Sea of Thieves
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mohának mindig a déli oldala fás!
Nem nagyon pörög a topic azért megpróbálom. Társakat keresünk kis csapatunkba, cél hogy mindig tudjon játszani társaságba aki akar.
25 feletti társakat keresünk, mi 25-45 között vagyunk páran.
Ezen a discordon szoktunk játszani
Ez egy sandbox jatek, magad alakitod a celjaidat. Nekem also nekifutasra annyira nem jott be, de aztan adtam neki egy ujabb eselyt. Csatlakoztam egy discord flottahoz, es a jatek sokkal jobb Lett masokkal. Eloszor a cel Az volt, hogy kaloz legenda legyek ( Max szint mind3 frakcioval). De aztan idovel Mar Csak Az elmeny miatt logolok be. Full PvP van, ami nagyot dob a jatekon szerintem. Tetje van annak Amit csinalsz, hiszen 5 perc alatt elveszthetsz mindent Amit 2 oran at szereztel Meg, de ugyanigy te is elsullyeszthetsz masokat, El lophatod a kincseiket, stb.. kaloz elet..van tet. De karakter fejlodes nincs, Max kulonleges(ebb) kinezetu ruhakat, hajo kinezeteket vehetsz penzbol illetve achievementekbol. Minden kaland mas, hol nyugis, hol pedig tele veszellyel.. 😉
Az egyik Alabbi hozzaszolast javitanam, a 4 szemelyes galleonnal is Lehet latni a terepet a fedelzetrol lenezve a racsokon keresztul. Amugy galleonnal nem hajoznek ki 2 tagu legenyseggel. minimum 3 de inkabb 4..
Mentem vele 2-3 órát, beszegődöttt mellém egy profibbnak tűnő játékos is, igy elvitt egy komolyabb szigetre is (csontik, vulkán, rejtvényfejtés, volt kraken is, zenéltünk, horgásztunk). A harcrendszer kicsit bénácskának tűnt, de amúgy meg tetszett benne hogy próbálták kicsit reálisabbá tenni a hajókázást...
Megcsináltuk a küldetést, meg két kezdőt is, hazahajókáztunk, leadtuk a ládát és kész.
Ami igazából érdekel: jól érzékelem hogy ebben a játékban efektive fejlődés nincs? Illetve a játékban lévő pénz az maximum kozmetikai dolgok megszerzésére jó?
Mert igy felmerül a kérdés hogy titeket mi motivál a játékban - miért hajtotok? Látni az összes szigetet?
Van itt endgame tartalom amit mondjuk csak később lehet elérni? Mert a tegnapi session után (láttam 3 szigetet) nem érzek ingerenciát hogy ma is belépjek - ok, elmegyek egy másik szigetre, kiásom a ládát hazaviszem és kész? Vhogy nem kapott el a gépszíj...
(nem kritizálom a játékot, csak az eddigi élményeim alapján úgy tűnik hogy nem túl komplex illetve nincsenek benne hosszú távú célok - de ugye mivel nemsokat toltam, simánlehet hogy rosszul ítéltemmeg)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.05.09. 18:22:47
Áh, nagyon jó kis cucc ez!
Imádjuk!
Köszi mégegyszer! 😊
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Még van valami, amit nem értettem, ha van affinitásod még válaszolni, köszi! 😊
Szoktuk látni a lebegő koponyát, felhőszerő koponyát az égen, szigetek fölött. A múltkor közel mentünk egyhez, és elkezdtek lőni a szigetről, de amikor nincs fölötte, akkor nem lő. Ez mit jelent? Ez valami event?
Azt is észrevettük, hogy gyűjtünk mondjuk térképeket, amelyeket az E betű lenyomásával tudunk megnézni, de reloginnál eltűnnek ezek. Erre van valami megoldás?
Köszi! 😊
Még egy kérdésem volna, ha nem bánod. Fegyverek erőssége között van különbség, vagy van bármi statja ezeknek?
Illetve a hajót úgymond upgrade-elni lehet? Mi ketten játszunk, így a legkisebb hajóval értelemszerűen. De lehet ezt fejleszteni? Több ágyú, gyorsabb haladás, bármi hasonló?
Köszönöm! 😊
Effektíve új játékosok vagyunk, és annyit szeretnék kérdezni, hogyha csinálok egy partyt, barátom belép, játszunk, majd ő mondjuk vesz valamit a hajóra, akár vitorla, vagy kormánykerék, és kilépünk, majd be, nem látjuk alapvetően úgy a hajót, csak ha a ládából kiválasztjuk a dolgokat. Ez még oké. De hogyha ő megvesz valamit a hajóra, azt én látom a ládában majd? Vagy akkor csak ő tudja felrakni a hajónkra?
Remélem érthető a kérdés, köszi srácok! 😊
Tervezem megvásárolni a játékot a leárazás miatt ,de nem vagyok biztos benne hogy elfutna a gépemen mivel nem értek hozzá.
Szerintetek elfutna a játék ezen a gépen?
Proceszor: AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor (4 CPUs), ~3.4GHz
Ram: 12GB
Videókártya: AMD Radeon HD 7700 Series
Addoljatok: bladeexer
Egy palackban talált üzenet miatt nekivágtam egy hajóútnak... kb. 3 szigetnyi távolságra... először mellém szegődött egy kráken, aztán egy óriáscápa, majd mikor már teljesen reménytelen volt a helyzet jött még egy szellemhajó is! Esélyem sem volt!
A videók alapján azt gondoltam, hogy ezek a tengeri szörnyek csak bizonyos spec. környezetben jönnek elő és akkor sem egyszerre. Így 2 óra játék után elég durva, főleg ahhoz képest, hogy a videókon sehol ilyen nehézségű dolgot nem tapasztaltam!
Illetve beléptem egy klánba, vagy mibe... Meghívott egy srác. Az okozhatja, hogy a szintemnél nehezebb ellenfelekkel találkozom? Egy videó tanulsága szerint egy óriáscápa kilövése 2 nagy hajónak is jó 15 perces folyamatos feladat volt... Én egyedül voltam 3 boss ellen kis hajóval... Ez így elég durva!
Egyébként szívesen csatlakoznék olyan magyar játékoshoz/klánhoz, aki játszik ezzel a játékkal.
Sery
Jön egy játékos közli hogy barát ne támadjak majd kinyir és elsülyeszti a hajómat.
Semmi nem volt nálam.
Arra ébredek újra hogy egy csontváz ágyúval lövi szét az új hajomat,beakarok úszni a hajohoz de egy cápa megtámad, vissza a partra lövöm a cápát de egy kigyó közben megmar és meghalok.
Majd 1 órát szenvedtem míg egyedül legyőztem az összes csontit a küldetés során és megszereztem a sokat érő koponyát mikor hazafelé megtámad egy polip, és elsülyeszti a kis hajómat.
Már majdnem az outpostnál voltam euérz koponyával a kezembe elkezdek kiúszni a szigetre és már majdnem de tényleg majdnem a szárazföldet érintem 3prrc unalmas úszás után amikor megesz egy cápa.
Nem panaszként meséltem csak már röhögök én is az egészen...
😊
Az NPC mondjuk kicsit durva,nagyon pontosan lö ágyúval a világvégére is,nagyon sok van belőle,és akkor még ott van a többi elmebeteg játékos,nagyon kevés értelmessel találkoztam.
Magyarul egyedül nem nagyon fogsz tudni bármire is jutni a játékban.
If you give a little love you can get a little love of your own
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Nah április óta hanyagoltam a játékot most felmentem..
Hogy fenébe kell itt megölni a másikat??
Nem látta hogy ott vagyok odamentem testközelbe sunyiba a hátamögé majd 10 centiről telibe lőttem egy mordályal erre megfordúlt csapot kettőt és meghaltam.
Ezt eljátszottam még párszor aztán meguntam.
Amúgy totál élvezhetetlenek a harcok, baromi gagyi a mozgás semmit nem látsz mindenki csak össze vissza csapdos remélve hogy ott van a másik ezt kurvára elbaszták.
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Engem egyszer negyediknek bedobott egy angol csapatba.
