Lesz Indiana Jones 6 is - de Harrison Ford nélkül

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
Tegyük hozzá, az Angelina Jolie féle Tomb Raider igen messze van attól a státusztól, mint Harrison Ford az Indiana Jones-ban.

Szerintem is adná magát...
"női Indiana Jonest lássunk a moziban" - ja ez a Tomb Raider-ilyen már van, ott is simán átcserélték a szereplőt, majd itt is szimplán átcserélik....
Ennyi:

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Ha már nem tudnak másban gondolkodni mint folytatásban meg remake-ben, akkor szednék elő az Ifjú indiana Jones kalandjait. (Szerintem)
Csak az a shia labeouf ne jelenjen meg többet.
wraithLord
Miért hasonlítanának egymásra nagyon? Nem klónok. De nyugi, az általad felvetett problémát ezek szerint Spielberg is felismerte, mert lehet hogy lesz nő Indy is. 😄
(Nem azt mondom, hogy ne legyen Indy, mert ott van Lara Croft, hanem azt, hogy Indy maradjon Henry, mert női akcióarcheológus már van, akkor is, ha nem kopipészt+nemcsere, ami szerintem így van jól.)

Amúgy ja, minek Batman, mikor ott van Superman? 😄
Zombee
függetlenül a filmek színvonalától, a két karakter nagyon nem hasonlít egymásra. Ennyi erővel minek Batman, mikor ott van már Superman.

Zombee
Indiana Jones = Harrison Ford. A fiataloknak már ciki a régi, CGI nélküli film, ami nem sötét, nem realisztikus. Igazából ha ők elmennek majd rá, egy kincskeresős kalandfilmre mennek, nem egy új Indiana Jones epizódra, lehetne más is a címe.

Csodaszámba menne, ha egy fejőstehén karaktert elengednek további feldolgozások, fiatalítások meg nemváltások nélkül.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

wraithLord
Női Indiana Jones-nak ott van Lara Croft. Ne már...