A jövő hadviselése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
látod lehet ez a baj, hogy 4-6 évesen is ugyanígy láttad a világot, vagyis azon a szinten maradtál :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
akkor a gyíkemberek hozták ide a háborúkat? az ember meg alapból békés természetű? vagy mi van!? mesélj még :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Még fiatalok ezek a háborúk.:) Nincs olyan kifinomult hadviselés és modor.
Ahogy elnézem a topik máris átfordult cyber warrior módba, ami tulajdonképpen a jövő háborúja.. már MA! :)

Megtisztelsz, hogy egy egész csapatnak képzelsz.. <#bohoc>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Biztos más ült a gépnél, a #14-ben már megbízhatóan hozza a megszokott eszement kreténséget...
Mindenkinek szüksége van társaságra, megértésre, egyetértésre, igenlésre és helyeslésre. Ez a lét egyik természetes velejárója.

Ezt majdnem úgy kérdezted tőlem, mintha azzal a szándékkal indítottam volna a fórumot, hogy a vitatkozni vágyókat idecsalogassam. Nos, nem, nem ezért indítottam a fórumot, de, ha már bármilyen ellentét alakul ki, az legyen polémia, de ne vita és ne is veszekedés.
Köszi, de az olyan emberek már egyedül sem magányosak...

Viszont olyan emberek is vannak, akiknek a háború tényleg természetes... itt ezen a fórumon is, méghozzá ranggal..
Gondolod, hogy befog belôlük a topikod egyet ?

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Én nem arra gondoltam, hogy elszálltál volna bármitől is, akár magadtól, csak lehetőleg ne légy magányos. Találj olyan embereket, akik osztják a nézeteidet...
Tudsz te értelmesen is hozzászólni.
Gratula:)))
Köszi a segítô készséget, de nagyon jól megvagyok. Minden tekintetben. Azért arra mindig ügyeltem, hogy ha csak fél lábbal is, de ezen a világon (is) maradjak. <#worship>

Azért remélem nem vagy magányos a gondolataiddal, érzéseiddel... Csak mert akit tudnék "ajánlani" ismerkedésre, eléggé antiszociális és még a vele egyetértőket is el tudja taszítani magától.
4-6 éves koromban talán még csak képzelôdtem, amikor minden info nélkül egy kicsit talán homályosabban, de ugyan így láttam a világot. Most hála a világhálónak, tudom, hogy nem vagyok egyedül... De akirôl te tudsz, az biztosan nem én vagyok..

Tudok valakiről, akivel te nagyon jóban lennél.:) Már olyannyira, hogy gyanús, hogy te nem ő vagy.:D

Amúgy tényleg vannak ilyenek, akik egy intergalaktikus háború kellős közepére képzelik magukat. Ami talán igaz, talán nem, mindenesetre ha igaz is, az ő szemléletük még akkor is eléggé távol áll a valóságtól, mert eléggé meg van spékelve mindenféle mesébe illő dologgal.
Rossz hírem van. Nincs semmi ami errôl a bolygóról származik. Mi magunk sem.

A jó hír pedig: a Föld az utolsó "szemétdomb" a galaxisban, amely még felszabadítás elôtt áll a megszállás alól....

Te mindent az idegenek jelenlétével, behatásával magyarázol?

Semmi "emberi" termék nem lehet, ami erről a bolygóról származna?
De gondoltam, elôbb mint gondolnád... a háborúk ugyan is kintrôl költöztek ide..

Arra nem gondoltál, hogy talán végül pont ez lesz a megoldás? Más bolygókra kivinni a "szemetet", magyarán a háborúkat (is)?
Hát,.. ez egy érdekes háború, de én minden esetre deportálnám azokat a Földrôl, akiknek meg van a szabad választásuk békében éni és a háború között, de ôk még is háborúznának.

Olyanok nem esnek "áldozatul" egy ilyen háborúban, akik nem akarnak. Magyarán: akkor ütnek, ha te is ezt akarod. A szabad akarat jogán vívott háborúk. Ezt értettem pontosan fair alatt.
Háborúkat fair módon ? Úgy érted áldozatok nélkül ? .. akkor mehetnek a homokozóba is, a homoknak nem esik baja..

No és ha a háborúkat fair módon vívják? Amolyan aki akar háborúzni, annak ki lesz jelölve a megfelelő terület. Sosem tudhatod...
Mibôl gondolod, hogy a jövôben lesznek háborúk és hadviselés ? Békében már nem is jó élni <#confused>

Várom.:)
Stanislaw Lemnek volt egy írása, A XXI. század fegyverrendszerei avagy a tótágas evolúció, 31 éve jelent meg a Galaktikában (86 nov.)

Az eltelt idő ellenére ma is érdekes. Sajna a neten nem találtam meg a szöveget, a HTKA fórumban belinkelte valaki, de már nincs fenn a doksi. Talán egyszer beszkennelem.
Az általad linkelt fórum a világűrben való hadviselésről szól.

Az általam nyitott azonban, ha elolvasod a leírást, sokkal átfogóbb jellegű...
Szerintem kezd ezzel, és amíg nem tudod kívülről az ott leírtakat, addig ne nyiss új topicot (pláne ne konteóst, így is több van, mint kéne).

https://sg.hu/forum/tema/1267449198
Milyen lesz a jövő hadviselése?