Assassin’s Creed: Odyssey

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Már egyszer végigjátszottam angolul a játékot, de most újrakezdtem a remekbe szabott magyarítással. Első nekifutásnál semmi gondom nem volt, most viszont egyszerűen nem jelenik meg Boiótia-ban Hippokratész küldije. Tudom, hogy Tébában kellene lennie, de mégsincs. Azt olvastam, hogy minden más mellékküldit meg kell csinálni ahhoz, hogy megjelenjen, én ezekkel végeztem is, hiszen alig volt ebben a régióban. Mit kellene még tenni? Járt még így valaki?
😄😄😄
<#worship>
jofer
Köszi Raga! Nagykirályak vagytok. Köszönöm kitartó munkátokat! 😊

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Epic-en, a 25%-os kuponjukkal az alapjáték, most 3474HUF! Az Ultimate is csak 7190HUF!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ha kifizeted nekem KP, akkor én megveszem neked online, ezen ne múljon.
1.5.6-al működik csak, sajnos megvenni már nem lehet boltokba online-on meg nincs kártyám.
Sziasztok!
Nyomjátok 😊

Odyssey
paypal?
tandya
Kössz szépen befizetem,csak nem tudom kell-e bankkártya szám,mert nekem az nincs.

Szerintem nem tudsz venni, mert a kódot, hozzá kell rendelni az ubis fiókodhoz.
Itt 10 EUR, annyit simán megér, és az oldal is megbízható: ACO
tandya
Ha van vkinek eredeti lemeze pc-re eladó én vevő lennék rá.Már egyszer végigjátszottam angolul,de most jó lenne magyarul is.

Köszönjük szépen! <#worship>
Sziasztok!
Új (Mű)fordítás verzió 85%, csak Kasszandra, gyakorlatilag a párbeszédek megvannak, helyszín és felszerelés lista a hiányok zöme:

Innen tölthetó.
tandya
Igen erre én is gondoltam,sajnos.Azért köszi!

Gondolom a tört, nem a legújabb verzió, azért nem megy.
tandya
Vki megtudná mondani,hogy melyik tört verzión fut a Magyarítás,mert nekem a CPY-n nem működik.Kérlek segítsetek előre is kössz!!

Frissített (béta) magyarítás kint, az új verzóval megy és Kasszandra van készen kb 70+ %ban.
Gyakorlatilag a fő családi story vonal teljesen megvan.
Itt.

Itt
van a frissített (béta) magyarítás, megy az új verzóval és Kasszandra van készen kb. 50%ban.
Botond
Belenéztem ebbe az patchel érkezett sztori cuccba, egész jópofa, kincskeresés Corfun, egy új sziget, azért tölt le 13 gigát hozzá (xsx-en és pc-n is), és ha már ott voltam, hát kiszedtem a még hiányzó acsikat így már megvan mind. 😊
Senkit ne tévesszen meg, csak Kasszandra szövegei vannak készen kb. 40%ban.
Várjuk szeretettel.
Mostmár 80%.
karikusz
Köszi. Majd átnézem.

Ami magyarításom van az AC O-hoz, abban ha jól emlékszem akkor olyan 5-10 mondat nincs max lefordítva és elég sokat játszottam vele. <#buck><#eljen>

Utoljára szerkesztette: karikusz, 2020.06.22. 22:26:55

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

grebber
Zenhax hátha itt találsz hozzá valamit...

AC O mióta van befejezve? 70%-on áll a jelző.... Vagy te már találtál hozzá fullos magyarítást?

Next PC upgrade: 2022

karikusz
Nem csinálják. 8 hónapja frissítették, 15%-osra.

"A fordítás egyelőre áll, először az AC: Originst fejezzük be.
(Megjegyzés: Nem adhatjuk át más csapatnak, a text tool a készítője kérése alapján nem nyilvános és nem továbbadható)"
Az ACO 7 hónapja lett befejezve.

Szóval még mindig várom a segítségeket, hogy a fordításhoz szükséges programokat honnan lehet beszerezni.

Köszi.

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

MarkBlade
Ez nem teljesen így van mert az összes platform az ubira írányít. Így gyakorlatilag mindegy hol veszed az ubi kell hoźzá mindenképpen.
nem crossover platform..ha csak az alapot veszed meg,később ugyanott kell a dlc-ket is megvenned
Van annak jelentősége, hogy steam-est, vagy ubi-st veszem meg? Ubi-n most 12-13 a platinum.
grebber
Már csinálják...magyaritasok.info.hu és írj rá a készítőkre kell-e segítség és elfogadják-e a segítséged.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.15. 22:02:34

karikusz
Sziasztok!

