Assetto Corsa Competizione
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk:
meg kellene craft ...és két kőből meg tűzből csinálsz vasat, egy kő egy fa és ott a kalapács, ...vas meg kalapács és kész is a váltómű.
zsír lenne. ...ja, meg ha lehetne benne lőni.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.08.11. 15:56:56
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ac-s tapasztalatom után ezért nem vettem meg EA-ban, majd látva a félkész állapotot, az 1.0 sem sarkallt megvásárlásra... sajnos (vagy szerencsére) ez is sok "supportot" kap még, így megjelenés+1 év múlva reményeim szerint egy "tökéletes" karriernek eshetek neki.
Forza.
Sőt! Bőven elég lett volna, ha egy konfig fájlban átírod a kocsit, pályát, indítod az exe-t, ami kivágja a kocsit a pályára és mehetsz körbe-körbe, egy textfájlba meg beírja a köridőket, amit utána notepadban megnézel 'azt csókolom.... csomó játékban sokkal szebb a körítés, a menü, így ebben az is felesleges.
Sőőőőőőőt! Van egy csomó autósjáték... tovább megyek: videojáték.... azt nem értem kunos miért nem inkább kukoricát termeszt és hagyja a francba az egészet 😉
(remélem nem sértettelek meg, a szándékom csak egy kis viccelődés volt. teljesen értem a szempontjaidat, de másoknak nagyon mások a szempontjai.... ahogy lac coo is írja, szimes világban a karrier is ritkaság, hátmég a jó karrier....)
Utoljára szerkesztette: arty, 2019.08.11. 14:20:31
Forza.
Persze ebben az is benne van, hogyha mások a beszélgetnek, az semmi, csak az a fontos amit én mondok. <#idiota>#idiota>
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Szal nem tudom, nyáron nem hazsnálom a szimeket rendszeresen, mert egyfelől ha úgy megyek ahogy szeretek akkor biztos hogy izzadok, másfelől meg mindig van valami más, kivéve hétvégén mert akkor a motorsportok miatt általában úgy is gépnél vagyok... de ugye akkor meg azért nem szimezek komolyan.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.08.10. 14:21:25
www.smart-bus.hu
De amúgy igaz, felőlem is kivehetik az online-t, ha ütős SP és AI lesz helyette !!! 😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Én ezért nem szimezek, és amikor még ligáztam akkor ezért nem mentünk bajnokit nyáron.

..ha csak magamat nézem az AC-t és az ACC-t is 11 illetve 12 napja használtam utoljára.
Valaha az LFS-t és az nKP-t tartottuk a legjobb szimeknek. Manapság az már kevés. Ki kell tölteni tartalommal is. Ma már nem akkora truváj, hogy valamelyik játéknak mennyire jó a szimulációja. Ezen a téren elég sok cím került egyre közelebb egymáshoz. Ha már licensz, akkor a körítés is fontos és ebben az F1-es játék élenjáró. Ha valaki labdába akar rúgni, akkor hasonlóval kell villantani.
Ebben meg igazad van;"a legnepszerubbb sorozat, napszak, idojaras, modern engine, profi tartalom."
De napi kb. nyolcszáz játékos nem az sugallja, hogy Kunos belenyúlt volna a tutiba. 😊
De nem is a minőséggel van bajom, hanem a mennyiséggel és azzal, hogy nem lehet normálisan játékra használni, mert még mindig állandóan belepiszkálnak. Az ilyen típusú játékokat igenis tudni kell befejezni, majd a következő rész jobb lesz.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.10. 11:34:28
Elég baj lenne ha Kunos annyival beérné, hogy nem az én játékom a legrosszabb...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.10. 10:06:27
www.smart-bus.hu
szerintem
5 perc szétszedni (óvatosan a szétrepülő alkatrészekkel, rugóval, golyóval !!!)
2, könnyű forrasztási pont összekötése: 30 perc
15 perc összerakás
anno nekem is tönkrement... és én iszonyat amatőr vagyok ilyen melókban 😊
Utoljára szerkesztette: arty, 2019.07.29. 23:13:19
Forza.
Ezért kár ennyit bajlódni az eső szimulációval. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.07.28. 10:10:33
Menet közben is, kb. 7-8 éve adtam el a G25-t, azóta a DFp-t használtam mindenre, és mindennel hangos is volt 😄
A mostani T300 meg halk. Kicsit furcsa volt mert nagyon régóta fogaskerekes kormányt használok első egy TM Ferrari Challenge, aztán egy Logitech Formula Force, egy Logitech Momo, Logitech G25, Logitech Driving Force Pro. ..és most megint egy TM (300), a kör bezárult 😊)
De szóval nagyon fura volt, driftre viszont ég és föld.
De már megszoktam szal csak eleinte volt fura.
De ez halk az tény, a többi meg hangos volt.
Egy G29-et az istennek nem bírtam belőni ACC-ben normálisan, mert szar, ami van beállítási lehetőség. Kevés.
Egy Raceroomban ezerszer több értéket állíthatok, úgy ahogy nekem tetszik.
Egy iR alapból jó és halk. rF2-ben szintén lehet állítani a "finomságát" a visszajelzéseknek.
ACC-ben ezzel szemben ha alig van FFB, akkor is képes olyat rázni egy két rázókönél, hogy a fogaskerekes G29-et éjjel nem mertem használni.
Szóval jah, egy DFP is simán lehet halk és jó, de ehhez program is kell.
Egy szíjasnál meg mindegy milyet ráz a kormány, mert halk...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.07.27. 19:15:26
A gariról meg annyit, hogy volt ismerősöm, aki 3x gariztatta 1 éven belül a telefonját.. mindháromszor szó nélkül ment a dolog, csak mindháromszor 3-5 hétig tartott a gariztatás. Utánajárás, idő, és szumma ~10hét teló nélkül, hát ez nem fun. Szóval ha lehet, én is úgy vagyok vele, hogy inkább nem gariztatni akarok, hanem játszani, ha már úgyis olyan kevés időm van rá 😉
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Forza.
Forza.