Hétvégi ajánló: Call of Duty WWII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az se fiatal, 2007-es. Nagyjából egy Core 2 Quad-dal lehet párban játékoknál. Bár az órajel rendben van, ha csak a játéknak nem kell valami modernebb utasításkészlet, akkor azért a minimumban leírt i3 szintjét hozhatja simán.
Rövid, meg ismétli önmagát, de a grafika ver mindent.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Köszi!
Xeon5450 3GHz
Xeon5450 3GHz
Nem kell ilyen sorrendben legyen, inkább csak erre írtam:
"biztosak vagyunk abban, hogy jövőre a Treyarch ismét bedobja a világháborús témát!"
Szerintem jövőre legyen valami más, valami modernebb (vagy ha nem modern akkor jó a WW1 vagy Vietnam is, csak ne feltétlenül megint WW2). Pl. a Ghosts nekem nagyon bejött, és a befejezése erősen ordít egy folytatásért szóval én leginkább arra lennék kíváncsi.
"biztosak vagyunk abban, hogy jövőre a Treyarch ismét bedobja a világháborús témát!"
Szerintem jövőre legyen valami más, valami modernebb (vagy ha nem modern akkor jó a WW1 vagy Vietnam is, csak ne feltétlenül megint WW2). Pl. a Ghosts nekem nagyon bejött, és a befejezése erősen ordít egy folytatásért szóval én leginkább arra lennék kíváncsi.
Milyen Xeon? Valószínűleg inkább a videókártya lesz a gyenge láncszem. Az alábbi videóban elvileg HD7770-nel játszák, a sebesség rendben van, viszont csak 1366x768 a felbontás, és a grafika is jócskán vissza van véve. Amúgy egy nem túl acélos AMD A10-6800K CPU-val és Radeon RX550-nel 1920x1080-ban simán 50-60 fps megvan úgy, hogy textúrák, környezet magasra van állítva, az árnyékokat, tükröződést, egyéb post-process effekteket kell visszább venni, azok eszik az erőforrást nagyon. Textúra részletességet pl. mindig magasra lehet venni, igazából nem befolyásolja a sebességet.
//www.youtube.com/embed/f6sojVEpuPo
Utoljára szerkesztette: Zombee, 2017.11.20. 09:25:03
Utoljára szerkesztette: Zombee, 2017.11.20. 09:25:03
Csak azt szeretném kérdezni, hogy ha nekem a konfigom fent írt minimum alatt van (Xeon proci, HD7770 VGA), akkor el sem fog indulni?
Advanced Warfare, Ghosts, WWII, Advanced Warfare, Ghosts, WWII, Advanced Warfare, Ghosts, WWII... ez így kicsit uncsi lenne. Korea, Vietnam igazán helyet kaphatna végre, de egy I. világháborús epizód is jöhetne, a Battlefield 1 édeskevés még.
Utoljára szerkesztette: Zombee, 2017.11.20. 00:28:54
Utoljára szerkesztette: Zombee, 2017.11.20. 00:28:54
Tetszik ez az új CoD, csak azt bánom, hogy nem lehet co-op kampányt tolni mint a World at War-ban.
Az 5/5-ös értékelések szerintem kicsit erős, főleg, hogy utána le vannak írva a hibák. A kampány szokás szerint rövid lett, és valamivel gyengébb is mint legtöbb eddigi CoD rész. Ettől eltekintve jó volt ismét a világháborúban kalandozni, a játékmenet nagyon rendben volt.
Azért remélem nem fog minden jövőbeli CoD és BF rész csak a világháborúkban játszódni, nem hiába váltottak modern környezetre annak idején, nagyon hamar unalmassá tud válni a nácivadászat. Engem személy szerint jövőre az Advanced Warfare vagy a Ghosts következő része jobban érdekelne (majd 2-3 év múlva megint elővehetik a WW2-t).
Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2017.11.19. 14:07:07
Azért remélem nem fog minden jövőbeli CoD és BF rész csak a világháborúkban játszódni, nem hiába váltottak modern környezetre annak idején, nagyon hamar unalmassá tud válni a nácivadászat. Engem személy szerint jövőre az Advanced Warfare vagy a Ghosts következő része jobban érdekelne (majd 2-3 év múlva megint elővehetik a WW2-t).
Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2017.11.19. 14:07:07
"nem csak az Omaha partszakaszon próbálkoztak a szövetségesek"
A Juno-t (ami karakterében más volt, mint a többi zóna) is feldolgozták már a CoD II-ben. Sőt a vitorlázó repülős ájszakai akciót is a CoD kiegészítőjében. Akkor még mit lehetett volna?
A Juno-t (ami karakterében más volt, mint a többi zóna) is feldolgozták már a CoD II-ben. Sőt a vitorlázó repülős ájszakai akciót is a CoD kiegészítőjében. Akkor még mit lehetett volna?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams