Scum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Map eredeti reddites linke (jobban zoomolható):
SCUM map
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.09.06. 21:00:59
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.09.06. 16:43:13
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Mondjuk ha lesz autó (bár nem tudni mennyi, és hogyan lesz szétosztva), akkor azért begyorsul egy kicsit a játék / felfedezés.
Nekem a célok meghatározása, létrehozása döntő lehet, mert egyelőre számomra elég unalmas. Ettől függetlenül van benne potenciál.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.09.06. 15:37:13
Rengetegszer újra spawnoltam magam singlében a reptérre, bár nem néztem át az égeszet; az M1 rifle nem került hozzám sose, csak a tár meg a lőszere. Meghaltam és a reptér alatti zöld pöttyel jelölt táborban megkaptam tárral lőszerrel. Lehet, hogy helyspecifikus lesz egy egy fegyver lelőhelye? Vagy csak véletlenül adta így?
Láttam streamben, hogy milyen állapotok vannak pvp-ben. Egyjátékos módban tök jól működik a harc a zombikkal. Éhségérzet mérő bugos, de nem hal éhen a karakter szóval mindegy. Factoryt kell majd felderíteni. Az a következő kihívás. Tetszik, hogy nem csak úgy besétálunk bárhova. A single mód alapján, ez egy nagyon jó játék lett és lesz, ha megoldják a multis problémákat.

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.09.06. 10:46:24
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.09.04. 21:27:01
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
???? HOL?
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1497213517
Engem minden kezdeti fenntartásom, kritikám ellenére megvettek kilóra. Nagy reményekkel várom mi sül ki belőle.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.09.04. 20:16:05
Sztem ez egy szar konstrukció, de ez van, várni kell.
Utoljára szerkesztette: nortsen, 2018.09.04. 20:03:11
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.09.04. 16:37:15
HA megnézzük a karakter generáláskor még szürke képességeket, durva dolgok lesznek viszont, vezetés, motorozás, repülés, vitorlázás, mászás, zártörés, robbantás, programozás és egy csomó más képesség. 😊
Nem tudom képesek-e lesznek egyáltalán megcsinálni, de ha igen... és még a tickrate is lesz legalább 20 .. (nem, nem várom el hogy 60 vagy jobb legyen.. unreal motortól hiba lenne ilet várni 64 playerre) akkor már elégedett lennék. PUGB is elmuzsikál 20-22 tickkel. Szal ha ezeket összehozzák, egy igen érdekes játék lesz ez, de ekkora térképen simán lehetne 150-200 a limit.. ami viszont sajnos kivitelezhetetlen szintén ezzel a motorral, online multiban.
1-2 év múlva még nagyon jó is lehet, de félő, hogy addigra "kiszeretnek" a játékosok belőle, és bár most este van 60-70 000 online, mire kész lesz, és tényleg nagyon jó játék lesz, addigra elfelejtik a népek és 5-6000 online fog mozogni esténként. Sajna sok Early Acess státuszú játék jár így, mire kész, és tényleg jó is, addigra elnéptelenedik mert más gama lesz a divatos.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.09.04. 06:57:16
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Ne haragudj hogy beleszólok, a desync tényleg nagy probléma most a játékban, de ez a szituáció nem azért lehetett, mert a karaktered teljesen fedezék mögött volt? Ugyanis takarásban a karaktered semmilyen mértékben nem láthatja a fedezék túloldalán levő játékost.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Multira teljesen alkalmatlan jelenleg a játék, jártam vagy 10-15 szerveren, de mindenütt ugyanaz volt, ha egy player kicsit nagyobb sebességgel szalad, az nagyrészt láthatatlan, az eventeken is a játékban is. Volt hogy onnan tudtam hol a játékos, hogy a zombik ütötték, kergették, de látni nem lehetett. Olyan is volt, hogy egy katonai bázison lapulok a robotok elől egy konténerben, látom bőszen soroz valamit a robot, aztán nyílik nem messze tőlem egy hangárajtó, hallom ahogy kopog a cipője valakinek, elszalad előttem pár méterre, végig hallani a hangját, aztán nyílik egy másik ajtó. Az emberből nem láttam semmit, pedig jó loot lett volna ha sörétessel kilövöm a cipőjéből. Nem tudom hogy játék hiba, vagy durva cheat.. de mindegy is. A tickrate olyan mintha 1-5 között lenne kb.
