:12
Kérdésem a következő: nem értem ezt a pénzügyi elszámolást ,mert vagy megint én vagyok a hlye és valamit megint benéztem vagy bugos!
A lényeg ,pl állok -10.000-nél (per pillanati elszámolás),de rákantintva a részletes elszámolásra a minden szigeteknél matekozva sehogy sem jön ki a összeg ,mert ha összeadom,kivonom akkor nem hogy -10.000-nél nem állok ,hanem mondjuk csak -1000-nél!? Mi a fen van? Előre is köszönöm a segítséget!
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
No comment! Jövök egy sörrel!
Utoljára szerkesztette: perko, 2023.05.19. 15:55:06
Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2023.05.19. 14:51:19
Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2023.05.18. 15:49:56
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Annyi problémám lenne,hogy megvettem a Anno 1800 - Year 4 Complete Edition-t ,feltetepítettem volna rá a magyarítást (megfelelő verziót)
psze úgy ahogy írták de még sem lett magyar?! Mi lehet a gond? Előre is köszönöm!
Xsx-en gyorsan lepörgettem a kampányt, hogy megnézzem a kontrolleres irányítást, zseniális.
Utoljára szerkesztette: perko, 2022.09.22. 15:04:38
Anno 1800 Complete Edition (Javított v1) (UBISOFT Platf. v14.3.1118176) DeepL magyarítás (Messifan)
Vagy a Facebookon a 'Messifan Gépi Magyarítások' csoportban is megtalálható.
nem tudom érthető volt e 😊
Tud e valaki valami ötletet arany bányászattal kapcsolatba? Egy idő után mikor olyan sok a befektető és a mérnök már nem lesz elég.Se újvilágba se északon nincs új bánya és bónuszokat is bevetettem,hogy több termelés legyen.Vásárolni se tudok már senkitől elfogyott és a termelésük is kevés
Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2022.05.25. 23:16:23
Valaki el tudná küldeni a magyarítást? Köszönöm szépen.
Az újság fontos még, hogy olyan cikkjeid legyenek, hogy x%-al több pénz, x%-al kevesebb termék kelljen a lakosoknak és végül vmi jó kedv, vagy lázadás csökkentési esélyes cikk, mert a manipulált cikkekre ugrik a lakosság.
Emellett általános szabály, hogy ha kevés a pénz, akkor még be kell népesíteni szigetet sok-sok 1-2 szintű emberrel, éppen hogy csak az alap dolgokat megadva nekik, és akkor dől a pénz.
Sikerült megszerezni?Egyébként ha megvan az áprilisi verzió az ugyanúgy jó a szövegeket nem ériontette a frissítés,csak felül kell írni nem is lett újra fordítva.
Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2022.05.23. 08:52:50
Egyébként vicces volt a balhé,jókat derültem az állandó idióta veszekedéseiken.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.19. 09:12:16
Itt az SG-n is hetekig ment az ereszd el a hajamat.Többször le is zárták a topic-ot az agyatlan horda miatt.
Elvileg talán a frászbúkon lehet megtalálni őket.
Bár ezt nem tudom biztosra.
Már nem használok gépimagyarítást,mert általában selejtesek meg néha még jobban elcseszik a játékot.Bár némelyik vicces,mert olyan ordas baromságokat lehet benne találni hogy legalább egy jót röhög rajta az ember.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.05.18. 21:49:55
ez így leírva nagyon egyszerűen hangzik, kivitelezni azért eltart párszor 10 órát 😄