Assetto Corsa Competizione

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
áá az se jó, nem lehet benne lőni.
szerk:
meg kellene craft ...és két kőből meg tűzből csinálsz vasat, egy kő egy fa és ott a kalapács, ...vas meg kalapács és kész is a váltómű.
zsír lenne. ...ja, meg ha lehetne benne lőni.

Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.08.11. 15:56:56

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Arra ott a CARS2😄
lac coo
Nekem nagyon hiányzik a kerrierből a hóban, szögesgumival, 30 fokos melegben zajló futam ! 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Vagy elofizetni egy sport csatornara es auto versenyeket nezni: tok jo a grafikaja; komplett a karrier, eredetiek a festesek es a pilotak, profi az animacio, es dinamikus a napszak es az idojaras😄DDD
arty
<#worship>

Az ac-s tapasztalatom után ezért nem vettem meg EA-ban, majd látva a félkész állapotot, az 1.0 sem sarkallt megvásárlásra... sajnos (vagy szerencsére) ez is sok "supportot" kap még, így megjelenés+1 év múlva reményeim szerint egy "tökéletes" karriernek eshetek neki.

Forza.

arty
Én azt nem értem, multi minek bele? Ott az iracing, ha valaki mások ellen akar menni... ezzel úgyse játszik szinte senki.

Sőt! Bőven elég lett volna, ha egy konfig fájlban átírod a kocsit, pályát, indítod az exe-t, ami kivágja a kocsit a pályára és mehetsz körbe-körbe, egy textfájlba meg beírja a köridőket, amit utána notepadban megnézel 'azt csókolom.... csomó játékban sokkal szebb a körítés, a menü, így ebben az is felesleges.

Sőőőőőőőt! Van egy csomó autósjáték... tovább megyek: videojáték.... azt nem értem kunos miért nem inkább kukoricát termeszt és hagyja a francba az egészet 😉

(remélem nem sértettelek meg, a szándékom csak egy kis viccelődés volt. teljesen értem a szempontjaidat, de másoknak nagyon mások a szempontjai.... ahogy lac coo is írja, szimes világban a karrier is ritkaság, hátmég a jó karrier....)
Utoljára szerkesztette: arty, 2019.08.11. 14:20:31

Forza.

Üdv Mindenkinek!Esetleg van infó arról hogy készűl Magyarítás a játékhoz?
Zárjuk is fórumot szerintem.
sertrex
Általában itt minden beszélgetés a semmiről folyik, mivel gyakorlati haszna nincs. De attól még az emberek szeretik megosztani a nézeteiket.
Persze ebben az is benne van, hogyha mások a beszélgetnek, az semmi, csak az a fontos amit én mondok. <#idiota>

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

lac coo
..Ugye hogy ugye ! 😄

b-type
talán 20 éve mentem billel, kontrollernek meg ott a kormány. ..játék kínálta segítségeket meg nem használok, mert az nincs,... mások azt mondják látnak ilyen opciókat a menüben, szóval lehet hogy ott van, ....de aztatat én nem látom 😄
Szal nem tudom, nyáron nem hazsnálom a szimeket rendszeresen, mert egyfelől ha úgy megyek ahogy szeretek akkor biztos hogy izzadok, másfelől meg mindig van valami más, kivéve hétvégén mert akkor a motorsportok miatt általában úgy is gépnél vagyok... de ugye akkor meg azért nem szimezek komolyan.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Zseniális ahogy mindenki a saját elvárásait globálisan kivetíti az emberiségre aztán értetlenkedik rajta, hogy XY fejlesztő miért nem követi ezt, hiszen mindenki ezt várja el... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.08.10. 14:21:25

www.smart-bus.hu

lac coo
Olyan szépen beszélgettek a semmiről ... 😄D

De amúgy igaz, felőlem is kivehetik az online-t, ha ütős SP és AI lesz helyette !!! 😄

Controllerrel, billentűzettel nem izzadsz, a szimek nagy része is használható velük, megfelelő helpek bekapcsolásával 😊
A hozzászólásom nem arról szólt, hogy milyen párti vagyok. Azt próbáltam (úgy látszik kevés sikerrel) elmondani, ha egy kis csapat megosztja az erőforrásait a játék egyik része sem lesz eléggé letisztult, így az azt a játékrészt használó játékosok (jelen esetben SP vs MP) mindig elégedetlenkedni fognak. Alap dolgok továbbra is hiányoznak a játékból: FCY, safety car, normális törésmodell, klasszikus matchmaking.
sertrex
Azt nem tudom, de nálam simán fut az ACC. Az F1 2019 nincs meg. <#nemtudom>

Az sem mindegy, hogy az olyan gépen, amin röhögve elfut pl. az F1 2019 (sok körítés, normális graf), ott az ACC akadozik.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

sertrex
Persze az is lehet, hogy mindenkinek megvan már a kedvence és inkább megmarad annál. Végül is eléggé telített lett a piac ebben a szegmensben is. <#nemtudom>

b-type
Nos ha nincs visszaesés a nyári hónapokban akkor tényleg van baj a világgal.
Én ezért nem szimezek, és amikor még ligáztam akkor ezért nem mentünk bajnokit nyáron.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sertrex
Ez igaz is lehetne, hogy a nyár miatt alacsony az érdeklődés, de akkor a többi hasonló címnél is hasonló visszaeséseknek kellene lenni, de nem ez a tendencia. Ahogy az alábbi összehasonlító grafikon is mutatja, nincs különösebb visszaesés a nyári hónapokban se. Egyedül az F1 2018-nál látható visszaesés de az is azért mert leváltotta az F1 2019.

b-type
sztem nyáron nincs épeszű ember aki szimezne, persze lehet hébe-hóba, de nem véletlen hogy 10+ éve nyáron a ligák funrace-t mennek már csak. Az ember vagy nyaral, vagy építkezik, vagy csak strandol...de ha mindenképpen a szobában akar ülni, akkor is szűkíti a kört a légkondi hiánya.
..ha csak magamat nézem az AC-t és az ACC-t is 11 illetve 12 napja használtam utoljára.

sertrex
Így van! Inkább egyre magasabb az ingerküszöb. 😊))
Valaha az LFS-t és az nKP-t tartottuk a legjobb szimeknek. Manapság az már kevés. Ki kell tölteni tartalommal is. Ma már nem akkora truváj, hogy valamelyik játéknak mennyire jó a szimulációja. Ezen a téren elég sok cím került egyre közelebb egymáshoz. Ha már licensz, akkor a körítés is fontos és ebben az F1-es játék élenjáró. Ha valaki labdába akar rúgni, akkor hasonlóval kell villantani.
Ebben meg igazad van;"a legnepszerubbb sorozat, napszak, idojaras, modern engine, profi tartalom."
De napi kb. nyolcszáz játékos nem az sugallja, hogy Kunos belenyúlt volna a tutiba. 😊
De nem is a minőséggel van bajom, hanem a mennyiséggel és azzal, hogy nem lehet normálisan játékra használni, mert még mindig állandóan belepiszkálnak. Az ilyen típusú játékokat igenis tudni kell befejezni, majd a következő rész jobb lesz.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.10. 11:34:28

sertrex
Tök mindegy melyikben van vagy nincs. <#confused>
Elég baj lenne ha Kunos annyival beérné, hogy nem az én játékom a legrosszabb...

Alexease
Igen, az melle ment😄
Danecay
"egyre alacsonyabb az ingerkuszob"

Inkább egyre magasabb 😊

lac coo
Melyik félig meddig is szimben van jobb SP ???? 😄DDD

Alexease
Szerintem nem nyult melle, sot, ismet azt hozta, es megint elsokent, amit mindenki akar: a legnepszerubbb sorozat, napszak, idojaras, modern engine, profi tartalom. Egyszeruen az emberek valtoznak, evrol-evre egyre alacsonyabb az ingerkuszob. Szimes programbol sose lesz olyan, hogy "kesz" es tokeletes. Azzal kell(ene) egyuttelni, azt kell hasznalni, ami van. Ha azt varja valaki, mikor jon el a tuti, akkor sose fog semmit hasznalni😊
sertrex
Ja! Ha Kunos nyúl mellé, akkor az techdemó? <#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.10. 10:06:27

Danecay
Gondolom akkor Te inkább multi párti vagy 😊

<#eljen>

www.smart-bus.hu

macleody
Szerencsére nem egyformák az igényeink 😊
Én eleve azt se értem miért tettek bele karrier módot. Meg úgy single playert egyátalán. Offline practice bőven elég. Kis fejlesztő csapat, qrva nagy elvárások, nem lehet mindenki igényeit kielégíteni. AAA autós játékok fényévekkel jobb SP contentet adnak, nem lehet velük versenyezni, aki meg mégis szinglizni akar ACC-vel, javarészt csalódni fog. Lose-lose szituáció.
Nem tudja valaki hogy DXR kerül e bele mostanság?
Alexease
Ez egy fejlesztes alatt allo uj engine, majd az AC2-hoz, de olyan rendesek, hogy egy teljes jatekon lehet tesztelni😄
alma2
felsorolni is sok lenne:
update

szerintem

sertrex
Arról lehet valamit tudni, hogy mikor fejezik be már végre az ACC fejlesztését? Ha patch-ek jönnének azt megérteném, mert javítják a hibákat. De az már nem igaz, hogy belekezdek a karrierbe és állandóan jön hozzá valami új. Új gumifizika... új fizika... új FFB... új ez meg az... Ezeknek az 1.0 nem azt jelenti, hogy elkészült a játék? Jó lenne ha elengednék végre és inkább csak az esetleges tartalom bővítésre és a maradék hibajavításra koncentrálnának. Fejleszteni ott van az AC2. Az a baj a Kunossal, hogy semmit se fejez be. Egy darabig molyol a progikkal és egyszer csak félbe hagyja. Ez végre úgy indult, hogy lesz egy licenszelt kész játék, de még mindig faragják. Minek? Az AC-hoz képest a kutya se játszik vele. Inkább jelentsék be az AC2-őt és fejlesszék azt. De ha nagyon fejlesztgetni akarnak akkor egy kicsit többet agyalhattak volna a karrieren, mert valljuk meg ez igen vérszegény és ráadásul ezt se lehet végigtolni, mert mindig belepiszkálnak a progiba. Phhh!

arty
és nem csináltad meg?!

5 perc szétszedni (óvatosan a szétrepülő alkatrészekkel, rugóval, golyóval !!!)
2, könnyű forrasztási pont összekötése: 30 perc
15 perc összerakás

anno nekem is tönkrement... és én iszonyat amatőr vagyok ilyen melókban 😊
Utoljára szerkesztette: arty, 2019.07.29. 23:13:19

Forza.

Danecay
Dettó 😊 Én ~2 és fél éve cseréltem le a kb 10 évig használt DFP-mat egy G29-re, megragadva az akkori JOY napokos akciót, ha jól emlékszem 64e Ft-ért. Nagyon nagy összehasonlítási alapom nincs, főleg a szíjas kormányokkal de én még sohasem éreztem problémásnak a hangját, pedig ugyanúgy mint ahogyan Te is még a DFP-t is használtam 2 gyerek mellett. A TM kormányokról pedig azt olvasom, hogy azoknak pedig a hűtésük hangos, ráadásul ha jót akar magának az ember azt célszerű állandóra állítani amennyiben emlékeim nem csalnak. Érzetre pedig tényleg játéka is válogatja, van olyan játék amelyik elég agresszíven rángatja az FFB-t és van olyan is (pl. rF2) ami akár egy szíjas kormány benyomását is keltheti, pedig még nem is nagyon próbáltam olyat. Kár, hogy nincs, ill. nem tudom, hogy létezik e olyan, mondjuk úgy overly program amivel bele lehetne nyúlni a játék és a driver közötti FFB-be. Nem mondom, hogy amennyiben most állnék kormány vásárlás előtt nem fontolnék meg egy valamilyen szíjas, mondjuk egy T300 beszerzését, természetesen az árat szigorúan szem előtt tartva, de mivel jelenleg a G29 van amit hozzád hasonlóan én is sok év használatra szántam, marad ez 😊

sertrex
Hátha valakit érdekel. Éppen megy a 24 órás Spa.

