2017 legkelendőbb játékai a Steamen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zola2000
Options menüben controller settings vagy hasonló menüt kell keresgélni.

A

Sziasztok, segitséget szeretnék kérni, hátha valaki tud segiteni. Kisfiam játszik Fifa 18-al, Xbox one S-en. Most véletlenül valamit elállitott és kapuralövésnél nem erőteljesen megrugja a játékos a labdát, hogy a kapuba menjen, hanem mindig átiveli a kapu felett! Nem az X gombot nyomja, hanem a B gombot! ( Ehhez én nem értek, az ő elmondása alapján irtam. 😊 Kérlek, segitsetek ha tudtok! Elóre is köszönöm szépen, további jó játékot kivánok!
zola2000
Off Wiiura is voltak majdnem ugyan ilyen exkluzív játékok, mégsem vette senki, de a handheld mód egy -amennyire lehet- rendes konzolban nagyon bejött a piacnak.

A

ah, mindegy.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Tinman
Ha elolvasod melyik hsz-re reagáltam megérted, vagy nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

khm... steam... hogy jön ide a nintendo?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

takysoft
Kolléga, hogy adnál el a röhejes szemetüket, ha nem lenne jó játék hozzá? 😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Tinman
Még a végén talán azt is megérjük, hogy a #mocskosnintendo játékai is felkerülnek és nem láncolják oda a röhejes szemetjükhöz a jó játékokat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Azért az EA becsokizna ha az ő bármely szarjából fogyna annyi mint pl a PUGB-ból. Ilyen rövid idő alatt nem igen volt még olyan pc-s cím amiből 26.5 millát eladtak volna....(2017 dec 31-es adat csak steam)

Next PC upgrade: 2022

zola2000
Nier, tales of berseria, dragon ball xenoverse a pc eladási top listán, nocsak.

A