A magyarításába fognék bele. Tud valaki segíteni, hogy milyen programmal lehetséges a kicsomagolás és a visszacsomagolás?
Köszi 😉

Marcinko
Leszedtem a virágbolti verziót , majd játszogattam vele egy "kicsit" és már azt vettem észre , hogy 30 óránál járok, már egyre inkább azt volt a bajom , hogy át lehet transzferálni warez saveket az eredetibe és mivel igen már meg is vettem a játékot Season passal együtt.

Rég szippantott be ennyire egy játék !

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt hiszem találtam egy easter egget vagy affélét. Inflagranti értem Aspasiát és Kleont amint egy félreeső helyen ölelkeznek. Ez még Periklész szimpóziuma előtt történt, mielőtt hivatalosan is megismernénk a nőt. Kleonról már sejthető hogy a kultusz tagja, tehát adódik a következtetés hogy Aspasia sem az akinek látszik. Mint később megtudjuk nagyon nem az.
Véglegesen kellene 😄😄
Ingyenesen játszható március 19. 12:00-tól március 23. 17:00-ig.
Ez is lehetne majd ingyenes XDXDXD
grebber
Far Cry 5 és Primal végigjátszása van beütemezve. 1 hónap alatt remélem lesz rá időm majd

Holnaptól indul az uplay+. A feliratkozók szeptember 30-ig ingyen játszhatnak az ÖSSZES Ubisoft játékkal, DLC-éket is beleértve.
grebber
Alapjáték megléte feltétel, hogy ingyen be tudd most szerezni!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.29. 04:42:08

repvez
ha nincs meg az alap akkor nem is tudom megvenni és később megvenni az alapot?
Az uplaynél sikeresnek irja a fiokhoz kapcsolást , de nincs a listába.
A IV-es alapjáték van meg az unity.
grebber
Pedig ha megvan az alap game hozzá kéne adnia
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.28. 21:33:49

repvez
tudja valaki , hogy most az ingyenesen beszerezhető dlc miért nem lehet a steamhez csatolni ?
meg az ubiplayre is megcsinálom, ott kiirja, hogy siker , de nm látom a listámban
Na végre keritettem időt, és egy 44 óra alatt végeztem az alapjátékkal. Most majd DLC-k szép lassan (elötte még pár kultista meg mercenary levadászása lesz)..
A játék összeségében tetszett, egy jó 8/10.
Sztori nem volt rossz, bár voltak benne gyengébb részek. A vége azért kicsit összecsapott volt.
A hajós harc nagy jó lett (bár a Blackflagot nem übereli), meg maga a harcrendszer is jó. Grafika meg kiváló (arc animációk kicsit néha gyengék, de a környezet kárpotol).
Ez a játék lehetett volna jobb is szerintem, ha az Ubisoft bátrabb és nem erőlteti rá az AC címkét, hanem egy új IP-t csinál belőle, így aRPG-nek, pajzsos harccal (nem kényszeritve a kötelező lándzsa fejet), jobban kidolgozott románc, valamint hajó legénység rendszerrel.
De így is elégedett vagyok persze.
MerlinW
Ezek nem DLC-k, hanem kiegészítők. Az alapjáték teljes volt. A két kieg teljesen új történetet mesél el. Az ingyenes DLC-k meg csak töltelékek.

[merlinw.org]

Szerintem azért ennyire nem elkeserítő a dolog. Kaptunk egy csomó ingyenes DLC-t, az alapjáték pedig normálisan lezárta a sztori azt a részét, ami az ókori Görögországban játszódott. A DLC-k csak simán folytatják azt. Layla sztoriszála már más tészta.
Én DLC-k nélkül 200 órát toltam bele, szóval nem nevezném lehúzásnak, 20 euróért pedig a DLC is megéri majd
CroftManor
Na ezért nem kezdtem már bele az utóbbi két részbe. Nekem a Syndicate volt az utolsó AC, amit végigvittem. Az szerintem még teljesen rendben volt. Igaz ott is volt egy DLC, amiért fizetni kellett. Manapság egyre inkább arra hajaznak a játékok, hogy fizess, lehetőleg minél többet.

Nothing is True, Everything is Permitted

Azért valahol szomorú ez, hogy a játék csak a DLC-k által válik teljessé. Régen a kiegészítők extra élményt kínáltak, de nem befolyásolták az élményt amit az alapjáték adott. Most viszont az a helyzet áll fenn, hogy az alapjáték történetileg csonka és külön fizetned kell ha tudni szeretnéd mi lesz a vége, hogyan kapcsolódik az előzményekhez és számos kérdésre is csak bennük találsz választ. Az Origin még teljes volt, szépen felépítették a történetet és illő lezárást kapott. A két kiegészítő érdemben már nem tett hozzá semmit. De az Odyssey már inkább szolgáltatásra hasonlít. Folyamatosan perkálnod kell a tartalmakért majdnem mintha havidíjat fizetnél. Remélem hogy nem válik tendenciává ez a jövőben..
Oldal 1 / 8Következő →