Tűzgyűrű: Lázadás - lezárult egy franchise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, hogy hihetetlenul hangzik, de nem ez az elso, hogy oriasi robotok harcolnak oriasi szornyek ellen, viszont messze a leghulyebb megoldassal....hat ezert...volt alapanyag boven, meg ha el is tekintunk a jozan esztol...
A folytatás ugyanolyan ostoba, mint az első rész, mégis sokkal élvezhetőbb. Egyrészt már az pozitívum, hogy látni lehet az akciójeleneteket, illetve óriási plusz, hogy a szereplők alapvetően kedvelhetők. Sem Boyega, sem Eastwood nem álmenőzik túl a szerepüket, a köztük lévő rivalizálás is tök normál szinten marad. Még a két agyhalott tudós, akik visszatérnek az első részből sem akasztottak ki.
Ja, és a felmerült vitához: most komolyan, óriásszörnyek verekednek rohadt nagy robotokkal. :-D És azon vannak egyesek kiakadva, hogy hülyeség, ha ketten irányítanak egy robotot? Ebben az egészben mi értelmes vagy logikus? Szó szerint semmi, ezen minek fennakadni?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Persze, kb. minden szinten marhaság, de az még belefér a szokványos "inkább fiction mint science" hülyeségek közé.
Az egész film úgy kreténség, ahogy van. Nem csak technikai oldalról, minden szempontból Zskat fos nördöknek. Vagy még az sem.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.04.05. 01:06:15
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Amcsi csávó+kínai nő. Kínai piac, jelkép. Amcsi csávó+afro amcsi csávó. Megfelelés a mai elvárásoknak és jelkép.
Kicsit olyan, mintha a Star Treknél nem minden sorozatba más zsánert/eszmét/ideológiát képviselő kapitányt raknak, hanem egy sorozatban egy hajónak 8 különböző kapitánya van egyszerre. :D Annyiban sántít a párhuzam, hogy azért ott van még legénység is.
Én megpróbáltam elképzelni ezt a kétemberes irányítást, de a tankokat sem úgy irányítják, hogy egyik fickó az egyik lánctalp sebességét szabályozza plusz a lövegtornnyal lő, másik a másik lánctalpat szabályozza plusz a géppuskával lő... hanem van egy pilóta, egy tüzér, egy géppuskás stb.
És valószínűleg egyszerűbb ezt összehangolni, mint a filmben kompatibilitási nehézségekkel küzdő mind-meldinggel szórakozni, a harckocsiknál már bizonyított. Igaz, a valóságban nincs is más lehetőség.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Én anno egy nap néztem meg az első részét félrészgen a Godzillával, még úgy is totális agyleolvadás volt. Azóta nem voltam hajlandó ilyen zskat fos filmet nézni még torrentezve sem.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams