Gigabites alapcsomag a Digi célja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor bekötötték, akkor pár napig ment a 986/211, aztán utána csak 322/211. Tehát a gigabites kapcsolat csak duma, és mivel a 322 Mbit teljesíti a szerzdősébeli minimumot, ezért nem is lehet miatta reklamálni. Ezt jó ha tudjátok!
Mégse nyavalygok, mert a 322 is bőven elég, a 211 upload fasza és stabil (nekem ez volt a lényeg) és mindezt havi 2250 Ft-ért ez az ár/teljesítmény messze a legversenyképesebb jelenleg.
Mégse nyavalygok, mert a 322 is bőven elég, a 211 upload fasza és stabil (nekem ez volt a lényeg) és mindezt havi 2250 Ft-ért ez az ár/teljesítmény messze a legversenyképesebb jelenleg.
Nálam 835/211 volt, mikor minden felesleges processt kilőttem a windowsból és csak egy gép csatlakozott a routeremhez...
Utoljára szerkesztette: Meridian, 2018.04.27. 01:57:47
Utoljára szerkesztette: Meridian, 2018.04.27. 01:57:47
http://www.taxierden.hu
"A cég tervei szerint optikai hálózatán hamarosan minden előfizetőjének alapból, egységesen már kizárólag gigabites élményt fog nyújtani."
Hat nem orulnek, ha most ezert routert kene cserelni.
Hat nem orulnek, ha most ezert routert kene cserelni.
az egész házzal több hónappal ezelőtt aláíratták a szerződésmódosítást.
szomszédnál már 1 hónapja bekötötték.
itt még semmi.
kérdeztük, mikor jönnek, "majd hívnak". ez már egy hónapja volt. lolfail
Utoljára szerkesztette: jkedzs, 2018.04.22. 12:51:14
szomszédnál már 1 hónapja bekötötték.
itt még semmi.
kérdeztük, mikor jönnek, "majd hívnak". ez már egy hónapja volt. lolfail
Utoljára szerkesztette: jkedzs, 2018.04.22. 12:51:14
‿︵‿︵‿︵‿ヽ(°□° )ノ︵‿︵‿︵‿︵
Melyik cég nem megkérdőjelezhető a telekom piacon?
A Digi erősen megkérdőjelezhető egy cég.
De mit is várjunk egy román fagyisból lett médiacézártól.
De mit is várjunk egy román fagyisból lett médiacézártól.
Na jövök, hogy ne érezzétek rosszul magatokat és kiteszem a "Royal Flush"-t a 10/0,5-öt 2év hűséggel 4600huf-ért a mértékegység Mbit/s 😄
Természetesen nem az oldalakun lévő sebességmérőt használom, mert az "csal egy kicsit". A szelessav.net mérését ők is elfogadják és sajnos kimerül a sebesség hiba vizsgálatuk abban hogy a 300-at meghaladja akár 2-vel (302) akkor nincs hiba.
Lényege a mondanivalómnak, hogy ha majd a 2/3-át garantálja az 1000-nek akkor esetleg hívhatná annak aminek most nevezi, de az 1 harmadra sem tisztességtelen a hivatkozás, az ügyfelek becsapása. Több éve van ez a Gigabit a kezdeti 2 évben mindig 750 felett volt mérve tartósan, most még mindig ugyanaz a környezet az én oldalamon és 450 alatt a sebesség.
Így bizony átverés a reklámszövegük.
Lényege a mondanivalómnak, hogy ha majd a 2/3-át garantálja az 1000-nek akkor esetleg hívhatná annak aminek most nevezi, de az 1 harmadra sem tisztességtelen a hivatkozás, az ügyfelek becsapása. Több éve van ez a Gigabit a kezdeti 2 évben mindig 750 felett volt mérve tartósan, most még mindig ugyanaz a környezet az én oldalamon és 450 alatt a sebesség.
Így bizony átverés a reklámszövegük.
A garantált sávszél sehol sem az elérhető maximum. A diginél még mindig a legtöbb, illetve a T-home-nál is csak mostanában jelent meg a gigabites csomagjuknál ugyan ennyi - ahol csak a net 5900,-Ft.
Nem korteskedek a Digi mellett, csak leírom mi a helyzet. Több, mint 15 évig voltam a T-nél és a hűség csak annyit ért náluk, hogy ha évente bementem és kicsikartam belőlük, akkor nem emelkedett jelentősen az ár. Legutóbb 50/5-s csomagom volt 8620,Ft-ért - össze lehet vetni. Hogy pozitívat is írjak, a T-nél van - és volt - a legjobb műsor felvételi/ visszanézési lehetőség.
A kiírásnál jóval kisebb géppel is el lehet érni ezt a sebességet:
i5 5500U (mobil proc.) 2,2Ghz, 8Gib ram, hdd, gigabitel lan, win10
- Letöltés átlagosan 800+ Mbit/s
- Feltöltés stabilan 200 Mbit/s
Szóval a garantáltat - nálam - bőven hozza, sőt közel a meghírdetettet.
Az hogy nálad annyi-amennyi nagyon sok mindentől függ, így abból - mint az enyémből sem - nem lehet általánosítani.
