A Jobbik lehetővé tenné az elektronikus szavazást 2022-től
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aha mert aztan az MSZP meg total fiatalos part mi? :-)
ja hogy a russzki barataik ott is segiteni tudjanak mi?
Nem kell rettegni a nyuggereknek !
Vezérünk /örökké éljen,és száz szál rózsa hulljon reá/ mindig meg fogja ÍGÉRNI a nyuggerprémcsit !
Minek szavazás? Egy,csak egy legény van,talpon e vidéken !
Vezérünk /örökké éljen,és száz szál rózsa hulljon reá/ mindig meg fogja ÍGÉRNI a nyuggerprémcsit !
Minek szavazás? Egy,csak egy legény van,talpon e vidéken !
VP hackerei majd itt is besegítenek...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az online szavazassal az a baj, hogy vagy konnyen hamisithato vagy rogziteni kell ki mire szavazott. Egyik se tul nyero...
Rettegnek a nyugdíjasok, mert a gonosz Vona elektronikus szavazással akarja elvenni tőlük a szavazati lehetőséget!!! (ripost/origo/tv2 stb.) <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.09.19. 21:49:10
Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.09.19. 21:49:10
Ez majd akkor fog maximum megvalósulni, ha egy olyan párt jut 2/3os többségbe, ami nem a nyugdíjasok szavazataira számít főleg. Tehát amíg a Fidesz van hatalmon vajmi kevés az esély a bevezetésére.
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.09.19. 12:00:05
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2017.09.19. 12:00:05
Én annak örülnék igazán, ha ez az elektronikus szavazás nemcsak a 4 évente történő választásokra, hanem a nagyobb horderejü döntésekre is "bevezetődne".
Pl Olimpia, Paks 2, akarunk e EUban lenni, kisvasút, miniszterek fizetéscsökkentése, kötelező vagyonnyilatkozat stb... természetesen egyszerüsitett kérdésfeltevési lehetőséggel (nem több hónapos meghekkelhető folyamat - bizottsági hercehurca, időbélyegzővel való marháskodás, aláirásgyűjtés)
Kicsiben láttam ilyet működni, nemrég volt a XVII kerületben egy online szavazási lehetőség, hogy van az önkormányzatnak pár millója játszótér felújitásra, és arra voltak kiváncsiak hogy 5 játszótér közül melyik a legnépszerübb...
Nyilván - kormánytól függetlenül - utópia amit szertnék, hiszen miért akarná bármelyvezető is hogy a nép beleszóljön a döntéseibe, nem is tudom létezik e a földön olyan ország ahol van ilyen... scifiben olvastam ilyet egyelőre csak 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.19. 11:31:25
Pl Olimpia, Paks 2, akarunk e EUban lenni, kisvasút, miniszterek fizetéscsökkentése, kötelező vagyonnyilatkozat stb... természetesen egyszerüsitett kérdésfeltevési lehetőséggel (nem több hónapos meghekkelhető folyamat - bizottsági hercehurca, időbélyegzővel való marháskodás, aláirásgyűjtés)
Kicsiben láttam ilyet működni, nemrég volt a XVII kerületben egy online szavazási lehetőség, hogy van az önkormányzatnak pár millója játszótér felújitásra, és arra voltak kiváncsiak hogy 5 játszótér közül melyik a legnépszerübb...
Nyilván - kormánytól függetlenül - utópia amit szertnék, hiszen miért akarná bármelyvezető is hogy a nép beleszóljön a döntéseibe, nem is tudom létezik e a földön olyan ország ahol van ilyen... scifiben olvastam ilyet egyelőre csak 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.19. 11:31:25