Ezért kár ennyit bajlódni az eső szimulációval. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.07.28. 10:10:33

b-type
Én is fogaskerekesről váltottam szíjjasra, az hangos volt, minden kalibrálása olyan volt mintha a billentyűzettel csapkodnám a monitort.
Menet közben is, kb. 7-8 éve adtam el a G25-t, azóta a DFp-t használtam mindenre, és mindennel hangos is volt 😄
A mostani T300 meg halk. Kicsit furcsa volt mert nagyon régóta fogaskerekes kormányt használok első egy TM Ferrari Challenge, aztán egy Logitech Formula Force, egy Logitech Momo, Logitech G25, Logitech Driving Force Pro. ..és most megint egy TM (300), a kör bezárult 😊)
De szóval nagyon fura volt, driftre viszont ég és föld.
De már megszoktam szal csak eleinte volt fura.
De ez halk az tény, a többi meg hangos volt.

Már nem azért, de játéka is válogatja meg beállítás kérdése is.

Egy G29-et az istennek nem bírtam belőni ACC-ben normálisan, mert szar, ami van beállítási lehetőség. Kevés.

Egy Raceroomban ezerszer több értéket állíthatok, úgy ahogy nekem tetszik.
Egy iR alapból jó és halk. rF2-ben szintén lehet állítani a "finomságát" a visszajelzéseknek.

ACC-ben ezzel szemben ha alig van FFB, akkor is képes olyat rázni egy két rázókönél, hogy a fogaskerekes G29-et éjjel nem mertem használni.

Szóval jah, egy DFP is simán lehet halk és jó, de ehhez program is kell.

Egy szíjasnál meg mindegy milyet ráz a kormány, mert halk...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.07.27. 19:15:26
Alexease
Nekem elso generacios G25 van (2006), mukodik, sose volt baja. Vagyis a rukverc (H-Pattern) megadta magat, de az allitolag mindenkinek😊 Szerencsere, az ritkan kell versenypalyan😄
hehe, ízlések és kormányok.. én egy régi (~15 éves) DFP-t cseréltem le mostanság egy G29-re... és amellett, hogy ég és föld, tök halk az új. Szóval vagy nekem volt mázlim a G29-el, vagy a DFP-t a fórumozók már csak füldugóval bírnák, vagy - és ezt tartom a legvalószínűbbnek - iszonyat túl van ez a dolog lihegve... És a DFP-vel is simán játszottam két kisgyerek mellett amikor épp időm volt rá, a G29 meg SOKKAL halkabb annál. Viszont, mivel ezt is 10+évre tervezem, nekem szempont volt a tartósság, és tényleg nagyon sok rosszat lehet olvasni a T300-akról, még akkor is, ha a szíjhajtás az "igazi". Tény, hogy ott van a "fogaskerekesség" a G29-ben, tény, hogy van ffb-lyuk középen. Ezekkel eddig is együtt éltem, +1/3-ad árat meg nem ért meg ezek hiánya plusz az extra rizikó - nekem.
A gariról meg annyit, hogy volt ismerősöm, aki 3x gariztatta 1 éven belül a telefonját.. mindháromszor szó nélkül ment a dolog, csak mindháromszor 3-5 hétig tartott a gariztatás. Utánajárás, idő, és szumma ~10hét teló nélkül, hát ez nem fun. Szóval ha lehet, én is úgy vagyok vele, hogy inkább nem gariztatni akarok, hanem játszani, ha már úgyis olyan kevés időm van rá 😉
CodeRed
Mikor már nekem is túl hangossá vált (valószínűleg kezdte magát megadni), fogtam és kicseréltem erre. Nagyobb hatásfokkal dolgozik és nagyon halk.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

arty
hihetetlen 😞 fordított helyzetben ő is pont így tett volna, de persze beleképzelni magát a helyzetbe, na az nem ment.... helyesen döntöttél!

Forza.

HöfEE
Meg volt beszélve. Odaértem a házhoz.. hát most sajna nem lehet feljönni mert vendégek jöttek, meg a kutya amúgy is harap meg ideges blablabla... de lehozza nekem és ha elviszem, és persze kifizetem, akkor visszavihetem késöbb ha nem tetszik. Ez volt az a pont ahol megköszöntem a "fáradalmakat" és azt mondtam viszontlátás.

lac coo
Mondjuk egy T300-at azért nem megvenni mert állítólag hangos a venti .... hát az elég LOL. 😄DD

arty
nem engedte kipróbálni?? de előtte megegyeztetek gondolom, hogy kipróbálható... nem? végülis mindegy, akkor is nyilván át akart verni... hihetetlen 😞

Forza.

__Jacek__
Ne szarozzál Fana full set 😄