Nem korteskedek a Digi mellett, csak leírom mi a helyzet. Több, mint 15 évig voltam a T-nél és a hűség csak annyit ért náluk, hogy ha évente bementem és kicsikartam belőlük, akkor nem emelkedett jelentősen az ár. Legutóbb 50/5-s csomagom volt 8620,Ft-ért - össze lehet vetni. Hogy pozitívat is írjak, a T-nél van - és volt - a legjobb műsor felvételi/ visszanézési lehetőség.
A kiírásnál jóval kisebb géppel is el lehet érni ezt a sebességet:
i5 5500U (mobil proc.) 2,2Ghz, 8Gib ram, hdd, gigabitel lan, win10
- Letöltés átlagosan 800+ Mbit/s
- Feltöltés stabilan 200 Mbit/s
Szóval a garantáltat - nálam - bőven hozza, sőt közel a meghírdetettet.
Az hogy nálad annyi-amennyi nagyon sok mindentől függ, így abból - mint az enyémből sem - nem lehet általánosítani.
"Hazánkban már közel 1,1 millió háztartásnak áll rendelkezésére a DIGI magas garantált le- és feltöltési sávszélességgel bíró 1000 Mbit/s-os internete."
A valóság az hogy a garantált csak egy harmada a meghirdetettnek: 300/50 Mbit/s
garantált sebesség.
Az 1000-t még az általuk javasolt "csúcstechnológiás" géppel sem lehet igénybe venni.
DIGINet 1000:
Intel i7 processzor 6MB CACHE (pl.HQ) 2,2GHz, vagy ezzel egyenértékű
RAM: 8GB
SSD meghajtó
Gigabites hálózati kártya
Windows 7, Linux, MacOS
Valóság az hogy a hirdetésben a megnevezés így lenne igaz: DIGINet 1000/2.
A szelessav.net mérési összesítő szerit:
DIGINet 1000-FTTB OPTIKA letöltés 585,31 Mbps feltöltés 164,05 Mbps
DIGINet 1000-FTTH OPTIKA letöltés 503,02 Mbps feltöltés 194,05 Mbps
A valóság az hogy a garantált csak egy harmada a meghirdetettnek: 300/50 Mbit/s
garantált sebesség.
Az 1000-t még az általuk javasolt "csúcstechnológiás" géppel sem lehet igénybe venni.
DIGINet 1000:
Intel i7 processzor 6MB CACHE (pl.HQ) 2,2GHz, vagy ezzel egyenértékű
RAM: 8GB
SSD meghajtó
Gigabites hálózati kártya
Windows 7, Linux, MacOS
Valóság az hogy a hirdetésben a megnevezés így lenne igaz: DIGINet 1000/2.
A szelessav.net mérési összesítő szerit:
DIGINet 1000-FTTB OPTIKA letöltés 585,31 Mbps feltöltés 164,05 Mbps
DIGINet 1000-FTTH OPTIKA letöltés 503,02 Mbps feltöltés 194,05 Mbps
Hát, amt nem hírdetnek, hogy a kapacitás erősen korlátozott... nálunk (Bp 17. ker) kb 1-1.5 éve jelentek meg. Be akartuk köttetni apósoméknál pár hónapja (lejárt a hűsége), fel is vették a rendelést... 3 hét múlva kijöttek, felmászott a mandró az oszlopra és közölte hogy nincs hely.
Vesz fel hálózatbővítési kérelmet, de az a tapasztalata hogy nem nagyon történik ezekkel semmi.
Egyelőre túl gyorsan növekednek, és nincs elegendő munkaerő/kapacitás hozzá.... pl a support elég tré, nincs ember és lassan reagálnak.
Tény, a thome lehúz, de azoknak beszóltunk hogy kéne bekötés és 3 napon belül ott topogott a melós a létrával hogy jönne behúzni. És tényleg, ha gebasz van a rendszerrel, 24 órán belül megoldják (p a settop box rakoncátlankodott, bejelentettük pénteken, szombat reggel 9kor már csöngetett a muki az újjal).
Valahogy a kettő között kéne nekem egy szolgáltató.. elég az 500MB is jóáron, meg egy fasza szupport 😄
Vesz fel hálózatbővítési kérelmet, de az a tapasztalata hogy nem nagyon történik ezekkel semmi.
Egyelőre túl gyorsan növekednek, és nincs elegendő munkaerő/kapacitás hozzá.... pl a support elég tré, nincs ember és lassan reagálnak.
Tény, a thome lehúz, de azoknak beszóltunk hogy kéne bekötés és 3 napon belül ott topogott a melós a létrával hogy jönne behúzni. És tényleg, ha gebasz van a rendszerrel, 24 órán belül megoldják (p a settop box rakoncátlankodott, bejelentettük pénteken, szombat reggel 9kor már csöngetett a muki az újjal).
Valahogy a kettő között kéne nekem egy szolgáltató.. elég az 500MB is jóáron, meg egy fasza szupport 😄
Lehet sokan szívesen vettek volna egy ütemtervet, akár településre bontva.
(Tudom azért nem , mert nagy lenne a kiabálás, ha attól eltérne a digi)
(Tudom azért nem , mert nagy lenne a kiabálás, ha attól eltérne a digi)