Jelenleg a játék kb egy eszek, iszok séta szimulátor. Szurkolok a játéknak, de Early Aces ide vagy oda, ez botrányos kiadás, a fent felsoroltak mellé még írhatnék címeket, ti is tudnátok, egyikért sem bántam meg a kiadott pénzt.. de ez nem érte meg. Early A ide vagy oda, egy multiplayer játékot nem lehet még EA-ban sem kiadni úgy, hogy a netkód teljesen alkalmatlan a játékra. Szurítok még a csapatnak, van azért munka ebben aj átékban rendesen, a térkép nagyon jó lett szerintem, a grafikára nem lehet panaszunk, az animációktól nem estem hasra.. ott van lemaradás, de azért bízom benne összehozzák majd.
Korai hozzáférés van,úgy kell kezelni.
Csalók ha léteznek az baj.Én még nem találkoztam egyel sem
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ajánlom FORSEN streamjét :S elszomorító
a netkód pedig szarabb mint volt
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.09.02. 19:41:45
volt 2 szabad helyem az esőkabátomban, belelootoltam egy box-ba ahol volt egy doboz /20db shoti lőszer meg egy kötszer/ elakartam rakni mind a kettőt,de nem engedte behúzni az üres slotba.....mind a kettőt próbáltam mind a két helyre ,de nem engedte.......két random cuccot a földre raktam, ezek helyére betettem a lőszert meg a kötszert az esőkabátot pedig a földre raktam.....mikor visszavettem az esőkabátot benne volt még egyszer a shoti lőszer és a kötszer is
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.09.02. 14:45:15
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
Szerver: mi a hivatalos szerveren (#115 EU) vagyunk, itt sokszor még zombit ölni is nehéz, legalábbis anélkül, hogy ne üssenek meg, mert automata sörétessel telibe lövöm és alig kapja a hitet. Néha laggot is tapasztalni. Viszont Event alatt folyamatosnak/jobbnak tűnt a játék.
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.09.02. 13:06:07
Beérem egyelőre azzal ami van.
Talán a craft-ot keveslem,ez az ami bosszant de minden mást nagyon birok😊
Bázisnak most gondolkodom,hogy befoglalok egy tanyát/kis farmot valahol és oda teszem Shelter-t.
Ahol van vadászles stb..
Mondjuk ezt őrizni kell biztos keményen de jobb lehet éjjel esőben bennt mint a sima kis tető alatt lapítani az erdőben.
Lassan Rank 2.Most már nem akarok visszacsúszni
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.09.01. 22:01:48
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.09.01. 21:03:26
30+ órám van benne de nem találkoztam ilyen dolgokkal.Se Ftame esés se teleport.Még Deathmatch-be se..
a nyomod a SHIFT et és úgy nyomsz bal 1-et az egérrel üt a fegyóval!
ha scoppal nézzel egy célra és közben nyomod a légzés visszatartást beméri a távolságot,szélerősséget!
lehet ZERO-t állítani ha nyomod a shiftet és egérgörgőzöl ( lehet a ctrl-t kell nyomni)
Ha esetleg más is ebbe esne bele, leírom, hogy a konzervnyitót ki kell jelölni és akkor van Open parancs a kézbe vett kaján, ha nincs kijelölve, akkor nem jelenik meg az Open.
Szóval biztos ott is meg van a pontos menete a dolognak, mit hogyan és milyen sorrendben kell csinálni, hogy működjön. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2018.09.01. 11:34:07

hiába rakok tüzet, tűzöm fel botra a húst, nincs COOK opcio.....és a húst se tudom leenni a nyársról hiába szúrom a tűz mellé a zöld helyre ahogy mutatja az opciót......kilogoltam csináltam egy új pálcát, ezt se COOK-olja meg ,de letudtam enni a húst /nyers?/ nem adott semmi energiát..........hiába ment át rajtam