Megérkezett az LG első G-sync monitorja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemcsoda hogy nem igyekeznek TV-kbe rakni ezt a sync dolgot, és mobilra is alig akar megérkezni,
mert ez egy "fudge" .
mert ez egy "fudge" .
attól hogy változik a piros vonalak hosszúsága az x tengely mentén ( 35-144hz közt) az pont olyan szakadozott lesz, csak jobban illetve kevésbé jobban szakadozott.
Ráadásul elúszik a fix időalap amitől a fényerő imbolyogni fog.
Ráadásul elúszik a fix időalap amitől a fényerő imbolyogni fog.
a piros vonal bizony szakadozott, és egy digitális display esetében pontosan hogy a piros vonallal jelzett helyzet áll fenn.
Az ideális rekonstrukció kevés sample ponttal az, ha minél rövidebbek a minták. Különben jön a "retinal smear " .
Hogy ne csak én mondjam, nekem enélkül is egyértelmű :
http://blogs.valvesoftware.com/abrash/why-virtual-isnt-real-to-your-brain-judder/
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.11.22. 16:07:47
szakadás alatt szerintem screen tearing-re gondolt az író.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ennek még nézz utána egy kicsit.
Amúgy nem csodaszer és túl drága, de érzékelhető.
Amúgy nem csodaszer és túl drága, de érzékelhető.
"szakadásmentes, tökéletesen pörgő képkockák szülessenek."
tetszik tudni az hogy 8-16ms hosszú időszeletkékben vannak állóképek valakinek az arcába nyomva az eleve nem lehet szakadásmentes , sem pörgő,
mert az maga a szakadozottság meg a nemfolyamatosság.
Vajon miért billogozták a TV-ket 960hz-re ? Most akkor ki néz kit hülyének ? Aki szerint a 144hz folyamatos , ami gyakorlatban sosincsen, arra kell g-sync band aid , arra mit lehet mondani ?
:D
tetszik tudni az hogy 8-16ms hosszú időszeletkékben vannak állóképek valakinek az arcába nyomva az eleve nem lehet szakadásmentes , sem pörgő,
mert az maga a szakadozottság meg a nemfolyamatosság.
Vajon miért billogozták a TV-ket 960hz-re ? Most akkor ki néz kit hülyének ? Aki szerint a 144hz folyamatos , ami gyakorlatban sosincsen, arra kell g-sync band aid , arra mit lehet mondani ?
:D