Éppen kikötni készűltek eladni a megszerzett zsákmányt,mivel rendes vagyok segítettem nekik!😊
14 ezret kerestem pár perc alatt😊
Tegnap epp egy szigetre hajoztam, ahol epp egy masik hajo is le volt horgonyozva.. szep csendben kikotottem mellette, es atpakoltam a ladaikat az enyemre! Jo izgalmas volt kummantani a ladakkal, pont mikor az utolsot atraktam, latom a hajomrol, hogy a ket kaloz rohan a parton vissza a hajojukhoz, de mar keso volt nekik! 😊 Az egyik meg fel tudott maszni a hajomra, mikozben huztam fel a horgonyt, de sikerult lelonom, es elpucolnom. Eddigi legjobb kalozkodasom volt! 😊
Amugy szerintem sok lehetoseg van a jatekban, de meg tenyleg gyerek cipoben van..
Azt tudja valaki hogy ha partiban adunk le egy kincses ladat, akkor a jutalom ugyanannyi / kevesebb / tobb, mint ha egyedul adnank le?
Tegnap bedobott a jatek egy random player melle, es volt mar vagy 10 ladaja meg par koponyaja a fedelzeten, orultem neki 😊 😊
Azt hiszem ideáig tartott az együtt zenélgetős, táncolgatós poénkodás...
😊
Steam: stief83
Az sem tudtam hogy szükséges az is hogy a játék is támogassa.
Még régebben utána néztem és amit mindenki dicsér az 45 rongy.
Nem olcsó de megéri. Ha nem hoz ki a microsoft egeret lehet hogy egyszer megveszem mert nagy elöny konzolon belül is.
Viszont ha kihoz a microsoft is egeret akkor azoknak akik játék miatt vesznek erős pc-t egyre kevésbé fogja megérni mert jönnek a stratégiai játékok, a szimulátorok, folyamatosan konzolra és hiába gyengébbek mint egy új gamer pc, a játékok optimalizálása miatt közel hozzák ugyan azt a grafikát olcsóbban.
Egy hozzám hasonló átlag játékosnak már most sokkal kobban megéri konzolon játszani, de jelenleg azért még a pc vezet.
Ki tudja meddig....?😊
Rosszul gondolom?
Utoljára szerkesztette: Stief, 2018.03.23. 16:05:13
De 24 colon nem ugyanaz mint 65-on.. 😊
Mi lesz ha a konzolosokat mint jó magam összeeresztik a pc-sekkel.
Elején örültem neki csak a chatet irigyeltem a pc-sektől de olvasva titeket kezd nem tetszeni a dolog...
Igazabol az bosszantott a legjobban, hogy csak azert haltam meg, mert xbox controllerhez nem vagyok hozzaszokva, igy mindenre lottem, csak akire kellett volna nem.. 😊
Evvel még soha nem találkoztam elég sok outpost van, ha van ott hajó és van félni valónk, ki se kötünk ott!
Ha meg hajó nélkül van valaki a szigeten azt sellő jelzi, elég szép kék füstoszlopot ereget, szóval érdemes megnézni.
Egyreszt tetszik, hogy jatszhatok nagy TV-n xbox-on vagy PC'n s monitoron..
Masreszt tegnap majdnem beverzett a szemem, mikor 4 kincses ladaval hajoztam vissza, es a kikotoben szetalazott valaki. Talan lett volna eselyem, ha epp eger es billentyuzettel toltam volna (PC), de epp a controllerrel benaztam (xbox), igy eluszott a 4bol 3 lada, es kb 5x oltek le, es a hajot is elsullyesztettek.
Eloszor nem tetszett, hogy nekem kellett mindent kitalanom, igy jo par orat lamultam az elejen, de utolag visszagondolva jo volt, hogy kicsit "old school".
Nekem a tartalommal nincs gond egyelore, nem tudok rafekudni napi 3+ orakat, igy el leszek vele par hetig biztosan.
Utoljára szerkesztette: Sáska, 2018.03.23. 12:13:22
Az okosokat kérdezem, hogy tényleg csak 3 hónap múlva jön az első olyan patch, amiben új tartalmakat hoznak be? Mert a jelenlegi formájában nincs benne 3 hónapnyi játékidő.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.03.23. 11:57:58