Wiii, Move vagy Kinect, vagy bukás volt?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Nintendo nagyon régen, még a NES idejében is kísérletezett mozgásérzékelős játékokkal, csak akkor nem is terjedt el, és akkor a technológiája is nagyon drága volt. Ezért dobta akkor a Nintendo, majd visszahozta és sikerre vitte, amikor olcsó lett.
https://supermario4ever.wordpress.com
A switch joyconjai is tudnak hasonlót, de a "wiiszerű" érzést eddig csak az arms adja vissza.
A
Mindegy, off topik, mert PSVR-ra nincs családi sport cím, ezen a téren a Kinect tarol.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Olyan ez, mintha azt mondanád, hogy PS4 Pro-t még az ellenségednek sem kívánsz, mert van rá Minecraft meg a ratyadék szar indie címek....
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Az Ocean Dive nem játék. Egy kvázi demo lemez (VR Worlds) része, ülsz és nézel, ettől biztos nem lesz motion sickness gondja senkinek, de ez a PSVR téma 0.01%-a. Maga a demo lemez nem sikerült rosszul nagyjából pár óra elegendő látnivalót tartalmaz utána meg a keserű valóság, gagyi címek halmaza, a játékok brutális hányadában vállalhatatlan grafikával, a pixelgennyel, elmosással 640x480 szintű ótvar grafika szinttel.
Azokban a játékokban ahol meg mozogni kell, ott még az edzettebbeknek is odacsap a m. sickness, ami szokható, de miért akarná bárki is megszokni, amikor leveszed a fejedről és szó szerint megkönnyebbülést érzel a FHD kijelződ pixelpontos látványától.
Kinect-re vannak remek átmozgatós, táncikálós, ügyességi játékok. PSVR -> ellenségnek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A PS VR klassz dolog, semmi mással nem pótolható játékélményt nyújt, melyre jelenleg semmilyen más konzol nem képes. Természetesen nem várhatsz tőle 4K HDR minőséget, de a látványtól összefosod magad, ha például az Ocean Dive-ban alámerülsz.
Ennek ellenére a VR nem az ugrabugrálós sportcímekre lett kitalálva, arra szerintem nem ó választás.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
"Főleg a sportolós megmozgatós játékok érdekeltek volna."
Egy használt Kinect + a jobb kinectes játékokkal "fillérekből" elszórakozol a családoddal ezt garantálom. A 100.000 Ft-ból sok megfog maradni. Guitar Hero-ra is repüljetek rá bátran.
egyedül a just dance ami ér valamit meg szórakoztatott többet.
szerintem csak ezért nem érdemes konzolt is venni, inkább csak úgy ha már eleve van neked.
move-t meg wiit nem próbáltam.
inkább egy ps4, vr headsettel.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Régebben nagyon felkapott téma volt a Wiii, a ps move és a kinect. Sajnos a panelben a hely miatt nem tudtuk volna kihasználni. Most elég nagy a nappalink, hogy a tv előtt szabadon ugrálhassunk és gondoltam jó szórakozás lenne valamelyiket beszerezni. Utána olvasgattam egy picit, de kb. 2013-tól halott a téma. Csak ezért vennék konzolt, de játék hiányában nem veszek 100.000-ért konzolt. Valaki tud erről valami infót, hogy ez egy nagy bukás volt a konzol gyártóknál, vagy miért nem csinálnak játékokat már rá? Ki használ ilyet? Melyiket ajánlaná és miért?
Főleg a sportolós megmozgatós játékok érdekeltek volna.
köszi ;)
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu